Každý deň sa zamyslam čo robím zle čo je so mnou zle. Vždy mám kamarátky tak na nejakú dobu a potom niečo spravím alebo sa proste niečo stane a z ničoho nič sa so mnou prestanú baviť. Už som z toho unavená stále sa snažím ale všetci na mňa kašľu a ja sa cítim neskutočne zle nikdy som nebola nikoho prvá voľba a ja nechápem prečo čo vždy dokaslem fakt som už zúfalá.
mozno mas od udi len nerealne ocakavania
@0silvia0 keď ja ale neviem už ani ako byť sama sebou
@0silvia0 mám 19
Mám to podobne. Napíš, môžeme sa pobaviť ;)
mám to rovnako, nemusíš si z toho nič robiť. Ľudia sú všelijakí a možno si len nenaďabila na tých správnych. Ak chceš napíš a môžme sa o tom porozprávať viac 🙂
ako byť sama sebou? Mať svoje záujmy, svoj svet, nenapodobňovať kamošky, nepreberať ich štýl života len preto, aby si zapadla. Neprispôsobovať sa každému vo všetkom a nebáť sa povedať nie a hlavne nelepiť sa na niekoho za každú cenu len aby si s kým mala ísť von. Keď chceš ísť napríklad do kina a nemáš s kým, zober hoci mamu/sestru/babku a uži si to aj s rodinou. Priatelia skôr neskôr prídu, alebo aj neprídu, rodinu máš navždy.
najdi si hobby, rob to co ta bavi aj sama, chod si pozriet miesta a navstevuj miesta, ktore chces ty a kludne aj sama a s tym pridu casom kamosi, pretoze maju rovnake zaujmy velmi pravdepodobne aj rovnaky sposob fungovania ...zo skoly a z prace mat kamaratov sa nevravim, ze neda ..ale je to mensia pravdepodobnost niekoho spriazneneho najst
Tvoj vek? V tychto pripadoch to vacsinou byva preto, ze sa prilis snazis a ako osobnost si malo autenticka. To ludi odradza, ked sa na nieco hras, aby si zapadla a nie si sama sebou.