Zabávam sa keď nemenovaný účet na Instagrame pridáva príspevky z MK alebo zo skupín na fb. No zistila som že sama som mrena. 🥲 Totálna stíhačka čo sa bojí chlapa púšťať na firemné večierky, lebo z reálneho života viem ako to na takýchto večierkoch chodí.
On nemá vlastný rozum?
Zase ty?😁🍿🍿🍿
Vsak ty si. A mrena je este pekny vyraz
@13uzivatelka11 Baby sa hádžu na penisy zadaných mužov, lebo ich partnerkám závidia, že majú vzťah. Z reálneho života to asi vie preto, že sa tak bežne nemá problém hodiť ona.🫠
Preto treba pracovať s mužom v rovnakej firme a máš ho nonstop pod kontrolou, ako to mame aj my 😁😁
Tak sa nad sebou zamysli a bud uz normalna.
Ja som tiež hrdá mrena. Noačo.
A ako to chodi? Moj ma cisto chlapsku partiu! Snad tam nic spolu nerobia 🤣
@marhulka13 Ešteže skackať sa dá iba vo firme😄Inde sa vôbec podviesť nedá😃
@petulda333 Robia>Jeden drzi flasku,druhy ju otvori,treti podava pohariky,stvrty nalieva a piaty pije...😎
@niekto2hy tak snad len to 🤣
Ja som po precitani nazvu debaty myslela, ze si ides spytovat svedomie lebo si leniva ako mrena, iec nerobis a zeria vas spina.... Ale nie, ty si normalne stihacka, taka, ze aj F16 by sa musela hanbit.
btw: Co si ty musela na tych fyremnych vecierkoch stvarat kym si bola slobodna, ze teraz sa bojis rovnakych ako si bola ty...
@niekto2hy štvrtý nalieva a pijú hádam všetci nie? 😃
@autorka nemenovaný účet ? Rada by som videla jeho názov
@laurikasarinkaq žltý slonisko kto iný predpokladam 😃
Ja som podľa názvu myslela, ze si niekto myslí, ze je ryba mrena... 🙈🙈
Co je za to nový výraz pre žiarlivost, ze "mrena?"
@valikasikulova Škoda, že nemám sociálne siete. Asi by ma zo Žltého sloníka piclo😃
@enmery ja tiež nemám 😃 (fb len kvôli par skupinam) ale viackrát som to tu citala ze bol spomenutý ako zosmiesnuje ženy 🙄
Chlap ta nikdy nepodvedie preto, ze je na firemnom vecierku, ale preto, ze sa tak rozhodne.
No ked si ako drevo v posteli, tak sa necudujem, ze sa ho bojis pustit kamkolvek, to je jasne, ze vsade urcite hned zasunie do inej 🙃 dufam, ze do prace mu instalujes pas cudnosti
@enmery jasne, inde nikdy. Ale keďže my sme mali malinke deti, tak vždy som poslala muža samého na vianočný večierok, určite tam pretiahol všetky kolegyne a možno aj kolegov
@valikasikulova on nezosmiešňuje ženy,tie ženy sa zosmiešňujú samy svojimi otázkami,čo dávajú na mk.
Keď bude chcieť podvedie aj cestou do obchodu a to myslím vážne...firemný večierok je moc nápadné miesto...ak to neurobí tam, tak potom hocikde inde...
Prave taki,ktori nesmi nikam chodit,lebo ich zeny nepustia,sa nevedia riadne utrhnut na vecierkoch.
Davam adminom 10/10 za novy nazov😂
@really8 ja tiež 😂
Ako to na takých večierkoch chodí?