Som po rozchode. Nemôžem jesť, piť, spať

30. júl 2022

Ahojte som po rozchode a je mi tak strašne že nemôžem ani jesť piť, spať, chce sa mi stále zvracať.. cítim sa že sa mi zrútil svet. Žijem sama, partner včera odišiel. Všetko mi ho pripomina. Prosím od vás nejaké povzbudivé slová lebo už neviem čo robiť.

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. júl 2022

@fairyprincess práveže nemám kamarátov, lebo tu bývam pol roka a ešte som nestihla nájsť..

sonicka96
30. júl 2022

Poznám to, treba sa poriadne vyplakať ale že naozaj poriasne a pravdaže keď ti nechutí jesť tak to nesil,bude ti zbytočne na zvracanie🙂 potom prechadza sadnúť si vonku a premýšľať... 🙂

aeruginosa
30. júl 2022

Bude to zniet ako to najvacsie klise, ale chce to len cas. Presla som si tym, tiez som si myslela, ze asi zomriem od zialu.😅No ako plynul cas, ja som si uvedomila, ze sme sa rozisli pre nieco. To nieco bolo tak vazne, ze to branilo dalsiemu pokracovaniu vztahu. Ty teraz smutis sa tym vsetkym peknym, co predchadzalo koncu, asi ti aj on samotny teraz chyba, citis samotu, ale to je len ta jedna strana mince.. Mne na toto vsetko pomohlo spociatku nechat tie emocie plynut, vyplakat sa, potom som chodila na dlhe prechadzky, zacala som sportovat, proste akakolvek aktivita na zamestnanie mysle, hlavne nech nemam cas smutit. Snaz sa nemat na ociach veci, ktore ti ho pripominaju. Treba si uvedomit, ze to, co prezivas, je prirodzeny, ale prechodny stav smutku. Kazdym dnom to bude boliet menej, ver mi. Drzim palce.

estrella5
30. júl 2022

"V ťažkých časoch pokračuj po malých krokoch. Urob, čo musíš, ale postupne. Nemysli na minulosť, ani na to, čo sa môže stať zajtra. Poumývaj riad, utri prach, napíš list, alebo uvar polievku. Vidíš? Pohybuješ sa krok za krokom vpred. Urob krok, zastav sa a oddýchni si. Pochváľ sa a urob ďalší krok. A potom ďalší.
Ani si to nevšimneš, a tvoje kroky sa budú zväčšovať a zväčšovať. Až príde čas, keď budeš môcť premýšľať o všetkom bez plaču." ❤

gertrudaosem
31. júl 2022

@fairyprincess iní chlapci, presne .. aj keď ,o zúfalstva a smútku, ale skús sa napojiť na iného chlapa

gertrudaosem
31. júl 2022

Ber to pozitívne, keď ti nechutí jesť, aspoň budeš mať peknú postavu

gertrudaosem
31. júl 2022

@estrella5 pekne si to napísala ❤️

kakawah
31. júl 2022

Nemám takú skúsenosť, možno z mladí, ale nejak som to nepreživala. Takže teraz som si to googlila a je tam veľa rád. Inak som počula, že to má niekoľko fáz, si úplne na začiatku, takže len čas pomôže, prejsť všetkými fázami, kým bude lepšie. A asi sa to nedá nijako preskočiť. Ale, kde sa niečo končí, tak tam aj niečo nové začína. Keď bol dôvod na rozchod, tak to bolo správne. Určite tá v živote čakajú ešte krasne chvíle a iný krásny vzťah. Držím tí prsty, aby si sa z toho dostala čo najskôr 🙏✊

perdita11
31. júl 2022

Zober nejaku kamosku/znamu/mamu a chodte niekam na dovolenku. Trebars aj na predlzeny vikend.
Planuj si co budes robit, hlavne veci na ktore sa mozes tesit - kozmetika, manikura, kadernicka a pod. Venuj sa sama sebe a plac kolko potrebujes.

