Som platonicky zamilovaná do mužovho kamaráta

3. dec 2024

Ako mám vysvetliť mužovi ,že nechcem aby sa stretával so svojím kamarátom,pretože som sa do neho platonicky zamilovala. Keď som ho prvý krát spoznala cítila som silnú chémiu. Už sú to 2 roky a stále na neho myslím a zožiera ma to. Nenávidím keď sa môj muž s ním stretáva a náhodou som prítomná aj ja.Potom som k jeho kamošovi hnusná ,odmerana. Skrz takéto hrozne správanie to ľahšie znášam. Ťažko sa mi potom zabúda a nechcem raniť úprimnosťou môjho muža. Aj keď sa stretávajú mimo mňa tak sa stále na neho nenápadne vypytujem ,že čo má nové a ako žije. A to sa mi tiež ťažko zabúda. Prečo sa mi toto stalo ... Nechcem toto zažívať. Chcem pokoj v duši. Stále si opakujem čo všetko mám v mojom mužovi a za čo všetko mu vďačím. Preklínam ten deň keď ON prišiel do našich životov.

morpheuss
3. dec 2024

koniarova
4. dec 2024

Pekná rozprávka.

ina2405
4. dec 2024

"preklínam deň, keď ON prišiel do našich životov" 🤣
Mať takýto talent, píšem romány. Keleová z toho pekne vyžije, skús aj ty.

som_realistka
4. dec 2024

Hlavne to nehovor nikomu inému. Ovládaj sa, ak si veriaca skus kňaza, ale nie nejakého bigotneho, toto potrbuje dlhší rozhovor, alebo skus psychológa z manželskej poradne, ALE SAMA. manželovi nič nehovor, je to chémia, ktorá vyprchá. Len by si mu ublížila.

nenapadnyuzivatel
4. dec 2024

Ak pocitiš niečo k inému mužovi, pričom muža svojho máš, tak asi ti v tom vzťahu dačo chýba. Či výzor, či psychická pritažlovosť. Toto by sa vo vzťahu diať nemalo. Viem že sa to zle počúva, ale hold je to tak. Ubíjať samu seba cely život, a žiť v neistote 2 roky… Ja ak by ssom milovala svojho muža tak vnútro by mi toto nedovolilo… Skús sa mu zdoveriť a prehodnotiť či vlastne tvoj muž je ten , ktorého naozaj miluješ ako vravíš… držim palce

really8
4. dec 2024

@ina2405 tiez si to predstavujes? Ako nejaka nespecifikovana osoba zenskeho pohlavia pozera do neba a hrozi pastickou?😂

ina2405
4. dec 2024

@really8 🤣 mne to pripomína tú scénu zo Sex v meste "preklínam deň, keď si sa narodil" a dupnúť nôžkou 🤣

marcellka32
4. dec 2024

@ina2405 presne na toto si spomínam, ale pekne to tá herečka dala 🤣