Som na ženy, ale mám muža

10. aug 2024

Neviem, že prečo sa idem verejne priznať, že som sprostá, ale... Rodičia ma vychovávali vo viere menom Jehovoví svedkovia. Od malička počúvam, že sa nemám s lesbami a gaymi ani len rozprávať. Vždy som vedela, že som na ženy, nie na mužov, ale keď som sa s tým priznala rodičom, tak mi doslova mama dala takú facku, že som spadla (mala som 16 rokov).
Nakoniec som si teda našla muža, s ktorým som spolu už roky, ale musím sa priznať, že sex je pre mňa utrpenie. Nevzrušuje ma mužské telo. Neviem, ako to s ním mám ukončiť, a keď ukončím a nájdem si ženu, tak ma rodičia pravdepodobne nebudú už nikdy kontaktovať... neviem, čo mám robiť.
:( Možno budem do konca života nešťastná...

danielahamar
10. aug 2024

Ak nemáte deti, daj mu voľnosť, nech si nájde niekoho, kto ho bude ľúbiť. Toto si nezaslúži. Si sebecka.

autor
10. aug 2024

@danielahamar Ja viem, ale neviem, ako mu to mám povedať :'(

januska12323
10. aug 2024

Nemusíš mu povedať pravdu ani rodičom. Keď si niekoho nájdeš bude to kamarátka alebo ju ani nepredstavíš.

vorkola
10. aug 2024

tak podla mna,by som s nim vztah ukoncila.naco sa budete obaja trapit.o tvojej orientacii mu hovorit nemusis.A aksi veriaca,tak si najdi odpovede v katolickej ,alebo v grekokatolickej viere.uvidis, ze tam najdes pokoj

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
egonsk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betulinka1
10. aug 2024

@egonsk inak skor opacne. Autorka Najdi si zenu, co vyzera ako chlap. Teba bude vzrušovať jej telo a vasi doma ani nemusia vediet 😉. Podla mna to chlap prijime v pohode, ovela viac ako by to bolo opačne. A vobec neries, ze ta nebudu chciet vidiet. Podla mna aj to ich prejde casom a ked nie tak ich smola. Ty si ži svoj zivot a nie podla toho co ti povedia rodicia.

lujza123
10. aug 2024

Muž pravý dovod rozchodu vedieť nemusí a priateľka môže byt pre rodičov naveky spolubyvajuca.

Každý je strojcom svojho šťastia v živote. Bud vďačná ze zijes v európe 21. storočia a ze tvoja jediná prekážka si iba ty sama. Nie všade majú inak orientovaní ľudia takéto šťastie .

personality
10. aug 2024

A koľko máš rokov? Ja osobne nejak nechápem oznamovať rodičom s kym spim, s kým chodím. Neprijali Ta, ze si lezba, tak ich ďalej s tým neobounamuj a do tejto sféry svojho života nevpustaj. Kvôli rodičom sa nechať znasilnovat mužom, hmmm.

thirstymonk
10. aug 2024

Dajaky arab by ti za to odrezal hlavu. Keď sa tvoji sektarski rodičia nevedia zmieriť s tým, že si lezba, tak bude lepšie, ak s nimi prerušíš kontakt... Pozri sa, ja mám dve deti a som veriaci (papeženec), ak by mi jedného dňa nebodaj jedno z deti povedalo, že je homo, mysliš že čo? Že im dam facku za niečo, za čo nemôžu? To je jak dať facku škuľavemu za to, že škuli omg...

No proste sa s tým budem musieť zmieriť, čo teraz? Svet sa nezrúti. Nie si ani prvá, ani posledná.

janinah
10. aug 2024

Poznám podobný prípad.Odstahovala sa do Prahy a má tam spoločný byť s kamarátkou.S tou kamarátkou chodí už aj domov k rodičom na návštevy.lebo že sú ozaj dobre kamarátky.Co si myslia rodičia netuším.Ale ona je spokojná.

marca12
10. aug 2024

Rodicov by som neriesila. Je to tvoj zivot. Im sa uz nemusis spovedat. Keby som bola v tvojej situacii asi by som sa odstahovala prec a zacala novy zivot. S muzom by bolo fer sa rozist. Nemusis mu povedat o svojej orientacii,ak sa este na to necitis. Jednoducho ta nepritahuje a hotovo. Drzim palce,nech najdes pokoj a stastie.