pallacinka29
31. júl 2022

Aj ja som to niekedy presne takto prezivala, ale s tym rozumom, co mam teraz a po tolkych rokoch by som uz nikfy v zivote za chlapom slzu nevyronila…

zuzinka888
31. júl 2022

Joooj moja. Mas to velmi tazke. Asi ho stale nas rada. Mozno si rozchod nečakala/ nechcela. Je normalne ze to boli a velmi. Potrebujes par dni len pre seba. Poriadne sa vyplakat. Tvoje srdce dostalo velku ranu. Ale ono to casom prejde slzicky vyschnu a tu potom " jasne" uvidis preco sa to stalo. A zacnes si pomaly zliepat svoje zlomene srciečko a zruteny svet. Drzim palce. Ono to musis len "prezit".

viky173
31. júl 2022

tak ako tu uz bolo spominane, chce to len cas, presla som si tym dakedy aj ja a aj vela inych zien, zvladnes to, aj ked teraz Ti to tak nepripada, drzim Ti palce ❤

mell27
31. júl 2022

Mali ste aj deti?

estrella5
31. júl 2022

@gertrudaosem nie sú to moje slová.. je to nejaký citát, ale mám ho uložený v mobile kedže sa mi veľmi páčil a keď mi nie je dobre, tak si to vždy prečítam a pripomeniem 🙂

perdita11
31. júl 2022

@estrella5 to je velmi pekne. Z akej knizky to je?🙂

estrella5
31. júl 2022

@perdita11 neviem 😊 videla som to niekde na internete a hneď som si to uložila na horšie časy 🤭

svetlovlaska37
3. aug 2022

Viem ako sa citis..ja terwz riešim rozchod a len placem, nemma chuť jest..ide mi roztrhnúť srdce...len plac, musis to zo seba dostať von..ja placem ked o tom píšem s kamosmi..ja to neviem drzat v sebe..pri orvom rozchode som bola mimo pol roka..schudla som..nedokazala som chodiť do práce..bola som na PN..myslela som si ze to nikdy nepreboli..prebolelo..a nasla som si terajšieho priatela..sme spolu rok a su dovody koli ktorym sa musime rozijst aj ked sa lubime..bojim sa tych stavov po rozchode..ako to zvládnem 😔

vorkola
14. jún 2023

@svetlovlaska37 Je to sice tema z roku,022,pisala si aj na nasu skupinku VM.,tak nahodou som nasla tutu stranku,dali sme ti tam povzbudenia,tak ako s idopadla ?,Teraz sa pise rok 023,prisla si mi na mysel,asi v maji O23,tak ako si dopadla,alebo este bojujes? Pamätam si tvoj vylev,bolo mi ta luto,lebo som to prezivala s mojou rodinou,sesternicou,este horsie ako ty,dala sa na liecbu u psychologa,ale sotva jej to pomoze,kedze aj moja sesterka, aj jej terajsi druhy manzel su len na obecno urade .ona ma prekazky , on neviem, (vies ako to myslim ako ti to povedala ta tvoja rodina),tak som jej poradila, aby zili ako brat a sestra,oni su uz taki starsi ,nad 60, tak tam by to šlo, Ak to dobre dopadlo, pochval sa nam na mk VM,ak nie nemusis.Cau, a bojuj, bojuj, neni to vhodny manzel pre teba

