Ahojte, chcem sa len vyrozpravat. Je mi strasne smutno, pretoze sa citim osamelo, nemam ziadnu kamaratku. Mam manzela a dcerku, ale ani medzi mamickami sa mi nepodarilo najst si ziadnu kamaratku :(. Kedysi v skole som mavala kamaratky, nikdy nie nejaku najlepsiu, ale vzdy sa nasiel niekto s kym by som si vymenila spravu ked ma nieco napadlo alebo s kym som vybehla do kina. Ale tie priatelstva vsetky akosi zanikli, nie som velmi dobra v udrziavani priatelstiev. Pracujem z domu, cize aj pracu mam taku dost osamelu… vsetok svoj cas venujem dcerke a domacnosti, takze vlastne ani neviem kedy by som sa s kamaratkami stretavala alebo volala alebo pisala, ale aj napriek tomu ma niekedy pochyti taky smutok a prazdno ked si uvedomim, ze okrem najblizsej rodiny vobec nikoho nemam. Ziju takto aj ini ludia alebo som jedina svojho druhu, co si nema s kym prehodit par slov?
Priatelia su doleziti, no treba si na nich najst cas a priatelstvo treba udrziavat, aj sa pre nich niekedy obetovat (vypocut, pomoct a pod. aj ked sa mi nechce). A priatelov treba trocha aj hladat a nehanbit sa prihovorit. Ludia maju radi veselych spolocnikov, niekedy si ani neuvedomime, ze sme vzdy vazni a malo sa usmievame.
Zije tak mnoho ludi, nielen zien a vacsine to tiez vadi. Ved skus napisat neanonymne, odkial si (konkretne mesto ci obec) a mozno najdes kamosku. Ved tu na MK je isto kopu dobrych dievok/mamiciek, ktore by tiez dobru kamosku privitali. Len na alykolvek vztah (aj kamosku) je nevyhnutne investovat cas aj usilie, vypocut, pomoct...
Zorganizuj stretnutie spolužiakov zo ZŠ, SŠ, urob oslavu menín, narodenín u vás doma. Keď máš rodinu, veľmi na kamarátstva neostane čas, lebo každý už toho času v tomto veku má menej, akurát pre svoju rodinu.
Určite áno aj ja mam muža a dcérku ale nemám sa komu vyrozprávať a nemám komu vyliať svoje srdce a je dosť smutné že ešte počas školy sme priateľov mali a aj tu oporu keď som potrebovala teraz tu ešte nieje nikto okrem môjho muža a dcérky a ty sa tak vyrozprávať nedá nedá sa im povedať to čo by si povedala priateľom aj mňa to niekedy zráža
@bbyy3 najma ak sa clovek niekedy aj na toho manzela potrebuje postazovat 🤣
Veru tak 😅
Nie si sama, mam rovnaký príbeh ako ty že som ostala sama. Niekedy je samota dobrá ale niekedy mi chyba pokec s kamoškou, káva, prechádzky a tak
Odkiaľ si? Tiež som na tom podobne, ešte som sa aj po vydaji presťahovala, čiže ani rodinu nemám pri sebe. Len manžel a dieťa.
Tiež by som privítala, deti veľké, kamošky majú malé deti nemajú čas....okres Ga, Ba, SC
Baby píšte odkiaľ ste, zatiaľ mám z mk internetovú kamošku, ale bývame od seba ďaleko
Ahojte cítim sa úplne rovnako. Niekedy si len potrebujem s niekým pokecať a hneď mam lepšiu náladu. Ja som z BA
Tiež sa pripíjam dámy 😆
Ak je táto téma ešte aktuálna, som na tom podobne 🙃
Žijú, žijú, niektorí ani tých príbuzných nemajú.. Ide ale o to ako chceš žiť ty a že ti kamošky chýbajú. Pri starostlivosti o domácnosť, ani na HO veľa ľudí nestretnes, tak by to asi chcelo zmenu. Čas pre seba, nejaký kurz. Ak si spoločenský tip a chýbajú ti veľmi ľudia, do budúcnosti by som zvažovala aj inú prácu. Byť nonstop na homeoffice môže byť po dlhšom čase riadne psycho.