Manžel má dnes meniny a jedna jeho známa mu napísala, že mu praje krásny meninový deň.
On jej odpísal, že SRDEČNE ďakuje. Čo som čítala konverzáciu predtým si písali len veľmi stručne, dvoj-trojslovné vety, ktoré sa týkali práce.
Som len citlivá alebo si myslíte, že je to cez čiaru? Ona je mladá a veľmi pekná žena. Poznám ju len z videnia, mám sa ho na to opýtať?
tak ja na tomto teda nevidim ani za prachove zrnko nic problematicke ani cez ciaru.
Potes sa, ze mas zdvorileho chlapa, ktory vie co sa patri
@blondinka95 mne to príde ako vrúcna odpoveď.
Podla mna na tom nic nie je. Odpisal slusne.
Jaaaj, do ...riťky 😂 a ja som dnes všetkým Jozefom napísala...aj ženatým, aj slobodným, aj zadaným 🫣 idem sa do kúta hanbiť 😂😂😂
Mne vôbec. Mne to príde také ako "úprimne ďakujem".
si hlavne drzá keď čítaš jeho konverzáciu, a slovo srdečne je úplne bežné slušné slovo.
@tanyag mala by si...ze sa nehanbis🤣🤣🤣
Keď už čítaš konverzáciu bez vedomia dotyčného a predsa nič znepokojivé nenájdeš,tak aký problém? Nemáš problém,urob si problém 😏.
@tanyag NEHANEBNICAAAAAAAAA 😨
Skor by som sa asi nezatazovala tym, co kedy preco a s kym si moj partner pise. Naco zbytocne.
Hlavne je vrchol, ze si citala jeho spravy...to naozaj manzelovi tak nedoverujes, ze mu musis citat spravy?...nie, precitlivela nie si, si cista stihacka
🤣🤣🤣🤣 no mna vystrie
Co by si spravila keby napriklad muz chodi na obed tak ako s kolegmi, tak aj koleginami co je tiez uplne normalne ?
Chudaci niektori chlapi,fakt
Áno, si. Ešte aj paranoidna k tomu 😃 "srdečne" dokonca píšem do mailu niektorým kolegyniam/kolegom, s ktorými aktuálne riešim pracovnú vec a podarí sa k spokojnosti všetkých
Ja neverím co dokazu niektoré ženy riešiť 🤦🏼♀️ ach jaj, vztahy v dnešnej dobe, to je cele zle.
ano si precitlivela a nepytaj sa ho na to a radsej si pories svoje sebavedomie a psychiku
lebo toto neni ok
Haha, ja by som si myslela ze ma prinajmensom 50 rokov, srdecne dakujem som ako slovne spojenie nevidela roky
Si tehotná alebo máš extrémne PMS? Lebo teda extrémne hormóny tebou musia plieskať, ak ti toto príde cez čiaru a rozcítilo ťa to 😅 absolútne nič zle ma tom nevidím, ale tak mne zas príde cez čiaru len tak čítať partnerove konverzácie…
Akoze , ja som docela domyslava stíhačka , ale tu konkrétne neviem , čo ti prekaza.
Fuha, niektore zeny su teda riadne stihacky. Dufam, ze si mu spravila poriadnu scenu a posrala mu sviatocny den 🤦♀️
Prečo mu vôbec čítaš správy? On je nesvojprávny? A nie, na poďakovaní nič zlé nie je.
@pralinka25 Sklamala som ťa čo? 😁
Popracuj na svojom sebavedomí…. Lebo to čo dokazujes je dosť mimo
@mondolina fíha, asi strčím hlavu do piesku. mne môj manžel sám od seba ukazuje gratulácie, ktoré dostáva. ani sa ho na to nepýtam. aj srdečné, aj viac srdečné... čiže keď mi vlastný muž ukáže mobil s konverzáciou, mám taktne odvrátiť hlavu a povedať, že sa nedívam, lebo je to drzé?
A čo je problém? Ze mu napísala, alebo že použil slovo srdečne? :D