kristiii
11. aug 2024

@thirstymonk vďaka Bohu, v ktoreho síce neverím, ale asi prvýkrát som ti musela dať lajk
Autorka, aj moja sesternica tak roky žila, dnes som ju zahliadla v obchode (ona mňa nie) a vyzerala naozaj šťastne - bola s priateľkou a zdala sa byť šťastná , aj ty buď...

kiki68
11. aug 2024

Tak kasli na rodicov a najdi si partnerku. Takto klames muza, myslis, ze on to nejak neciti podvedome? Clovek neni blby , len si zvykne… Vychova je jedna vec, ale zivot mame len raz a ako ho prezijeme je na nas. Rodicia maju divnu vieru, tak maju taky mentalny postoj zial. Takych ludi je vela.

egonsk
11. aug 2024

kedze moderator moj prispevok zmazal, lebo asi pochadza z LGBTI+ komunity a tazko ho spracoval, napriek tomu, ze nebol urazlivy ani vulgarny, mozem ti napisat este riesenie, ze najdi si aj zenu a tu rodicom nepriznaj a ak bude bisexualna, tak mozno chlap sa tomu tiez potesi a mozete si pekne zit na hromadke - v zahranici take existuje, tak kludne aj tu si to mozes zriadit 😉 Rodicom pripadne povies, ze je to kamoska, alebo sesternica manzelova 😉

alickapusinka
11. aug 2024

tvoji rodičia prišli s ktorej jaskyne.Nerozpravať sa s lesbami ani gaymi preboha to čo za zaostalý ľudia ako z 15 storočia.Normálne si nájdi ženu a mužovi povedz pravdu ak je normalný tak to pochopi.Ja nepochopim jehovisti kto to kedy videl a vymyslel.Otras katastrofa.Príklad tvoja matka pôjde k lekárke bude lesba a čo matka povie že sa neda ošetriť lebo je lesba a ona sa nemôže s takým človekom rozpravať neblázni.Ak by bolo tvoji rodiča normálny tak to pochopia.

petracandle
11. aug 2024

Autorka, ja by som s MOJIMI rodičmi nikdy neprerusila kontakt kvôli žiadnemu vzťahu. Ale mať za rodičov sektárskych dementov ako ty, kontakt by som s nimi úplne prerušila, respektíve oni by prerušili so mnou a ja by som to prijala. Takí ľudia by mi v živote nechýbali. Rodičia majú poskytovať oporu a lásku a nie odsudzovať na základe názorov nejakej sekty. Rovnako by sa ťa zriekli aj keby si dostala transfúziu.
Mužovi pravý dôvod vášho rozchodu hovoriť nemusíš a časom sa to dozvie aj sám alebo aj vôbec nie.

duunlo
11. aug 2024

Najdi si kamaratku a uzivajte si s manzelom s nou v trojke. Mozno sa aj manzel tomu potesi a budete stastna trojka 😅 nie jeden muz si rad pozrie dve hrajuce sa zienky😝

kristiii
11. aug 2024

@duunlo iste, čím väčší debil, tým si myslí, že je vtipnejší

duunlo
11. aug 2024

@kristiii ty musis mat strasne vazny zivot… 🛶

thirstymonk
11. aug 2024

@petracandle Jehovisti neuznavaju transfuzie, či čo? Ja som už daroval das 10 litrov krvi, to by som bol u nich asi "exkomunikovany"? :D

petracandle
11. aug 2024

@thirstymonk to akože vážne táto otázka? To je doslova prvé čo ti vyhodí Google.. a ja nie som Jehovista a viem roky, že odmietajú

kristiii
11. aug 2024

@duunlo vôbec nie. Len je sranda a sranda a je vhodné použiť ju vtedy a vtedy. Toto za mňa vhodné proste nebolo (pre iných mohlo, nehadam sa).

thirstymonk
12. aug 2024

@petracandle Áno vážne. Vieš mi dať jeden rozumný dôvod, prečo by som si vo voľnom čase mal hádzať do googlu hocičo o jehovistoch? :D

petracandle
12. aug 2024

@thirstymonk ja som to myslela tak, že hento je taky všeobecný prehľad a ak človek nevie hodí do Google

thirstymonk
12. aug 2024

@petracandle Nj, máš pravdu. Našťastie, som o tejto informácií nevedel... čiže ako darca krvi vlastne ani nemožem byť jehovista hej? :D