Som milenka

lauzibr
4. aug 2024

Caute,

je mi jasne ze sa tu nestretnem len s pochopenim no potrebujem sa vypisat/ precitat si nejake rady, skusenosti zien co si presli niecim podobnym.
Som uz skoro rok milenka muza s ktorym pracujem. Nieje zenaty, nema deti. Nieje to o peniazoch- zarabam viac ako on, mam svoj byt, svoje auto..S jeho partnerkou su spolu nieco cez 3 roky a byvaju spolu v prenajatom byte / nemaju spolocne zisdne majetky/ . Zacalo to nevinne, inicioval to on. Postupne to preslo do lasky z oboch stran. Dovod preco ju neopusti je vraj ten, ze jej nechce ublizit / je to psychicky nestala osoba, mava depresie, vyhraza sa mu ublizenim si atd /. Podla mna ju urcite aj lubi a nieje to len o tom ze by sa o nu bal. Byva mi zo seba zle, nikdy som nechcela ublizit inej zene kvoli vlastnemu stastiu ale prvy krat v zivote citim ze som naozaj zamilovana. Uz som to aj par x ukoncila avsak vzdy sme si k sebe opat nasli cestu, bud to inicoval on alebo ja. Mam pocit ze s tymto clovekom naozaj nevieme byt bez seba a citim uprimnu lasku aj od neho.
Ja som ale matka, jeho partnerka je bezdetna. Bojim sa ze aj tento fakt ovplvynuje jeho rozhodnutie.
Neviem ako dalej, ci este cakat, alebo ako sa z tohto trojuholniku vymanit. Co by ste robili vy ?
Dakujem za kazdy slusny nazor.

jaskolka
4. aug 2024

@lauzibr rozísť sa natrvalo. Co iné chceš počuť? V tomto trojuholníku chceš byť dokedy? Chces mat rodinu, normálne partnera, s ktorým môžeš ísť von,do kina na dovolenku? Ak áno, tak s týmto a v takej zostave sa toho nikdy nedočkás.
Ak ľúbi aj on teba, tak ukončí vzťah. Veď takto ubližuje tej žene viac, akoby rázne to "usekol" No ja mam skôr pocit, ze jemu vyhovuje taky "polovičný" vzťah. A o láske by som si veľké ilúzie nerobila.

dskjhfdlkdjhl
4. aug 2024

@lauzibr A Ty mu veris, ze jeho partnerka je psychicky labilna a tie dalsie veci, co Ti o nej narozpraval?

leni1977
4. aug 2024

Podľa mňa sú to z jeho strany výhovorky, nemalo by to pre mňa perspektívu, chlap inej ženy by mal byť pre ostatné nedotknuteľný.

anjelok
4. aug 2024

Sice som v takej situacii nebola, ale tu je len jedno riesenie a ty sama vies, ake. Nikto ti tu nenapise nic ine, zial. Neviem si predstavit sa delit o muza s inou zenou.

dzulli1980
4. aug 2024

Keby Ťa tak miloval, ako tvrdíš, už dávno by sa so svojou priateľkou rozišiel ... toto sú také rozprávky, že nemôže, lebo je labilná, lebo si ublíži atď. ... prosím Ťa, muž buď chce a ide za tým alebo nechce a zneužíva naivitu žien.

veronika2316
4. aug 2024

Očividne mu vyhovuje spávať s dvoma ženami (ak ich nie je viac) ma ťa len na sex keby ťa ľúbi dávno od nej odíde toto nemá žiadnu budúcnosť a len strácať čas

silvia2909
4. aug 2024

@lauzibr len rozchod. Zažila som niečo podobné a keď prišlo na lámanie chleba, tak mňa nechal bez slova a ostal so svojou manželkou ktorú celé roky "nemiloval". Ja ktorú pár dní dozadu miloval som mu nestala ani za normálny rozchod. Napísal mi sms že je koniec a žiaden dôvod ani nic..az neskôr som sa dozvedela že žena na to prišla a ostal s ňou.Už prešlo veľa času ale stále sa kvôli tomu trápim, plačem a premýšľam nad ním.. nechápem ako som mohla byť taká naivná. Ver mi, bude to už len viac a viac bolieť .. keby chcel už dávno sa rozíde.. ja som to bohužiaľ pochopila neskoro neurob túto chybu aj ty

vevesh
4. aug 2024

@lauzibr zazila som take ako pozorovatel- volali sme toho muza "muz na dvoch stolickach"- svoju manzelku nevedel opustit, milenky sa nevedel vzdat. Skoncilo to tak, ze urcite dni je u manzelky, urcite dni u milenky (s ktorou ma aj dieta) a len sem a tam...kedze byvali obe zeny relativne blizko seba (i ked v dvoch rozdielnych mestach), milenku nikdy nebraval von, ani na dovolenku, kvoli respektu k vlastnym detom. Ale jeho rodicia privitavali obe zeny, i ked oddelene🫣🫣🫣🫣🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

lauzibr
autor
4. aug 2024

@dskjhfdlkdjhl verim. videla som ju aj na zivo a spravala sa strasne. videla som aj nejake esemesky medzi nimi, ten vztah rovnako ako moj s nim nieje absolutne zdravy.

