Som vadná?

2. jún 2024

🙈 kde som sa to zas ocitla! Trištvrte roka sa už stretávam. Je starší, nechce deti a asi ani mňa 😅. Ja momentálne tiež deti nechcem. Ide o to, že som v BA sama, od rodiny, od známeho. Pracujem tu, žijem v podnájme. Obyčajne som sa s takýmito ľuďmi nestretávala (marihuana, nadávky,...) keď sme sami tiež júli, nadáva, rozpráva o minulosti, býval je, babách. Ja sa cítim ako cudzinec v jeho svete, aj keď rozpráva o babách, trošku ma to zranuje. Už sme sa aj(teda on somnou) rozišli, ale nezniesla som to. Občas si hovorím, že by ma mohol začať mať rád a ja jeho, ale potom ma dobehne realita. Všetko začne odznova. Jeho návyky sa nezmenia, moje tiež nie. Potrpí si i na čistotu, on zas až tak nie. Aj momentálne tu má kamaráta, je to jeho byt, trávim tu čas. Nechá ma, za to som mu vďačná. Ale kamoš, aj keď, nie zlý chlapec. Neumyl si ani ruky po príchode, smrdí a padajú z neho lupiny. No, spýtal sa ma, prečo sa vždy tvárim tak kyslo, či je to u mňa norma. Odpovedám, áno je. Nechcem byť zlá, ale hnusí sa mi to. Hnusí sa mi koho si môže priviesť takto do bytu a radšej mu to ani nepoviem, lebo ja budem za tu zlu asi. V takýchto chvíľach si hovorím, kde to vlastne som? Kde som sa to ocitla, a prečo?

daniela2202
2. jún 2024

Si zrejme vadná

enmery
2. jún 2024

Ťa tam niekto drží na reťazi?Že sa pýtaš prečo a kde?Tvoje rozhodnutie. Túto situáciu vieš zmeniť jedine ty a to svojím odchodom a rozlúčením sa s týmto pánom.🤦‍♀️

diewcatqoo
2. jún 2024

Ehm, huli, nadava, rozprava o byvalych, o babach, zranuje ta, je humusak... ja neviem, ale ma vtaka zo zlata alebo ta plati za to, ze si s nim? Lebo inak si nedokazem predstavit, ktora normalna zena je s niekym takym a preco.

mikadooo
2. jún 2024

Proste odíď a už sa nevracaj. A neodpisuj a nedvíhaj. Iba mu napíš že sorry nemalo to budúcnosť. A už sa v tom viac nerýp, že prečo a načo atď. Skús ísť s kolegami po práci von alebo si nájdi nejaké koníčky alebo čo, nech nie si sama ako prst odkázaná na jedného človeka v cudzom meste... Vytvor si postupne sieť REÁLNYCH kontaktov a kto ti nevyhovuje, toho prote zľahka odstrihni... To je jediná cesta a nie naviazať sa na jediného debila a povedať si že veď čo na viac aj tak nemám.

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka700
2. jún 2024

Nevhodný ľudia sú ako kotva čo ťa drží na mieste a nedovolí aby si sa pohla ďalej. Kým s nimi ostávaš, ľudia akí by si chcela aby ti prišli do života ti do života neprídu.

pribinak
2. jún 2024

Ak sa ti tento chlap zdá vhodný čo i len na trávenie voľného času tak ÁNO si vadná

Ja by som o neho ani kolobezku neoprela

petronelag
2. jún 2024

Takáto známosť ťa iba môže stiahnúť nadol, to bolo treba dávno ukončiť, lebo to nie sú nejaké riešiteľné problémy, určite to nikdy nebude lepšie, len horšie.

osky
3. jún 2024

Si mu vdacna,ze ta necha u seba...
Preco?
Z financnych,ci citovych dovodov?
Ten clovek je chory.
Uplne suhlasim s
@diewcatqoo
A aj keby mal vtaka zo zlata,nebola by som tam.
Lebo vies,nie je vsetko zlato,co sa blysti...
Ale vazne-utekaj.zachovaj si uctu k sebe samej

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz