Dobrý deň vie mi niekto poradiť čo robiť keď som tehotná a nechcem žiť s partnerom?nemám nikoho rodinu proste nikto kto by mi pomohol.rozmyslam že dieťa dám na adopciu a ja potom budem môcť ísť do práce a odísť od neho .už nevládzem trpet.depresie zničený život koniec nechcem trpet.chcem byť sama
sama si si odpovedala - ak nemas vlastne byvanie, uspory (lebo z materskej/rodicovskej asi tazko sama s dietatom a bez byvania) a nema ti kto pomoct - tak potom jedine obratit sa na nejake institucie, ktore vedia poskytnut ppomocnu ruku zenam v takejto situacii napr. Alexis alebo dieta na adopciu, co predpokladam si zrejme zvazis
nepises preco chces od neho odist a ci sa to uz neda riesit, kedze cakas dieta asi to nedavno nebolo az take neznesitelne (pripadne len nechapem ale kto som aby som ta sudila) alebo sa neda nejake obdobie preckat a mozno odlozit par penazi 🤷♀️ zial ziadne zazracne riesenie ti ziadna z nas asi neporadi
@klarissa25 čo ty vieš čím som si ja prešla v živote od malička
@klarissa25 ty mi daj radšej pokoj čo ty vieš o mne a mojej výchove
@billyidol kazdy mame svoje problemy .. kazdy sme si niecim v zivote presli .. ale neexistuje problem, ktory by sa nedal vyriesit 🙂
@billyidol neblazni kvoli chlapovi odist zo sveta? Mas este starsiu dcerku,nie? To by si jej urobila? Taku ranu na dusi by si jej spravila? Zivot je tazky,je to boj,ale vie byt aj krasny. Neviem ako ti pomoct,ale neskusala si kontaktovat azylove domy? Poskytnu ti ubytovanie,pomoc a po malych krocikoch budes napredovat. Neskor,ked sa zamestnas,bude sa ti lahsie zit. Staci,ak odides od agresora uz to bude pre teba obrovsky uspech a konecne sa poriadne nadychnes. Dnes je uz vela organizacii,ktore sa venuju tyranym zenam,skus nejake oslovit a snad ti pomozu. Len musis nabrat odvahu na prvy krok. Drzim palce
@billyidol
chod na anonymny porod a dietatko posunu dalej, do rodiny.
S frajerom sa rozid a odid od neho s dcerkou
@billyidol neblázni žena😔nikdy by si si to neodpustila keby si dala babatko na adopciu. Pozri akú krásnu dcérku máš! A na bäbatko sa zrejme tešíš, keďže pridávaš fotky z ultrazvuku.
Všetko sa dá riešiť, hlavu hore. Ako ti píšú baby, kontaktuj nejakú poradňu kde ti pomôžu. Bohužiaľ stávajú sa aj takéto veci, že žena ostane na deti sama a nevie kam sa podieť. Porieš si bývanie keď aj v azylovom dome alebo s nejako kamarátkou a cca po polroku od narodenia bábätka môžeš ísť do práce a postaviť sa na vlastné nohy. Nájdeš si opatrovateľku a uvidíš ze na smrť a adopciu si už ani nespomenieš
Uvedom si že veľa žien to má v živote oveľa ťažšie a bojujú. Ty máš našťastie zdravú krásnu dcérku, čakáš ďalšie bábätko tak bojuj za nich keď už s ich otcom ti to nevyšlo.
@billyidol uplne rozumiem tvojmu rozhodnutiu.. V prvom rade mas byt stastna a zdrava ty ako zena..a bohuzial dieta byt tvoj momentalny stav este zhorsilo.. podstatne je, ze dietatko bude zit a dostane sancu inde.. naozaj sa necit kvoli tomu zle, lebo vela zien by v tvojej situacii konalo rovnako, len sa to boja a hanbia povedat nahlas
Lomcuju s tebou teraz hormony. Je to- nemozem povedat ze normalne- ale tento stav zaziva vela zien, len si to nepriznaju. Vsetko sa da zvladnut, ked zena chce. Mozno po porode zacnes znasat aj otca dietata a nakoniec to nebude take zle, ake sa to zda za horuca. Ale zabit sa? Co to komu pomoze? Dietatu? Tebe? Partnerovi? Alebo komu toto vlastne dokaze prospiet?
Prosim neubliz si, mas nadherne dievcatko ktore ta potrebuje a pre ktore si stredobod vesmiru. Ked nie je ine riesenie zariad dietatku ktore cakas novu rodinu a od priatela odid, ty to zvladnes! Budete mat s dcerkou este krasny zivot, uvidis, len to teraz nevzdaj ❤
https://alexisporadna.sk/ kontaktuj túto poradňu