monicazbb
4. aug 2024

@lauzibr 100 % nie je psychicky labilna. Len nechce aby o tebe vedela 😃
..nečudovala by som sa, keby aj tretia bola.

petamich
4. aug 2024

Zaujimave ako 99% zien/partneriek muzov, ktori maju mimo-partnersky pomer su labilne, psychicky narusene, ublizili by si atd. 🙂 az mi to pride usmevne, ze je to ta ista pesnicka od tych chlapov a aj tak tomu tie milenky veria

evcagabi
4. aug 2024

Po tom, co by som sa zo svojho chovania dobre zgrcala, by som ho poslala do p. takym stylom, ze uz by nenasiel odvahu viac ma namotavat

hendikep
4. aug 2024

@lauzibr je to jednoduche, urobi to aj Tebe ak to ma v krvi. A ak aj nie, cervika pochybnosti sa nikdy nezbavis.. teraz to je len o chtici aby si vybral Teba.. ale casom sa to proti Tebe obrati. Toto nie je chlap pre zivot.

lauzibr
autor
4. aug 2024

@petamich Este toto by som rada vysvetlila. My sme mali velmi dlho kamaratsky vztah- v ktorom medzi nami absolutne nic nebolo. A naozaj uz pocas toho obdobia 6-7 mesiacov chodil zniceny, nestastny a nahlas premyslal o rozchode a popisoval jej spravanie tak ako ja vyssie, a to v tom case dovod mne balamutit hlavu naozaj nemal.

katarinaschober
4. aug 2024

Veru ano ked to urobil jej urobi to aj tebe potom budes ty psychopatka

lindous
4. aug 2024

Ukončila to, aj cez to, že to bude určite náročné, ak by som mala možnosť a inak by to fakt nešlo, možno by som rozmýšľala aj nad zmenou práce... úprimná láska ako si to nazvala takto nevyzerá, skutočný vzťah vyskušaný nemáte a hlavne by som si s ním nevedela predstaviť vzťah, ani keby to s ňou ukončil, lebo už navždy by boli vo mne pochybnosti, vidíš aké je to pre neho ľahké podvádzať a on má o tovjej morálke asi tiež pohnutý názor, to je zlý základ pre vzťah... čiže budúcnosť to nemá a akurát sa kvôli tomu nevieš pohnúť ďalej, možno byť otvorená spoznaniu muža, s ktorým by to malo zmysel...

silvia2909
4. aug 2024

@lauzibr juuuj to isté čo robíš som robila aj ja..len obhajoba a aj lutovanie toho chlapa.. prosím ťa ver mi..odídeš s dlhým nosom. Ja som to odkopnutie rozdychavala mesiace.. stále som mala pre neho iba pochopenie aj keď som stále bola na druhom mieste. On bol potom so ženou šťastný a ja som plakala celé dni. Prosím ťa ak by ťa chcel urobil by všetko pre to aby s tebou bol!!!!!!

jana_eyre_2
4. aug 2024

Ako môže byť úprimná láska od neho keď sexuje s druhou oficiálnou priateľkou? 😳

personality
4. aug 2024

Ty by si nemala riesit "ju", ani "jeho", ale seba a to hlavne tieto body:
- býva Ti zo seba zle
- si matka, dieťa ukracuješ o spoločné chvíle, výlety s partnerom, ktorého nemáš.
- zbieraš len omrvinky, ktoré Ti zostanú po psychicky labilnej osobe.

lienka9
4. aug 2024

@lauzibr ked je to len priatelka,nemaju nic spolocne,bez deti,uz davno mal byt rozideny.asi by som si sama v sebe nastavila nejaky deadline,a ked sa s nou dovtedy nerozide, natrvalo to utla..lebo su muzi ktorym to vyhovuje tahat roky,ale ty o tie roky prichadzas a zbytocne..

weronika171717
4. aug 2024

Podľa mňa sa nechce starať o cudzie dieťa. Ty máš záväzok, ona nie.

luccija
4. aug 2024

Aj ty aj ona ste nešťastne.Mozno preto je jeho frajerka labilna, lebo vie, že to nie je medzi nimi dobre.Mozno chce deti, lepší vzťah...ako ho môže mať, keď ma v hlave a posteli teba?No tak, keď ju neopustí nech je s ňou a zabudne na teba, možno potom by zistil, že chce byť s tebou...
A áno, určite v tom hrá rolu to, že ty máš dieťa.
Ukončila by som to a uvidíš ako sa rozhodne, keď sa nerozhodol na začiatku, tak to budete takto ťahať roky a ty môžeš byť s niekým iným.

panonia
4. aug 2024

To nie je skutočný život, len skrývanie sa, prispôsobovanie, stale budeš ta druhá, zavretá medzi 4 stenami...maj sa rada a buď to ukonči alebo nech si on vyrieši vzťah dovtedy s nim nebuď.

