ahojte, potrebujem si vyliat srdce, som na nič z rozchodu kvôli tomu že
som chodila 4 mesiace z mužom a rozišla som sa s nim po telefone. boli sme spolu cez vikend ale nepsraval sa velmi pekne ☹ bol taky zvlastny aj ma za niečo urazil a prišiel mi taky necitlivy a dost ma to bolelo vtedy len som nič nedala na sebe poznat čo ma bude mrziet asi cely zivot teraz ☹ potom som nad tym premyslala este doma ako sa k mne spraval a trapilo ma to velmi, plakala som kvoli tomu, skratka bolo mi do zufania z toho, a povedala som si že ked to je po tak kratkej dobe co sa pozname, že sa takto ku mne sprava, tak som to vyhodnotila, že to tak nema byt, že nechcem to takto zaživať a preto som sa s ním po telefone rozisla. on mi vyčital že prečo som mu to nepovedala do očí, prečo som hrdinka cez telefón?! že to nie je fer, lebo on sa nemôže nijako brániť. že som sebecká tušim aj bezcitna povedal to si už nie som istá ale skratka všetku vinu hodil na mňa ☹ ja som mu aj povedala dôvod, prečo sa s ním rozchádzam. a on mi na to povedal toto všetko ☹
čim viac nad tym premyslam, už to je cez tyzden, tak tym viac banujem toho ako som sa zachovala ☹ ako sa stym zmierit?
mam 33 rokov on 40
Dobre si urobila 👍
No, takto...dala si na svoj pocit, na to ze už nemáš 20,a vies čo nechceš...este on,ako ukážkový ojebista,to otočí proti tebe,ze si necitliva,ze mu dávaš kopačky po telefóne, ale on cnostny hrdina,ta nemá hanby uraziť na začiatku spoznávania,keby by malo byt všetko ružové,krasne a trblietavé...
Nemaj hlavu v smútku, týždeň si uz zabila zbytočne tym,ze sa zozieras pre niekoho,kto o to nestojí.
@martinkatinka myslis? ja o tom cim dalej tym viac pochybujem. mala som to spravit inak. mna to teraz tak trapi, nevieš si predstavit ako.
Dobre si urobila a už to úplne pusť z hlavy. No nič. Rozchod vždy trochu bolí, možno utrpelo jeho ego,... To je jedno.
Keby to malo mať budúcnosť, tak bojuje, snaží sa veci vysvetliť slušne...
Vždy je horšie, keď by si nedala na svoje pocity a potom stratiť dlhý čas s niekym, s kým to nie je ono.
Prestan sa trapit, dobre si urobila. Po telefone si sa rozisla, lebo si ho viac nechcela vidiet. A ze sa potrebuje branit? Tym, ze vsetko hodi na teba? Tak to teda nie. Hod to za hlavu.
Spravila si dobre chce v tebe vyvolat len vycitky a to sa mu dari.Mal argumentovat do telefonu...po 4 m by ste mali byt zamilovani a v ruzovych oblacikoch.Najdes si druheho vobec sa netrap
viete my sme sa predtym aj tak dôverne rozpravali, a hovorili sme si že si budeme vsetko hovorit a ja som v tomto absolutne zlyhala. hoci občas maval take zvlastne nalady, ktore som nevedela dobre odhadnut ale toto co som spravila ma tak prevelmi mrzi že mi to neda spavat.
on aj argumentoval, najprv to zobral teda dobre rozchadzame sa a potom mi o par dni volal a znova sa pytal prečo a povyčital mi veci. ja som čakala ze sa mi možno ospravedlni ako sa spraval ale nič on to bral ako v poriadku to mi bolo velmi luto tiež
Pozri... Boli ste spolu 4 mesiace.
Prvykrat ste asi niekde boli na vikend? Spraval sa inac? Nepacilo sa ti? Mala si povedat, vyjasnit si to... Povedat veci ako sa maju.. Nemas 20 rokov ale 33 a nieco odzite a vies co chces a ake spravanie voci sebe ocakavas. Ty si to v sebe dusila, potom si premyslala a rozhodl si sa to ukoncit bez toho, aby si mu dala sancu napravit vi vysvetlit jeho nevhodne chovanie. Kazdy mozeme mat svoj den blbec, mizernu naladu a vted to schta ten co je "po ruke"..
