ahojte baby, neviem ale mala som potrebu sa poradiť či aj vy sa takto cítite.
Na Zš som mala veľa kamošiek, kamarátov a tak, no teraz som mám 19 rokov som na sš a mam skoro 2-ročný vzťah ktorý je užasný milujeme sa a všetko je okej, len mam pocit že nemám žiadne kamarátky, viete snažím sa všetok volný čas venovať priateľovi, len on aj ma kamarátov aj si s nimi píše, volá pri hraní. No ja nemám žiadnu takú kamarátku, a ja ani neviem prečo. Vždy som ich mala veľa ale čim som staršia ich je menej a menej. A sa cítim aj taká osamelá, že nemam s kym ani preberat babské veci, ktore mužov ani nezaujímajú … :,( neeviem je to celé taký čudný osamelý pocit. Máte to tiež niektorá takto?
@colsami mám 19 som v 4. ročniku na sš. Nemám žiadne hobby nestíham nič kvôli maturite aj učim sa teraz často a ked tak brigadujem len v lete na zmrzke kde som sama.
Možno príliš veľa času venuješ priateľovi. Pokús sa na ňom nevisiet, ak teda to tak je. Ty si na prvom mieste a aj tvoj voľný čas. Možno s tým priateľom bolo treba byt po zoznámení často veď to je pekné. A teraz len porovnávaš dva životy: terajší a pred tým. Tak si prekvapená z porovnania. Potrebuješ veľa kamarátok alebo len jednu? Čo ti bráni si nájsť kamošku? Čas? On? Nedostatok príležitosti? Nerozumieš si s nimi zrazu? Identifikuj príčinu.
@slovakboy nie praveže mi nebráni priateľ najst si kamaratky, alebo chodiť von s nimi atď atď. Len skorej neviem ako si nejaké nájsť, ked mam malo voľného času. Netuším fakt si myslím že som fajn baba, len mi aj príde že baby v dnešnej dobe ani nemajú záujem viesť normálne skutočné priateľstvo bez závisti a falošnosti. Práve preto neviem, možno sa aj bojím, že ma niekto sklame a preto som to do teraz moc neriešila. Len mi to z ničoho nič prišlo do hlavy že vlastne nemam ani žiadnu kamku
Moze to byt nedoverou k ludom, nesklamal ta niekto v minulosti? Alebo nemas z rodiny nejaky negativny postoj? Ma kamosky tvoja mama? Mna by nikdy nenapadlo, ze "baby v dnešnej dobe ani nemajú záujem viesť normálne skutočné priateľstvo bez závisti a falošnosti." Rozmyslala by som nad tym, preco to takto vidis.
A priatel nema kamosov, co maju frajerky, ze by ste spoznali, mozno s niektorou ti to bude vyhovovat?
Kazde priatelstvo sa najprv zacalo povrchne.
Priatel si pise a vola s kamosmi pri hrani.
Takze iba cez pocitac.
Nemas spoluziacky? Normalne nebude, ze mlade baby nechodia von, aj my sme maturovali, a stihali sme aj volejbal po skole zahrat aj ist na kavu a mame dodnes 35rokov pevne priatelstva. Stretavame sa chodime spolu na dovolenky a nove kamosky mam aj frajerky manzelky muzovych priatelov.
Nemali sme mobil, nakupne centrum = mali sme iba seba.
Ahoj, nie si sama. Ja som to tiež mala takto. Bola som v dlhšom vzťahu a častokrát mám pocit, že s rovesníčkami si nemám toho toľko čo povedať. Plus som dosť introvertná, takže ťažšie si hľadám kamarátov. Mám síce známych, ale nie sú to až také intenzívne priateľstvá. Skús nejaké krúžky a nerob tú chybu, že sa budeš viazať iba na priateľa. Ja teraz prechádzam rozchodom a to sme mali krásny vzťah. Všetko som dávala do vzťahu a teraz sa cítim, že nemám nič. Nevravím, že musíš skončiť ako ja, dúfam, že nie, ale snaž sa mať aj kamarátov. Je fajn mať pri sebe ľudí aj s inými pohľadmi na vec a nie izolovať sa od ostatných kvôli vzťahu. Nerob tú istú chybu ako ja. Prípadne keď chceš pokecať kľudne napíš mne.
Ahoj, ak chces kamarátku na písanie, kľudne napíš 🙂
Nechodis na VS uz? Alebo praca, kolegyne? Co robis vo volnom case? Mas nejake hobby? Vsade mas moznost najst kamosky.