Ahojte idem sa k Vám vyzalovat lebo už nevládzem.... aj vy máte niektoré taký pocit že život sa príliš s Vami zahráva? Minulého roku som sa rozviedla bol alkoholik mlátil má podala som trestné oznámenie od sa odvolal na krajský súd... Ďalší bod zlomu prišiel keď od súdu má vyticene že mi má posielať výživné na deti no nič neposiela... bola som na úrade vypísala papiere o náhradnom výživnom povedali že mám čakať bola som za exekutorkou vypísala papiere tiež povedala že mám čakať .....Mám tri malé deticky 11 9 4 kebyže ich nemám poviem Vám pravdu už tu niesom 😭 on má psychicky depta vypisuje správy že som chudera žobrákatd s tých správ by som mohla napísať knihu 😭 pred desiatimi rokmi som prišla o ocka sem tam sa v noci zobudím a prosím ho aby si ma zobral tam hore k sebe lebo už nevládzem .... Hľadám si prácu aj keď len na pár hodín len aby som mohla s čoho žiť no marne keď im poviem že mám tri malé deticky tak skončíme pohovor s tým že my sa Vám ozveme... Sama seba sa niekedy pýtam co som urobila zle že život mi hádže polená pod nohy .... Mamy mamy chceme dať detičkám čo im na očiach vidíme no ja tým mojim žiaľ teraz nemôžem dať nemám s čoho ... Nechcem aby ste ma ľutovali každá máme niečo ešte horšie možno prežite ako ja no len ja som potrebovala vyliať svoje srdiečko aj keď len takto .... Myslela som
@rihana12331 no ako sorry ale 11 a 9 ročne už nie sú "malé detičky" v zmysle, že budú vkuse choré, nevedia sami niečo urobiť napr. natriet si chlieb alebo nejak sa opatrit a 4 ročná je v škôlke.. Takže úplne v pohode nastúpiť môžeš do práce. XY ľudí má 3 deti a pracuje. To ze si si ich spravila s debilom už nezmeníš, ale aspoň sa na tie chudence deti nevyhovaraj a začni robiť miesto čakania na almužnu od tyrana.
sesternica ostala takto sama so styrmi detmi z toho dve vo veku 4 a 6 rokov, dalse dve vo veku 10 a 11- a nasla si pracu hned na druhy pohovor a to ma len obycajnu strednu skolu.a minimalnu prax kedze prve dieta mala v 21 tke...cize len sa viac posnazit
@barbie2023 ako to vieš, že nebývajú choré?🙂
@rihana12331 na pohovore nemusis hovorit, ze mas deti… ja som ani matersku neuviedla… vsak som bola vtedy zamestnancom u predchadzajuceho zamestnavatela. Je to diskriminacne… aj ked… uz aj to, ked 30 rocna zena nema deti je v niektorych firmach diskriminacne… 🙄
Ja by som sama od seba nespomínala, že máš 3deti. to sa ťa ani nemôžu pýtať na pohovore.
Verim, ze to mas velmi tazke. Urobila si spravnu vec, ze si sa s muzom rozviedla. Ano, velakrat nas deti drzia nad vodou, je to pre teba velka zodpovednost. Si skvela silna zena a maminka, drzim palce, aby sa vam situacia zlepsila a nasla si pracu a pohodu v rodine. 🍀
@luccija
@mmoni89 tak lebo 9 a 11 ročne deti už by mali prejsť viacerými chorobami a mali by si vedieť dostatočne umyť ruky alebo robiť opatrenia proti tomu, aby ochoreli. To nie je ako pri malých deťoch v mš keď si ruky neumyju poriadne lebo ešte nevedia alebo kycha jeden na druhého a prvýkrat sa stretaju s rôznymi chorobami. A za druhe hádam také 9 a 11 ročne dieťa nebude pri každom sopliku doma. Ďalšia vec ak bývajú často choré tak asi je problém životospráva.. A najpodstatnejšie k tomuto celému : aj 3oj nasobna matka si vie nájsť robotu a nemusí vykladať na pohovore, že ma deti. Proste to sú výhovorky.
@rihana12331 školáci a škôlkar,veď to máš super,veľa matkám dieťa do škôlky nevezmú a nemajú na výber s prácou.Nikdy na pohovore nevrav,že máš deti.Naco.
neviem, co si urobila "zle", casto je to len slepa dovera voci nespravnemu cloveku...niekedy aj to staci, aby sa to dostalo takto daleko...teraz sa uz len pozeraj dopredu a ries, co sa da, tak, aby si bola schopna sa o deti postarat
@barbie2023 ty si fakt hnusna osoba🤦
Verim, ze ty sama si sa v niecom podobnom neocitla. Snad sa Ani neocitnes. Nie kazdy je silny jedinec, rozumies tomu? Nie kazdy sa vie postavit problemom celom. Teba asi nikto netyral, ked davas zene, zlomenej zivotom taketo "uzitocne" rady. Asi je sama potrestana, ona potrebuje najst silu a odvahu, ze to zvladne, ze je niekto, a nie takuto hnusnu zensku
@barbie2023 ano teoriu ako by to malo byt ppzname vsetky,realita je vsak niekedy ina.Ak mas stastie na dobru imunitu deti bud rada,nepotrebujeme poucovat a teoretizovat
@mmoni89 tak sa tu lutujte navzájom a tvárte ako je na svete ťažko žiť s deťmi. To jej fakt pomôže.
@stanislavicenka ja nemám potrebu niekoho urážať, to svedčí o tebe co si mi napísala.
@barbie2023 konstatovanie, ze si hnusny clovek nie je nadavka, ale konstatovanie
@barbie2023 ja som nikoho nelutovala,nelutujem ani seba,len som podotkla ze nie vzdy je to naozaj jednoduche ak je zena sama s detmi a nema kto byt s detmi ked su casto chore.
@barbie2023 ale prosím Ta píšeš bludy.Co pomôžu umyte ruky na virózy, brusne chrípky, angíny a iné pikošky.Ked ochorie jedno do dvoch dní aj ostatné.Moja je už na gymnáziu a november, december boli skoro všetci v triede chorí brušná viróza, neskôr Covid ..nepotrebujem jej pochlebovat, ale 3 deti a choroby to musí byť dobrý kolotoc.Ano, nie je jediná čo má 3 deti, ale ostatni možno majú s nimi pomoc
@stanislavicenka tak tvoje konštatovanie výpovede len a len o tebe, nie o mne. Nemôžeš ma uraziť
@luccija ale ja som nikde netvrdil, že to má ľahké. Ja mam tiež deti. No mat 3 deti a už 2 z nich v mladšom a staršom sk veku tak už ozaj nech sa neľutuje, na to práve kvôli nim nie je priestor. Co bolo nezmení, no čakať od takého tyrana peniaze je nezmysel. Takže žiaľ, je to na nej, musí sa postarať aj finančne. Kamoška ma dve deti veľmi podobnú situáciu a ma 2 roboty, neplače, ešte aj dlžoby po ňom má chudera... Ale keď sa človek snaží dá sa všetko.
Neodpisuj mu to je ako voda na mlyn.Aj si berie deti?si rozumná, že si od neho odišla a deti nemusia žiť v takej atmosfere.S prácou to je ťažké verím, ale snáď sa zadarí.