Som mamina malého dievčatka. Ďalšie dieťatko na ceste a dnes som sa dozvedela, že manžel sa chce rozviesť. Rodinu nemám Strácam chuť do života,veľmi to boli.
@zdenkabalazka9 ahoj aký udal dovod rozvodu,to ti len tak oznámil?Muselo tomu niečo predchádzať.
@martinkatinka Písal o tom sestre
A dôvod? Ci akože len došiel domov a "ahoj,chcem sa rozviesť?"
@zdenkabalazka9 a ty sa ho nevieš opýtať?
@majinka81 Hádky, ako v každej rodine sa občas niekto poháda. Keby to povie mne ok, všetko mne za chrbtom.
@stellarstar Ja som ta ktorá komunikuje. On je ten co sa mi smeje do tváre aj keď ja plačem od únavy.
@zdenkabalazka9 a s takym si si spravila druhe dieta? gratulujem, ze dalsiemu dietatu pokazis zivot....
@cyberk Tvoj komentár je hodný akurát tak facky. Ako môžeš niekomu povedať, že pokazí život dieťaťu? Píš to matkám ktoré sa o svoje deti nezaujímaju a nestarajú sa a nie mne co by som dala aj svoj život za deti. Hlúpe reči si nechaj pre iných. Ďakujem
@zdenkabalazka9 to zabolí. Aj bez tehotenstva. Prajem ti pevné nervy a pokoj v duši...
@amelia1234 Podľa seba sudis iných. Gratulujem.
@mikadooo Ďakujem Ti. 🍀
@zdenkabalazka9 No už si tehotná s malým dieťatkom na ceste k rozvodu. Nobelovú cenu za to nečakaj....
@zdenkabalazka9 A aký má dôvod na rozvod? Hádky, ktoré sa vyskytnú v každom vzťahu, to nebudú. Čo povedal sestre? A koho je to sestra? Z kontextu to nie je zrejmé. Ale, asi jeho. Či? 🤔
@zdenkabalazka9 niečo sa ale muselo stať keď sa chce rozvádzať. Bola hádka? Alebo niečo si vyviedla?
Fuuu zeny, tymi recami jej teda nepomahate 🙈 Autorka je to teda blba situacia, a ty ho lubis? Ak sa lubite a nemate nejake velke problemy skus sa s nim porozpravat a urovnat to, popripade mohol to napisat v navale zlosti napr. po hadke a nemyslel to vazne....
Používateľka zdenkabalazka9 už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
@zdenkabalazka9 musis sa vzchopit a prestat plakat. Skus byt silna a napravit vztah,ak ti na nom zalezi. Mozno muzovi vadi prave ta hysteria a plac. Pokial to povedal sestre,este nie je nic stratene.
@zdenkabalazka9 je mi to veľmi ľúto. Budem na vás myslieť a pomodlím sa za vás. Hocikomu sa môže v živote stať hocičo. Viem si predstaviť ako vás to bolí, ale kvôli deťom sa prosím snažte byť silná a hlavne sa nebojte. Držím Vám palce. Prajem vám silu. A ten maličký nový život bude mať určite úžasnú maminku. ❤️
@zdenkabalazka9 ...o com sa hadate ze sa kvoli tomu chce rozviest?
Prajem ti len vela síl...snad sa to urovna
@cyberk s akym si spravila druhe dieta? S takym kde je vsetko v pohode a sem tam nedorozumenie? Nechapem. Taky debilny komentar si si mohla schovat vies kam.
A aky ma dovod na rozvod? To ti povedal sam?