svetlovlaska37
30. jún 2023

@vorkola ahoj.. stalo sa tolko veci odvtedy ze keby som to mala vsetko napisat dopodrobna je to na knihu🙂..ale skusim to napisat v skratke..vtedy som bola po potrate..cakali sme spolu bábätko..nebolo plánované..ale malivke odislo..potratila som.tym ze som veriaca a aj moja rodina...tlacili na mna aby som od neho odisla..kedze je rozvedený..trhalo mi srdce ked som od neho odchadzala.vycitky..smutok.ze mu ublizujem.. samozrejme som ho lubila..ale odisla som.. koli rodine a Bohu..ale nemohla som to v sebe uzavrieť...znovu som sa mu ozvala..s tym ze ho lubim a napriek všetkému..ze je rozvedeny chcem s nim byt..verila som ze boh mi odpusti.. ale nebola som dost silna to ukoncit😐..zacali sme sa stretavat..navrhol aby som isla od januára 2023 ku nemu byvat.suhlasila som..tak sme fungovali .. samozrejme male hadky boli..ale nic vazne..ale citila som ze nie jw to ono..nie som šťastná..zacala som vidiet veci co som vtedy nevidela..ze je egoista..mysli na seba..neprizna si nikdy chybu..stale len on. A on..ale aj tak som ho lubila a myslela som si ze to tak mam byt.. tiež mam chyby , nie som ani náhodou dokonala..vzdy som viac menej robila co povedal.svoj nazor som vyjadrit nemohla..diktoval kedy mam ist ku rodicom..ked on bude v práci atd. Falt by to bolo na dlhe pisanie😐..este pocas tehotenstva sa ku mne spraval nie tak ako by mal milujuci clovek..so mnou hadzali hormony..bolo to ťažké...ale nemal pochopenie pre to ako sa citim ja..dokonca nemal problem udrieť ma ked som.bola tehotna..vtedy som mu odpustila..vravela som si ze na vine som ja..ach.dokonca tehotnu ma vyhadzoval z domu..ked prislo k nejakej vymene nazoru..ze mam sa zbalit a vypadnut...strasne stresy to boli pre mna😐..kam s dieťaťom pojdem..bez byvania, peňazí..tak som ho stale odprosovala...teraz som myslela ze uz bude vsetko ok od januára...chyba...vzdy si nasiel nieco ked ma posielal prec...raz som uz mala zbalene veci..v maji..ale srdce mi islo puknut..tak som zase za nim prisla a odprosila ho ja..v sobotu..vyhodil mi veci na dvor..ze mam vypadnut .o piatej vecer..nevedela som ani ci ma kto prist po mna..predsa sme byvaly dalej .na dedine..nastastie prisiel po mna kamarat..vzal ma ku rodičom...ja hlupa som este mu pisala z jeho telefonu.. kamosovho..lebo mna vsade blokol..inak to bola jeho specialita..blokovat ma..pre kazdu blbost.. prosila som. ho aby sme to urovnali a tak.. samozrejme ignoroval...tak som prisla ku nasim..vela som sa rozprávala s mamou..vecer ked som lahla do postele citila som velku ulavu.. samozrejme aj smutok..a vsetky mozne emocie..este som sa obvinovala ze necitim taky smutok ako by som mala..a premýšľala nad tym co ak sa on trapi..co ak si uvedomil chybu len sa boji ozvat..a zrazu som pocitila bozi zasah..viem asi sa mi neveriaci budu smiat .ale ja som pocitila taku blazenost .to nebola radost aku pozname tu na zemi.. a boziu lasku..boh sa mi dal na chvilu poznat..poznat jeho dokonalosť ..jeho lasku ku mne.. rozplakala som sa v noci na posteli..nie zo smutku..ale z nekonecnej lasky k bohu..zelala som si zomriet aby som bola uz len s nim..aby nikdy neskoncil ten nadherny pocit..ale pocit zmizol .zostal pokoj..a vtedy som pochopila preco to vsetko sa muselo stať..pochopila som vsetko zle aj dobre co sa stalo v mojom zivote..a ze to bol bozi plan..a teraz som si ista ze boh bol, je.a stale bude pri mne nech sa deje čokoľvek..lebo niekedy som zacinala pochybovat..o bohu..jeho laske ..teraz uz nepoxhybujem..este ked som bola s ním..a vycitala si to..lebo je rozvedeny..nemohla som prijimat jezisa...ale vzdy som hovorila..boze..nie moja vola ale tvoja nech sa stane..boh vedel ze nemala by som silu odijst sama ..zariadil to takto ze ma vyhodil on..a teraz dakujem bohu ze sa to tak stalo.. samozrejme ze citim aj lutost a smutok.predsa som si na neho zvykla..ale aj lutost nad tym ze som si nevazila samu seba..teraz som šťastná sama so sebou..a s bohom..a uz nechcem aby vobec nejaky muz mi prisiel do zivota.. nepotrebujem nikoho aby som bola šťastná..som stastna aj sama..teda sama nie..s Bohom♥️..a ano vtedy som mu navrhovala aby sme zili bez sexu..ja by som to obetovala z lasky k nemu..ale on je muz..asi by to nedokazal😐..inak ak niektore vety budu napisane zvlastne alebo s chybami tak preto ze moj mozog je unaveny..od neustale premyslania..a analizovania..🙂..je toho vela co by som este mohla napisat..ale pisala by som to cely den😏..Boh je ten kto mi pomohol..viem to..a budem sa snazit pomoct a poradit aj inym ..