Viem o sebe uz roky, ze som introvertka. Ale trapi ma to, ze ked sa rozpravam s viac ako 2 ludmi naraz, ze som za tym ako zabita, uplne vycerpana. Priklad- stretneme sa par ludi, kecame, este pocas rozhovoru mi je fajn. A pridem domov a som obrata o energiu. Ked sa rozpravam s jednym clovekom je mi super aj po stretnuti. Ma to este niekto tak?
Preco to vobec riesis? Introvert sa nabija vacvsinou osamote, bez ludi, je to OK.
nie ste vo svojej sile. citite sa nesvoja a ste zranitelna, preto sa sa citite vycerpana.
este ste aj urcite citliva a podvedome sa mozete vyhybat ludom, lebo citite ich energie, ktore si na seba natiahnete.
@zmrzlinka2021 Tak som sa nad tym zamyslela, vcera som kecala s viacerymi znamymi a stale som od vtedy bez energie.
To čo popisuješ je pre introverta úplne bežná vec.
Pre nas introvertov je toto typicke. Ja napr.po oslave potrebujem zaliezt do samoty a nacerpat energiu. Ked mam v praci den,ze komunikujem s vela ludmi,tak sa ledva dotiahnem domov,taka som vycerpana 🤣
Ano, ja. Vzdy chodim von len s jednou kamoskou na pokec. Dvaja ludia a viac su pre mna privela.
To je pre introvertov typicke.. Dobijes baterky potom doma, sama, v prirode.😁