Našiel som o 10 rokov mladšiu priateľku, ja som ešte ženatý ale zvažujem rozvod. Dve deti a manželka neprístupná. S touto žienkou si veľmi rozumieme, je to vzájomne. Chcem s ňou žiť a zdieľať všetko krásne. Ako neublížil manželke? Myslím že sama vie že to už dlhodobo nie je v poriadku v našom vzťahu.
@faasx komunikovali dlhodobo ale ona nemá snahu nič riešiť.
nenasiel si si priatelku ale milenku. to za prve a za druhe aj na zaciatku bola taka? neprispel si k tomu nahodou? no ak sa o milenke dozvie ublizis jej. takze asi cim skor dat veci na poriadok a s milenkou pockat po rozvode.
kolko rokov maju deti?
Troll. Urcite si chlap zalozi ucet na zenskom fore, aby sa nam mohol pochvalit.😁
To tu ani nepíš ,že si este ženatý a už máš priateľku
A nebolo by jednoduchšie najskôr poriešiť situáciu v jednom vzťahu a potom začať riešiť iný vzťah? Ty si to vzal tou ľahšou cestou,dúfal si,že sa to novou priateľkou,milenkou vyrieši samé? a teraz nevieš ako riešiť... Treba hrať fér,aby si nakoniec neprišiel o všetko.
Ublížiš jej tak, či onak.
Ale skúsila by som si s ňou sadnúť a otvorené sa porozprávať. Ono mám pocit, že už ani ty sa snažiť nechceš, keďže máš už niekoho. Ale skúsila by som. Veľa žien pri deťoch zabudnúť byť manželkami. Otázka ale je ako jej pomáhaš doma, s deťmi, nákupmi a tak. Ak je to všetko na nej a ty si doma vyložíš gule tak sa potom nečudujem že je neprístupná lebo nemá energiu. Stále hovorím že na neveru sú stále dvaja, ale treba byt otvorený a nečakať kedy to preskne lebo potom sa to ťažko vysvetľuje.
teraz rozmyslas nad tym ako manzelke neublizit? najskor si sa mal rozviest.
🍿🍿🍿🍿🍿🤣😎
Jasne s o 10 rkov mladsou pipkou co nema nic ine na starosti len prist vyfintena na schodzku a sup do postele je vsetko krasne. Doma kde sa manzelka stara o deti, o domacnost, perie ti spinave spodare, chodi do roboty a vecer pada na hubu je to vsetko o nicom. Na takych ako ty by som dala striedavku povinnu a mladu chapavu priatelku aspon na mesiac s tebou a detmi na full time
@prasiatko30 nie pre každého je starostlivosť o deti otrava
@prasiatko30 preto som sa pytala na vek deti, nechcela som mu hned takto nalozit... Lebo ak su tam deti do 6-8 rokov -- tak taky chlap mi moze rozpravat, ako ho manzelka nechape a ako si s nou nerozumie 😀
@minenkak hej pre 20r pipenku sa starat o 2-3 cudzie deti a stareho smradocha bude vyhra a bude cela nadsena 😂😂😂🍿🍿🍿 vsak vidno ako maju “macochy” radi muzove deti z predosleho manzelstva staci citat v temach
Trtkáš s milenkou ale manželke ublížiť nechceš. 😁😁
@prasiatko30 no veď keď mu žena zabalí okadené trenky a pribalí 2 detí na víkend, tak sa tie krásne chvíle s priateľkou premenia na to isté, čo v 1. vzťahu. S ňou si urobí ďalšie decko a do dôchodku bude len alimenty platiť. Veď nech vyskúša mládenec.
