Som precitlivelá?

19. mar 2024

Manžel má dnes meniny a jedna jeho známa mu napísala, že mu praje krásny meninový deň.
On jej odpísal, že SRDEČNE ďakuje. Čo som čítala konverzáciu predtým si písali len veľmi stručne, dvoj-trojslovné vety, ktoré sa týkali práce.
Som len citlivá alebo si myslíte, že je to cez čiaru? Ona je mladá a veľmi pekná žena. Poznám ju len z videnia, mám sa ho na to opýtať?

blondinka95
19. mar 2024

A čo je problém? Ze mu napísala, alebo že použil slovo srdečne? :D

pralinka25
19. mar 2024

tak ja na tomto teda nevidim ani za prachove zrnko nic problematicke ani cez ciaru.

viestta
19. mar 2024

Potes sa, ze mas zdvorileho chlapa, ktory vie co sa patri

autor
19. mar 2024

@blondinka95 mne to príde ako vrúcna odpoveď.

lilli110
19. mar 2024

Podla mna na tom nic nie je. Odpisal slusne.

tanyag
19. mar 2024

Jaaaj, do ...riťky 😂 a ja som dnes všetkým Jozefom napísala...aj ženatým, aj slobodným, aj zadaným 🫣 idem sa do kúta hanbiť 😂😂😂

blondinka95
19. mar 2024

Mne vôbec. Mne to príde také ako "úprimne ďakujem".

mondolina
19. mar 2024

si hlavne drzá keď čítaš jeho konverzáciu, a slovo srdečne je úplne bežné slušné slovo.

erikavesela
19. mar 2024

@tanyag mala by si...ze sa nehanbis🤣🤣🤣

zuzanazu85
19. mar 2024

Keď už čítaš konverzáciu bez vedomia dotyčného a predsa nič znepokojivé nenájdeš,tak aký problém? Nemáš problém,urob si problém 😏.

viestta
19. mar 2024

@tanyag ty ani z domu nevychadzaj, lebo ti tie ich baby pridu oci vyskrabat a modli sa aby adresat nebol ten co srdecne dakuje

pralinka25
19. mar 2024

@tanyag NEHANEBNICAAAAAAAAA 😨

lilli110
19. mar 2024

Skor by som sa asi nezatazovala tym, co kedy preco a s kym si moj partner pise. Naco zbytocne.

erikavesela
19. mar 2024

Hlavne je vrchol, ze si citala jeho spravy...to naozaj manzelovi tak nedoverujes, ze mu musis citat spravy?...nie, precitlivela nie si, si cista stihacka

ivik4
19. mar 2024

🤣🤣🤣🤣 no mna vystrie
Co by si spravila keby napriklad muz chodi na obed tak ako s kolegmi, tak aj koleginami co je tiez uplne normalne ?
Chudaci niektori chlapi,fakt

jenny224
19. mar 2024

Áno, si. Ešte aj paranoidna k tomu 😃 "srdečne" dokonca píšem do mailu niektorým kolegyniam/kolegom, s ktorými aktuálne riešim pracovnú vec a podarí sa k spokojnosti všetkých

janka_23
19. mar 2024

Ja neverím co dokazu niektoré ženy riešiť 🤦🏼‍♀️ ach jaj, vztahy v dnešnej dobe, to je cele zle.

mamina7070
19. mar 2024

ano si precitlivela a nepytaj sa ho na to a radsej si pories svoje sebavedomie a psychiku
lebo toto neni ok

majlo1234
19. mar 2024

Haha, ja by som si myslela ze ma prinajmensom 50 rokov, srdecne dakujem som ako slovne spojenie nevidela roky

lindous
19. mar 2024

Si tehotná alebo máš extrémne PMS? Lebo teda extrémne hormóny tebou musia plieskať, ak ti toto príde cez čiaru a rozcítilo ťa to 😅 absolútne nič zle ma tom nevidím, ale tak mne zas príde cez čiaru len tak čítať partnerove konverzácie…

kleopatra114
19. mar 2024

Akoze , ja som docela domyslava stíhačka , ale tu konkrétne neviem , čo ti prekaza.

diewcatqoo
19. mar 2024

Fuha, niektore zeny su teda riadne stihacky. Dufam, ze si mu spravila poriadnu scenu a posrala mu sviatocny den 🤦‍♀️

januska12323
19. mar 2024

Prečo mu vôbec čítaš správy? On je nesvojprávny? A nie, na poďakovaní nič zlé nie je.

lonely66
19. mar 2024

@mondolina nikde nepíše, že mu vliezla do telefónu...

tanyag
19. mar 2024

@viestta Čosii nevýjdem...už som aj byt zamkla na 5 zamkov, na okná nabila drevené laty, svetla zhasla...😁 Idem pozrieť, či mi niektorí z nich SRDEČNE poďakoval 😀

tanyag
19. mar 2024

@pralinka25 Sklamala som ťa čo? 😁

lucia147852
19. mar 2024

Popracuj na svojom sebavedomí…. Lebo to čo dokazujes je dosť mimo

8853
19. mar 2024

@tanyag fujky, takto rozvracat rodiny?!? Sodoma gomora kelisova 😆

mondolina
19. mar 2024

@lonely66
nikde nepíšem, že mu vliezla do telefónu. vidíš to niekde?
ale už len čítať niekomu blahoželania je u mňa cez. opýtam sa kto ti všetko blahoželal...a nie čítať aj staršie konverzácie. do zdravého vzťahu to nepatrí.

lonely66
19. mar 2024

@mondolina fíha, asi strčím hlavu do piesku. mne môj manžel sám od seba ukazuje gratulácie, ktoré dostáva. ani sa ho na to nepýtam. aj srdečné, aj viac srdečné... čiže keď mi vlastný muž ukáže mobil s konverzáciou, mám taktne odvrátiť hlavu a povedať, že sa nedívam, lebo je to drzé?