Ma pravdu v tom, ze si mu nedala sancu na ospravedlnenie, vysvetlenie a nemal sa ako branit. Ty si si spravila veci po svojom uz sa tym netrap a vezmi si poucenie, ze veci sa vo vztahu riesia otvorenou komunikáciou a nie myslienkovymi pochodmi
To prejde,aj ja som to mala,teda dokonca tak že všetko mega super, zrýchlenie z 0 na 100 že svadbu plánoval a zrazu,že nemá na mňa kapacitu🤣že robota, syn ( rozvedený) a ja zrútena,a fasa že tak urobil,mám oveľa lepšieho,a teraz stále po 2 rokoch ešte skúša,či som není voľná🙄 nelutuj, príde iný, lepší!
teš sa zo seba, ze si taka rozumná a silná
Naozaj máte 33 rokov ??????to fakt ?to by som si absolútne netipla fakt. Pretože jeden vyzretý dospelý 33 ročný človek by mal mať toľko v sebe že ak chce vzťah ukončiť tak príde a povie to tej dotyčnej osobe do očí aspoň.... A áno aj u mňa je toto prejav veľkého zbabelstva že sa nikto rozíde po telefóne resp sms je to detinské!
to fakt ťa trápi takáto kravina? V tvojom veku? Som myslela, že máš 14 🙉. Správal sa ako debil a ty si celá hotová z toho, že si mu to nepovedala priamo? A on chudáčik to počul cez telefón a nemal možnosť sa brániť? Sa nemal správať ako tĺk. Mne sa asi sníva, fakt neverím, že toto píše 33 ročná žena, že sa nenudí nejaká pubertiačka, ktorá má už uzatvorené známky
@elizabet173 ahoj, ja kvôli tomu neviem ani spávať, ako som sa zachovala, že som bola taka zbabelá a nepovedala mu to na mieste keď sme spolu boli ale rozišla som sa s ním cez telefón. ja som mu to aj povedala, že ma to veľmi mrzí, že sme to nemohli komunikovať zoči voči ale že som mala z toho vtedy taký zlý pocit, že aj tak by to nikam neviedlo, že by bol vtedy nahnevaný na mňa ešte viac. a on povedal že ako to môžem vedieť?! ja že z predchádzajúcich skúseností, že by mi povedal, že čo zase riešim, či nerozumiem žartu!
ja si to budem do konca života asi vyčítať ☹ že som sa zachovala ako chudera zbabelá.
Hej, zachovala si sa divne, ale už sa stalo. Nechaj tak. Keby si teraz za ním zas išla, vyzerala by si ešte divnejšie. Ako tá, čo ani len netuší, čo vlastne chce a koná zbrklo. Máš ponaučenie do budúcna. Teraz tomu už asi len nechať nejaký čas, nech sa trochu spamätáš a prídeš na iné myšlienky.
Aj mňa opustil partner s chorým dieťaťom vyše roka sa trápim nahradil nás inou rodinou neviem sa stoho dostať srdce krváca poraďte ako sa stihol dostat
Nezachovala si sa ako chudera. Urobila si to, co si v tej chvili povazovala za spravne- chranila si sa. V podstate za 4mesiace nie si schopna dobre spoznat cloveka a nevies ako by reagoval. Uz v jeho pritomnosti si sa necitila dobre, takze si stoj za svojim a nenechaj si nabulikat do hlavy jeho nezmysly. On tvoje slova nebral vazne, tak preco by si mala akceptovat tie jeho.
tak ja to zhrniem, on sa zachoval na rande ako necitlivy debil, ty si sa s nim po telefone rozisla ako zbabelec. Ste si kvit, jedna jedna. Nemate si co vycitat. A tie jeho manipulativne reci kde ta obvinuje zo zrady pokojne zahod za hlavu, bud rada ze si sa naladoveho manipulatora striasla.
Kasli na to, je to dobre ako to skoncilo.
tiez si myslim ze si sa zachovala dobre, ked sa cez vikend spraval dobre a cely tyzden sa ani neospravedlnil ze ako sa spraval to nema cenu , co nevei prekusit ze ty si JEMUI dala kopacky, aj tak ma 40 rokov tak asi jeho povaha nebude asi ziadna vyhra ked este nie je zenaty
Autorka,vyhľadaj naozaj odbornú pomoc...10 tem stále dookola o tom istom a furt si ideš svoje...nie je problém ten chlap,ale tvoje skreslené vnímaní reality...ty absolútne nevnimas realitu, nedokážes pochopiť,že pre toho chlapa si bola len handra a stále máš nezmyselné pocity viny...to je už na psychiatra...myslím to v dobrom, objektívne ti už z toho dosť prepína
Nenatahuj nas tu jak gumu v trenakach....😀😀🍀