lakebabe
4. aug 2024

@lauzibr pozri keby chcel odíde, nehľadel by ci je labilna alebo nie. Ma ta len ako zábavu. Keď je chlap zamilovaný nepozerá, či doma ostane žena , deti, hypotéka. Mam teraz taky prípad v blízkom okolí. Po necelom roku tajenia milenky chlap po 40tke opustil dve malé deti, hypotéku na dom, leasingy, spolocnu firmu po 25 rokoch manželstva. Všetko nechal tak a išiel s milenkou do podnájmu. Deti zosypane, žena zosypana a pán si užíva nový život unesený, ukončil kamarátstva, lebo " nikto ho nechceme pochopiť "

jaond19
4. aug 2024

@lauzibr v momente kedy ti tento "vztah" nedava iba radost ale uz aj starost, je cas to ukoncit. Pretoze aby 2 zeny chlapovi poskytovali takyto servis (jedna doma, druha v posteli) si nie ze nezasluzi, ale je to nefer voci vam obom. Co riskuje on? A co riskujete vy dve? Trápenie, hanbu, pohlavnu chorobu. Jeho akurat tak kamarati potlapkaju aky je mačo... a najde si dalsiu

mircalla
4. aug 2024

Ale no. Nie je to manzelka, nema deti...rozist sa moze kedykolvek. Muzi nezostavaju so zenami kvoli ich psychickej labilite, prave naopak.

zuza265
4. aug 2024

Podla mna je kvazi jedno co jeho partnerka (myslim tym vyhovorky okolo nej). Je to rok. Rok je dlhanska doba. Naozaj sa musi rozhodnut AVSAK rozhodnut sa musis aj ty. Takto to dalej nejde. Uz len to, ze ak je ona aka je nechapem, ze su spolu. Neopustit niekoho len preto, ze mu nechces ublizit, je blbost. Beries stastie jemu aj sebe. Obaja mozu byt stastni inde. Viem o com hovorim, aj ja som otalala, lebo pre boha nechcem mu ublizit. Teraz uz viem, ze rozist som sa mala daaavno. Je skor sebecke nerozist sa. Lebo je to tazke🙂 takze s muzom by som neostavala. Minimalne kym nebude rozideny. Maj hrdost a sebauctu (nehovorim o tom, ze si milenka, ale o tom, ze cakas a tolerujes takyto vztah). On ti dava nadeje a ty len cakas a trapis sa. Toto nie je stastie

jeennyv
4. aug 2024

@lauzibr za mna si prepac tak blba a naivna ako dalejo dovidis…on ma priatelku a ziadne zavazka, ak to nefunguje rozchod je lahsi…ty mu hltas tie jeho sr…cky a k tomu si este mama, by si mala mat rozum to takeho chlapa by si priviedla k dietatu??? Ruzove okuliare dole, chudak priatelka…urcite nebude ako opisuje inak by s nou nebol…keby bola taka davno od nej utecie…otvor oci a rozum a hlavne nerobte si dieta…

marca12
4. aug 2024

@lauzibr Vzdy je milencova zena labilna a on jej nedokaze ublizit...zeny,ze vy tym amantom verite tieto bachorky. Rozid sa s nim natrvalo a ak naozaj o teba stoji,rozide sa s nou a bude o teba bojovat. Keby ta skutocne miloval,tak je davno rozideny. Kolko chlapiv opustilo deti,zenu,zanechalo domy,byty,spolocne vybudovany zivot a zacali od nuly s milenkou. Prepac,ale tento tvoj si chce len uzit,je to obycajny kure....vnik,to len ty si zaslepena laskou. On velmi dobre vie ako s tebou jednať,aby ta mal presne tam,kde ta chce mat.

fantaghiro21
4. aug 2024

"My sme mali velmi dlho kamaratsky vztah- v ktorom medzi nami absolutne nic nebolo. A naozaj uz pocas toho obdobia 6-7 mesiacov chodil zniceny, nestastny a nahlas premyslal o rozchode a popisoval jej spravanie tak ako ja vyssie, a to v tom case dovod mne balamutit hlavu naozaj nemal."

6-7 mesiacov nie je absolutne dlhy cas, ani kamaratsky. ja som cakala ze napises tak 7 rokov. Je to cas, kedy jeho vymyslenými dristami lamal teba (ziadny normalny clovek nebude nahlas premylsat o rozchode) Popri tom klatil okrem svojej partnerky, ine milenky.

Uz len : Uz som to aj par x ukoncila avsak vzdy sme si k sebe opat nasli cestu, bud to inicoval on alebo ja. V podstate funguju mu jeho vplyvy na teba, ako pred vasím mileneckým vztahom 🙂

A myslim si, ze v tom lubeznom trojuholniku nebudes sama.
Nechce strasne ublizit svojej partnerke, ale ublizuje jej
Strasne ju tak lubi , a potom pises o laske az za hrob o vas dvoch.
Naozaj?
Ok, aj keby opustil partnerku kvoli tebe, ty mas uz decko, tak o nejaky cas bude toto robit tebe, s rozdielom, ze vo vztahu je decko....ROzmyslas o sebe alebo myslis aj na decko /deti ?