Som tehotná s bývalým manželom

monikalukacekova
8. jún 2022

Ahojte, včera som sa dozvedela ze som tehotná, no neviem ako to riešiť keďže som mala pohlavný styk s byvalim manželom, mame spolu už jedno dieťa v novembri bude mať 3 roky, no moja rodina ho nemá rada , tak sa im bojím to oznámiť ako na to zareagujú, moja myšlienka je ze pôjdem na potrat aby som im týmto neublížila no neviem co mam teraz robiť, ako ďalej, s byvalim partnerom už to mqm celé uzatvorené a nechcem spolu byť, neplatí alimenty na prvého syna tak neviem ako to s financiami teraz. Za každú odpoveď budem rada. Ako by ste to riešili vy.

ivangeline
8. jún 2022

Preco ste mali nechraneny styk? ...ja to riesit nvm...v takejto situacii by som nebola...je mi to luto.. :/

melanta
8. jún 2022

Tak máš to celé uzatvorené, ale spíš s ním a ešte k tomu bez ochrany. Ako by som to riešila ja? No nespávala by som s bývalým. To za prvé. Za druhé, určite by som nešla na potrat kvôli tomu, že rodina bude sklamaná, že mám dieťa s niekým, koho oni nemajú radi. A ako to s financiami teraz bude? Nuž tak snáď máš kde bývať a z čoho žiť, ak sexuješ bez ochrany a teda sa dobrovoľnej vystavuješ riziku otehotnenia. Dieťa by som si nechala, prestala by som spať s mužmi, s ktorými nechcem otehotnieť a keď už, tak poriadne sa chránila. A kým sa dieťa narodí, riešila by som čo najviac zarobiť, potom dieťa jedno do škôlky, druhé do jasličiek.

melanta
8. jún 2022

Ale predpokladám, že je to troll. Že neexistuje tak obmedzená žena, ktorá by išla na potrat preto, aby jej rodina nebola sklamaná.

johnnyboi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
8. jún 2022

Hlavne by som nešla s bývalým do postele. Máš dve možnosti, nechať si dieťa a byť sama s dvoma alebo ísť na potrat. Co iné?

annamalaga
8. jún 2022

Ešte ma napáda utajeny pôrod. Proste dáš dieťa na adopciu.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
solange7
8. jún 2022

@monikalukacekova tak to si teda dobrá, že robíš madrac dementovi, ktorý ti neplatí alimenty.
Dúfam, že len troll.

asfodelka
8. jún 2022

@jaskolka este moze dat na adopciu 😇

netti87
8. jún 2022

@monikalukacekova no bohovske 😅😅😅

miadi
8. jún 2022

Chapem to tak ze rodicia by boli sklamany...nie z vnucata ktore za nic nemoze..ale z teba ze si sa vychrapala s ex ..co ti ani neplati na prve dieta .Tak jasne ze ho nemaju radi. Rozmyslas ako male dieta co dostalo 5 a chce to zatajit. Preto rozmyslas ze pojdes na potrat a rodicia nemusia nic vediet...Nemas $ nemas asi ani svoje byvanie cize rodina ti pomaha? Zijes u rodicov ? Vies co ako mama by som bola radsej keby mi moje dieta v takej situacii ako mas ty povedalo ako prvej a nie tajne bezalo na potrat zo strachu. Nebola by som nadsena ze si urobila 2 dieta s nezodpovednym chlapom ale viac by ma mrzel ten tajny potrat,ze moja dcera nema tak doveru vo mna. Ja by som ti ako mama povedala ze rozhodnut sa musis ty. Ze ta podporim tak ci tak. Len ci vies zit s pocitom viny z upt ? lebo ten pocit ti moze nicit zvysok zivota. A to dieta mas na starost len 18-20r A je to kusok z teba. Takze porad sa s mamou nez nieco urobis. Mama ta lubi a aj ked bude sklamana je tu pre teba. Tu ti zeny morzu radit podle seba..Ale mama bude vediet lepsie aka je tvoja situacia aka si ty a co je pre teba lepsie. A moze ti realne pomahat starat sa o dieta...Ale tak ci tak konecne rozhodnutie by malo byt tvoje.

hviera81
8. jún 2022

ist na potrat aby si neublizila rodine? ako by si mala 16 :(

cyberk
8. jún 2022

chod na potrat, mat taku matku a otca to ziadne dieta nechce...

sense
8. jún 2022

Vies co aj ja mam s mojim ex vsetko uzatvorene a tym padom s nim nemam potrebu ani sexovat a na rozdiel od tvojho ex na dieta plati.