@kaktusik007 to je take typicke manzelka mu chudacikovi nerozumie ale fakt by som rada vedela co robi on aby si rozumeli, ako je rozdelena starostlivost o deti a o domacnost. Vsak staci citat tie temy i tom ako furt len zena hlada moznosti ako nechat/vyzdvihnut deti v skole/skolke, ako brat ocr - muz nemoze lebo muz pracuje - vsak jasne zena sa chodi do roboty hrat som zabudla. Pride sobota a este treba navarit, vygruntovat cely barak, nezabudnut urobi kolacik ku kave, medzitym vyvencit deti a psa - najlepsie aby tie decka moc neskriekali lebo rusia oteckove kruhy a vecer este treba urobit romanticky vecer aby sa splnili aj manz love predtstavy o vikende 🫣😂😂😂🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
uz si jej ublizil ... ak vam to nefunguje mal si to zacat riesit skor ako podvadzanie .. s mladou ti to aj tak nevyjde - co si myslis-ako dlho vydrzi s dedkom u ktoreho skor ci neskor zacne papucovy vecer a impotencia? plus predpokladam,ze bude chciet deti rodinu a vylety etc- mas na to aby si chodil s nou a plus sa venoval detom z prveho este manzelstva? si to predstavujes ako Hurvinek valku ... zeny niesu lietadla-nemozes prestupovat z jedneho na druhe
Ty tu dostaneš ale veľkú porciu "hubovej polievky" od žienok 🤭😂. Vkročil si sám a dobrovoľne do jamy s levicami,tak sa potom nezavzdušnuj 🤭😈
Manželke pomáham so všetkým, chodím do práce, chodíme na výlety a pomáham aj s deťmi. Deti sú väčšie, chodia do školy na druhý stupeň.
Doma sme skôr ako súrodenci, nemôžem sa jej ani dotknúť. Trvá to už dlhodobo.
Priateľka nemá 20 a má už aj svoje dieťa. Deti má veľmi rada.
Manželke ublížiť nechcem, ale keď vo vzťahu nefunguje základná vec tak je to dosť smutne.
Manzelka s tebou nehce sex? Tak tomu mame rozumiet?
Uvedomuješ si aj to ,že keď si si už našiel priateľku ,tak na manželke ti teraz bude toho veľa možno aj všetko vadiť? Že teraz bude najlepšia tá nová? Že zrazu so ženou nebudeš mať spoločné témy, záľuby atd.... Že všetky problémy budú zrazu oveľa väčšie ako v skutočnosti sú?Že si chlap a meníš stereotyp za chvíľky dobývania a adrenalínu? Aj tvoja žena bola niekedy mladšia ,bezdetná ....A aj tvoja milenka raz bude staršia a s deťmi na krku. Možno si skús v hlave upratať či ti ten nový vzťah naozaj stojí za to, prísť o všetko ,čo ste vybudovali, ublížiť žene aj deťom. Aj ten nový vzťah sa časom dostane do bodu ,kedy prídu problémy, stereotyp a budeš ,tam kde teraz. Či nie je lepšie venovať čas a energiu manželke a riešiť vaše problémy ,aby ste si zas rozumeli,tak ako pred tým? Taký vzťah ktorý prejde veľkou krízou a aj tak si to dvaja vykomunikujú a prejdú tým spolu môže byť oveľa silnejší a vzácnejší.
@tenerifka áno
Tak vyloz karty na stol a rozidte sa - na co sa snazis udrziavat frasku? Cim dlhsie zijes dvojitym zivotom tym viac ublizujes druhej strane. Cisty rez azacinas od znova.
@prasiatko30 myslela som chlapca nie jeho priateľku a to pranie tých trenírok,to ako chlap si nevie oprať?
@minenkak kto perie muzove trenky v tvojej rodine
A mal si s manzelkou na tuto temu rozhovor? Vysvetlil si jej, ze si obycajny priemerny chlap a sex je u teba priorita c. 1 a ked ti bude chybat, budes ho hladat inde?
@prasiatko30 kto dá do práčky
Mňa tu vždy pobaví na chlapoch, ktorí sem píšu, akí sú dokonalí, so všetkým pomáhajú, perú, varia, upratujú, o deti sa starajú, hádam aj torty pečú, obrusy vyšívajú. No a vždy títo dokonalí muži si narazia frajerku. Kedy to len stíhajú, keď sú vlastne doma a starajú sa o domácnosť...😅
Prečo si s manželkou nerozumiete? Komunikovali ste o tom? Trebalo sadnúť a porozprávať sa.