Som introvertka

12. sep 2024

Viem o sebe uz roky, ze som introvertka. Ale trapi ma to, ze ked sa rozpravam s viac ako 2 ludmi naraz, ze som za tym ako zabita, uplne vycerpana. Priklad- stretneme sa par ludi, kecame, este pocas rozhovoru mi je fajn. A pridem domov a som obrata o energiu. Ked sa rozpravam s jednym clovekom je mi super aj po stretnuti. Ma to este niekto tak?

aeruginosa
12. sep 2024

To je pre introvertov typicke.. Dobijes baterky potom doma, sama, v prirode.😁

zmrzlinka2021
12. sep 2024

Preco to vobec riesis? Introvert sa nabija vacvsinou osamote, bez ludi, je to OK.

nankab
12. sep 2024

nie ste vo svojej sile. citite sa nesvoja a ste zranitelna, preto sa sa citite vycerpana.
este ste aj urcite citliva a podvedome sa mozete vyhybat ludom, lebo citite ich energie, ktore si na seba natiahnete.

autor
12. sep 2024

@zmrzlinka2021 Tak som sa nad tym zamyslela, vcera som kecala s viacerymi znamymi a stale som od vtedy bez energie.

raztovsetkozmizne
12. sep 2024

To čo popisuješ je pre introverta úplne bežná vec.

marca12
12. sep 2024

Pre nas introvertov je toto typicke. Ja napr.po oslave potrebujem zaliezt do samoty a nacerpat energiu. Ked mam v praci den,ze komunikujem s vela ludmi,tak sa ledva dotiahnem domov,taka som vycerpana 🤣

0silvia0
13. sep 2024

Ano, ja. Vzdy chodim von len s jednou kamoskou na pokec. Dvaja ludia a viac su pre mna privela.