Som single. Kde si hľadáte partnerov?

22. jún 2024

Kde si hľadáte partnerov? Ja som sama. Skúsiť zoznamku?
Mám prácu, koníčky, vyzerám normálne, som pozitívny človek, po diskotékach a baroch nechodím. Viem, čo ma prísť, príde. Ale ku mne to nie a nie dôjsť…
Ostanem azda sama? 😳

yelena159
22. jún 2024

Nehľadám. Keď to príde tak to príde a to už mám 26, čiže mi ťahá na 30tku. Aj tak sa neponáhľam.

autor
22. jún 2024

@yelena159 ja som dovrsila 30, a doľahlo to na mna zrejme

deti95060810
22. jún 2024

užívaj si slobodu,
neboj - ten pravý isto príde...

zuzanka.zuzu
22. jún 2024

to je ako s prácou - keď hľadáš, tak rozpošleš CV. tu teraz tiež daj vedieť že si "k zbaleniu" 😉 schválne nepíšem "k dispozícii" lebo to by nevyznelo dobre 😁 rozšír to o sebe

autor
22. jún 2024

@deti95060810 všetci mi to hovoria, no začínam upadať do depresie 😕

autor
22. jún 2024

@zuzanka.zuzu boze praca. Keď si spomeniem ako som hľadala 😅 a zrazu keď som našla jednu a pozvali ma na pohovor, už zavolali další dvaja že tiež ma chcu vidieť 😅

kvetka404
22. jún 2024

Ja "kvázi dospelá" po 30 s pocitom stále na 20 buď v práci, na zoznamkách, alebo dobrý zdroj sú kolegovia/ kamaráti a ich kamaráti. Niekedy aj bývalí známi (ako ja a môj partner) sa dokážu po rokoch stretnúť😊

libertz
23. jún 2024

odkial si? 😁 ked tak napis do spravy kedze pises anonymne. Aj na forach sa da zoznamit kolkokrat (a nemusi to byt len partnersky)

domkakvet
23. jún 2024

Ako sama pises, co ma prist, tak to pride.

vilma7
23. jún 2024

Viesnco, keby ja čakám na tom ze to príde samé, tak patrím do skupiny mojich kamarátov. Ktorí smmaju pomaly 50 q sú stále sami.
Nahlásila som sa na zoznamka, hľadala, našla...vydala sa, porodila deti. Takže treba sa niekde pohybovať, kde sa dá s niekym zoznámiť.

hopsas
23. jún 2024

Najprv v škole, potom v práci.

mareka49
23. jún 2024

Mám šikovného synovca.
IT pracuje, inteligentný, zábavný, normálne hodnoty.
Rodina vysoko.
Nepije nefajčí.
Vysoko spolocensky nie je.
Žilinský kraj.
Máš záujem😊
V auguste má 30 a tiež to na neho dolieha🙄
Vzťah nemal.

luu1122
23. jún 2024

ja mam tiez par slobodnych kamaratov co vyplakavaju 🤣 bratislavsky kraj

iv007
23. jún 2024

Uz nehladam. Mam 35, skusala som dohodenych od kamosiek (bol z toho nacek a primitiv), na zoznamkach sami zufalec alebo zenaci. Chodim medzi ludi, do jazykovky aj do fitka ale tam su vsetci zadani. Dufam ze som ta neodradila, drzim ti palce.

mareka49
23. jún 2024

A autorka ešte sú aj seriózne zoznamky.
Poznám dva páry, čo žijú v manželstve a sú spoko.
Našli sa cez lepsiu zoznamku.
Názvy neviem.
Isto nájdeš.
Takže nie, nie je to sám zúfalec a zenac

maco21
23. jún 2024

Ahoj, ak chceš napíš mi. Možno motyka vystrelí 🙂
Mám 32 a som single.