Som stíhačka

4. jan 2025

Som stíhačka, keď som mala zlé tušenie a pozrela som jeho telefón? A aj som našla správy ako príď si zacvičiť a prídeš na iné myslienky, usmievaj sa lebo smútok ti nepristane?

denisa_deniska
4. jan 2025

A jeho reakcie na tieto správy?

ankare
4. jan 2025

Nie. Chyba nie je v Tebe. Chyba je v ňom, že rieši so ženami a klame. Jeho obrana je utok a chce v Tebe vyvolať pocit viny.

autor
4. jan 2025

@denisa_deniska znervoznel a povedal, že nič také tam s nimi nepísal čo by ublizilo nášmu vzťahu

tiezjedna
4. jan 2025

Vieš ono lustrovať telefón je správne asi tak, ako vyvolať v žene potrebu urobiť to...

autor
4. jan 2025

@ankare presne tak som sa cítila
A nerozprával sa so mnou, že stále vyvolavam hádky a po pár dňoch som šla za ním, že mi to v kľude vysvetlím, že keď si možno on myslí, že to neublíži nášmu vzťahu ale mne to veľmi ublizilo. Tak zase len to svoje a povedal, že už to robiť nebude....
Mne to príde akoby si potreboval dvíhať ego....

autor
4. jan 2025

@tiezjedna no keby som nemala pohnutku to urobiť tak to neurobím, ale žiť v klamstve nechcem. Vysvetlila som mu, že aj mne písali, a z úcty a lásky k nemu som povedala, že mám muža

ankare
4. jan 2025

Aj mne by to ublížilo. Úplne Ťa chápem.
Haha, takže chyba nie je to, že si on vypisuje so ženami, ale to, že sa pozrieš do jeho mobilu. 🤦 Keby mal čisté svedomie, sám by Ti ho dal do ruky. 🤷

autor
4. jan 2025

Nikdy mi ho nedal
Aj keď sme niečo mali napr kúpiť a nasla som to na nete tak som mu dala svoj telefón. On keď niečo našiel poslal mi link....
A keď som mu aj za to písanie tak mi povedal, že keby robil zlo tak si ho zablokuje a nemal telefon nikdy zablokovany

tiezjedna
4. jan 2025

@autorka veď preto som ti to napísala... Ak chce kritizovať teba, mal by začať od seba. Pretože tvoje konanie bol dôsledok a nie príčina.

autor
4. jan 2025

Prečo majú muži potrebu toto robiť, keď má doma zázemie, 100% starostlivosť a žijú si ako na obláčiku

denisa_deniska
4. jan 2025

Možno presne preto, lebo všetko majú.. a keď máš všetko, tak ťa to začne nudiť.. alebo sú len blbí, kto vie 🤷🏻‍♀️

biba_18
4. jan 2025

@denisa_deniska tak tak, toto aj svojmu hovorím, že chudáčik ani frajerku nemôže mať, kde by na ňu zobral čas… je to tak, keď sa muž začne nudiť, hľadá zábavku…

tiezjedna
4. jan 2025

@autorka mužom netreba všetko strkať pod nos s žiť len pre nich, pretože stratia prirodzenú potrebu sa o ženu (tú doma) zaujímať, flirtovať s ňou... A začnú túto potrebu smerovať inam, hoci im možno v skutočnosti naozaj o nič nejde

mandzula
4. jan 2025

@autor k tomu, ze tvoj muz sa ma ako na oblaciku a 100 % starostlivost. Rytmusa celkovo nemusim, no raz povedal jednu mudru vec - ked sa clovek nudi, robi k.k.t.ny. Neskac mu okolo riti, nech sa nenudi.

enmery
4. jan 2025

Ešte stále ho riešiš?Vidím, že teraz si už založila tému anonymne. Ja Ti veľmi prajem, aby ostal s nejakou z tých bába, alebo so svojou sestrou-to by bol impulz pre Teba sa z neho začať liečiť. A ver mi, že žiadna by s týmto lenivcom a klamárom žiadny jackpot ani lásku ako z filmu nezažila. To je len tvoj strach v hlave, ktorý vytvára takéto obrazce.

danica2711
4. jan 2025

on klame a ty si stíhačka, fajn dvojica

veselo_neveselo
4. jan 2025

Sorry ale ja bezne pisem kamosovi nech si ide zacvicit so mnou, a nic nevhodne na tom nie je. Daj sa do kludu, popracuj na svojom sebavedomi. Aj na vztahu by to asi potrebovalo, ale prednostne na sebavedomi.

koniarova
4. jan 2025

Ja ti neviem. 🤔 Mne sa na tých správach nič hrozné nezdá.

betulinka1
4. jan 2025

@tiezjedna toto je velmi pekne napisane

deti95060810
4. jan 2025

niekoho utešoval... asi zranenú ženskú dušičku... 😉

autor
4. jan 2025

@mandzula už nie je...pred sviatkami sa zbalil ako zbabelec a odišiel keď som nebola doma

autor
4. jan 2025

@enmery ani neviem či riešim enmy...skôr analyzujem a všetko sa mi vyjasnuje, ako v mnohých veciach klamal a ja som naivne verila. A to, že to sem píšem mi akosi pomáha....vieš taká podpora....liečim sa a naberám sebavedomie....pracujem na tom, aby som sa cítila ako žena....a to, že si prečítam pár písmenok od vás mi veľmi pomáha. Nechcem aby to vyzeralo ako zúfalstvo, to nie....som oveľa pokojnejšia bez neho...ale mám ešte zopár vecí, o ktorých sa potrebujem s niekym "porozprávať", počuť názor iných žien

ankare
4. jan 2025

Mrzí ma to, ale dobre sa Ti stalo. Týmto len potvrdil, akú hru hral. Máš na lepšieho!

enmery
4. jan 2025

Ja viem, aj som Ti v tej minulej téme povedala, že treba sa z toho vyrozprávať. Ale ty sa koncentruješ na cudzie ženy a myslíš si, že robiť preňho 200% by Ti zabezpečilo jeho lásku. Bol to lenivec a vychcanec a klamár. Prakticky okolo hodnotné ho muža ani nešiel. To si opakuj.

autor
4. jan 2025

@enmery ja som to už pochopila a uvedomila si...len tie rany sa ťažšie hoja...neprejde to zo dňa na deň

mantilka
4. jan 2025

S takým chlapom lásku nezažijes...vždy bude mať kľukatej chodníčky. Ja som o takých ani nezakopla. Chlap má mať oči len pre tú svoju. Pre mňa vernosť je základ lásky. Keď to tam škrípe teraz, čo bude o 20-30 rokov?

mantilka
4. jan 2025

Vyberas si nesprávnych mužov. Nie všetci majú potrebu takto sa správať. Predovšetkým si ty musíš určiť priority, akého chlapa chces.

ada558
4. jan 2025

Niektorí muži sú od prírody takí, že stále potrebujú nové ženy, je to fakt a nedá sa s tým nič robiť. Aj keby mal supermodelku, aj tak pôjde za inou. Život s takým niekým je peklo. Ak je to tvoj prípad, vzala by som čo najrýchlejšie nohy na plecia....