Ak nie si troll predpokladam ze ta rodicia zivia a je ligicke ze nadseni nebudu, napriej tomu sa rozhodni posla seba nie podla okoloa, moznosti mas nastastie niekolko

martinka13
8. jún 2022

Ľudia si tak komplikujú život a dobrovoľne 🤔....

w123
8. jún 2022

daj si hlavne sudne urcit vyzivne a ak ti nic neplati potom podat trestne oznamenie budes mat aspon od statu daco ako nahradu, druhe daj na adopciu

ilovecoffee
8. jún 2022

@monikalukacekova ahoj, není to žiadna výhra veru🙄a nezávidím ti tuto situáciu, ale dieťa by som na tvojom mieste v žiadnom prípade nedala na adopciu a už vôbec potrat😞ved nejaké riešenie sa vždy nájde..urcite si mladá zdravá žena, ktorá si vie zarobiť peniaze a vie si uživiť aj dve deti..ja ti držím palce a kašli na názory rodiny a bábätko si nechaj♥️

modrykonik1237
8. jún 2022

Nechaj si dieťatko! Viem, nemáš to ľahké, ale v najhoršom ho môžeš dať na adopciu, alebo do hniezda záchrany. Nechaj ho žiť!!!!!

sparrows
8. jún 2022

Choď na potrat, nekomplikuj si svoj život ešte viac
Už nikdy nespi s niekým, s kým nechceš vychovávať potencionálne dieťa bez ochrany

vorkola
8. jún 2022

Dietatko si nechaj,nedala by som ani za svet, ani na adopciu, ani do hniezda, uvidis ako ho budes lubit,Ale ak uz sa ti nijako neda ,rozhodne ho nechaj zit,nezabijaj svoje dieta, kvoli rodine..Za cas ,ti pomoze aj nejaka charita s oblecenim aj s potravinami,.PROSIM TA, Nespachaj vrazdu na vlastnom babetku.Do konca zivota maju zeny vycitky svedomia,ze zabili.Nasi stari rodicia hovorili,umely potrat, to nie je z päty trn vybrat

laska86
9. jún 2022

@monikalukacekova na syna ti neplati je to uzatvorene nechces snim byt ale spis snim..chory na hlavu obaja..chudatka deti..vykastrovat🤷

kamatopo
9. jún 2022

Tak toto je asi vtip. 🙈🙈🙈Lebo ak naozaj si v takomto stave tak tebe by som zobrala aj to prvé dieťa. 🤦🤦🤦ake to máš myšlienkové pochody že sa dokážeš dostať do takejto situácie a ešte tu píšeš o potrate. Fakt choré !!!

ejmi25
10. jún 2022

Moralistky.S mpjim priatelom sme mali dieta zili sme spolu spavali.Aj ked bol vztah medzi nami hrozny zvazovaka som oddchod
BUM zostala som tehotna,on dieta nechcel a ja som mala jedno dieta este z predosleho vztahu.Cizw 2 q teraz malo byt tretie.Vedela som ,ake tazke to bude s 2 detmi.Ano isla som na potrat.A pre vsetky moralistky mat 3 deti aj 4 a sama ich vychovavat nieje len tak.Musis zvazit ci to ustojis ja s 3 nie ,potrebovala som pracovat nie sa spoliehat ,ze nejako bude!nik z tychto zien vam na chleba neda!

laska86
10. jún 2022

@vorkola nic v zlom ale potom tie deti skoncia v detskych domovoch ..povacsine...teraz mam znamu zivy priklad ..najmenej splodit a porodit..a potom co?sak vyrastu v decakoch...aaaach...

topanocka15
11. jún 2022

Pane bože na nebi a ja som si myslela,že aká som blbá keď som mala dieťa s chujom čo absolútne ho dieťa nezaujíma,ale toto fakt sorry si blbá a hlúpa. S ex sexuješ bez ochrany? Paaaaane bože dievča ešte máš šťastie,že nie si vydatá s iným :D vieš aký je a ďalšie dieťa si necháš urobiť...tvoja hlúposť

silvike
11. jún 2022

@ejmi25 Cize takto by to malo fungovat ako ste to spravili vy? To je to spravne a dobre?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki234
14. jún 2022

V prvom rade by som riesila svoj zivot a anie co povie a co si mysli okolie. Zabit dieta len koli tomu ze sa to bojite povedat rodine? Nezasluzite si ani jedno dieta!