Som ľadová kráľovná?

nikca990
9. jan 2024

Ahojte je mi to kúsok také blbé, som mladá 21r, studujem a pracujem, zatial som mala jedného partnera v živote (nebolo to ale na dlho), ale nemam moc rada zoznamovačky a tie začatočnicke veci okolo toho, nechodím ani nejak von a nerozdávam kontakt (znie to možno sebecky ale nakoľko netravim ani moc času na soc sietach je mi to zbytočne lebo sa potom všetci uražaju že malo odpisuje) a veľa ludi mi hovori že som ľadová královna. Nikdy som si to nejak o sebe nemyslela, teda viem že som kúsok chladnejšia ale nie natoľko aby bola zo mňa ladova kralovna😂 čo sa vlastne pod tým pojmom mysli?
Mam nejaké zásady pri hladani partnera tak mi nejde na laťku každý chlap, nič so mnou nerobia ani sladké reči ale viem si tie gesta a reči vazit. Len ma to proste neoblafne.
Lebo napriklad som dosť citlivá osoba, niekedy až priliš, a som aj romantička ale len pokiaľ už partnera mám aj od partnera aj tie sladké reči vedia so mnou urobiť divy🤣
Prosím vás ako sa dostať z toho pojmu ladova kralovna? Necitim sa nejak prijemne ked mi to rozpravaju

lavender94
9. jan 2024

@nikca990 podľa mna ti môže byt jedno čo si o tebe ľudia myslia. Podľa tohoto opisu znies ako fajn baba, ktorá vie čo chce, nenechá si srat na hlavu a nevyhľadáva silou mocou spoločnosť ľudí v momente keď o ňu nestojí. Ľudia v tvojom okoli sa to musia naučiť rešpektovat, ale aj ty ich názor na teba.

brrunetkaa
9. jan 2024

Takto presne hovorili aj mne ale hlavne ti, s ktorými som nikdy nič mat nechcela. Asi im to prišlo jednoduchšie pomenovať ma takto ako akceptovať realitu 😅

roja01
9. jan 2024

Bud sama sebou. Vies mat v sebe lasku a to je hlavne. Nemusis ju predvadzat. Len si ju vnutri v sebe spolu s empatiou rozvijaj. Je to predpoklad pokojneho a stastneho zivota. Aspon ja mam tu skusenost.

luciaruz
9. jan 2024

Toto iste aj ja! Mne zase hovorili, ze som nedostupná. Ja som ale nechcela každého, kto skúšal na mna tupé reči. A že ich bolo dost. Kamky boli z tych reci namakko, a mne sa dvíhal žalúdok 😆 potom som stretla v 24 mojho manzela. Uplne normalny clovek, prijemny, vtipny, inteligentny, spolahlivy... zrazu aj tie "spoznavacky" boli uplne prirodzene. Cele to islo samo zrazu 😊 a dnes nam všetci zavidia. Kamky su rozvedene, alebo maju za sebou XY vzťahov pokazenych. A k comu im to bolo?🤦🏻‍♀️

moonlight1210
9. jan 2024

@nikca990 zrejme ked ti povedia kompliment, ty podakujes a tym to zhasne. Neroztopis sa z toho.
Zrejme aj nie si prilis kontaktna. Drzis si odstup. Tak nevedia ako na teba. Lebo vacsina veci, co na ine dievcata funguje, na teba nie.

Tak ti tym hovoria, ze si nedostupna, alebo sa robis velmi dolezita.
Ibaze to ti najcastejsie hovoria Lisky s hroznom (podla tej bajky, kde liska nevedela dociahnut na krasne zrele hrozno, tak hrdo odkracala s tym, ze aj tak je urcite kysle, kto by ho uz chcel). Teda ludia, co chcu rychle vysledky a lahky pristup za par naucenych peknych fraz. Nevedia dosiahnut tvoj standard a nechce sa im ani snazit.
Tak sa tvaria, ze “chyba” je v tebe.
Nepustaj si take reci zbytocne k srdcu.

zuzubb007
9. jan 2024

Ladova kralovna je pre mna osobne urazkou, keby mi dakdo povie, to je clovek bez citov, neoblomny a tak

medda_beda
9. jan 2024

@nikca990 Hovoria ti to lebo sa s tebou nedá ľahko manipulovať.

egonsk
9. jan 2024

cesi by vedeli povedat: Kdyz kanec divku neoblavne, divka kance neproblafne 🙂 ... ale inak zuzubb007 ti to dobre napisala, to je taka spravna definicia toho pojmu. Su to proste ludia, ktory su akoby bez citov, mozu mat IQ einsteina, ale EQ mrazeneho file, takze s nimi nie je ani moc sranda. A je to dost urazlive niekomu povedat.