Som citovo závislá a chcem sa toho zbaviť

7. sep 2022

Ahojte,prisla som vas poprosiť o radu,pomoc,lebo uz nevladzem.Pred 14 dnami som sa rozisla s priateľom.Boli sme spolu pat r. Ja mam 40 on 50. Ukoncila som to z dovodu,ze sa odmietal posunut dalej v tom zmysle,ze cim dalej tym menej so mnou travil cas, sex bol uz tiez len obcas,akoby stracal chuť.Celkovo som mala pocit ze ochladol.Komunikovat odmietal presviedcal ma že ja nie som v poriadku,ze prave toto je laska ked dvaja uz spolu ani poriadne spavat nemusia,nemusia byt ani denne spolu a pritom sa maju radi.Ze by som mala prestat citat romany lebo tak to nie je.Ku koncu sme sa vidavali raz max dvakrat do tyzdna. Sex mozno dvakrat za mesiac.Ked prisiel ku mne,ak mi nieco trebalo opravit opravil hned,bex reptania sadol si k telke a sli sme spat.Ja neviem,citila som sa nelubena a manipulovana. Toto sa deje posledny pol rok tak som to uz psychicky nezvladla a ukoncila to. on teraz chodi uplne spokojny a vysmiaty.na rozchod zareagoval ze ked si myslim ze najdem lepsieho resp takeho co mi bude vyhovovat tak sa mylim,pretoze taky co hy trpel to co stvaram,taky so mnou nevydrzi.Ja neviem ci chcem tak vela ze ak s niekym nebyvam tak sa s nim chcem vidiet castejste..ci je to tak zle.teraz mam problem preniest ss cez ten rozchod.Chyba mi aj ked nevien preco.mam pocit strasnej zavislosti.mam pocit ze sama nic nezvvladnem,nefokazem se sama som stratena.Poradte mi ako sa cez to preniest ako sa zbavit tej bolesti,ako prestat v sebe zivit zial

janinah
7. sep 2022

Nesed doma,chod medzi ľudí...to chce čas.

ejmi25
7. sep 2022

Ja mam 40 ,ale predstavujem si este vedla seba zivel ,chlapa co ma rad sex nie ako dedko uz.Ono 10 r nieje vela ,ale 50 by som nechcela.Ja az teraz nachadzam v 40 taky sex apetit ..Vacsi...Smutno ti je ,pretoze ste boli zvyknuti na seba ,ale neznasam ked chlap povie ze ked si myslim ze najdem lepsiehp!no tomu ver.40 je krasny vek hlavu hore a uzivaj!

elizabet173
7. sep 2022

tvoje pocity sú preto také, lebo je to ešte veľmi čerstvé. Urobila si dobre, že si sa s ním rozišla, predstavy tvojho ex o vzťahu boli veľmi zvláštne. Hlavu hore, takého muža nepotrebuješ na to, aby si niečo dokázala. A čo vlastne chceš dokázať?
Dnes vybehni von, dá sa ešte posedieť na káve na terase, alebo do prírody, neviem, či máš nejaké koníčky, ak nie, najvyšší čas poobzerať sa, čo by ťa bavilo, prihlásiť sa napr. do turistického oddielu, do speváckeho krúžku, na zumbu, ísť si zaplávať, pozrieť sa, kde bude aký koncert, výstava, divadelné či filmové predstavenie...opráš staré kamarátstva. Ja som začala nový život s novým partnerom približne v tvojom veku, ani ma nenapadlo smútiť za niekým, s kým som nebola šťastná, tak sa prestaň umárať, lebo smútiš za svojou predstavou super partnera, nie za tým, čo ti do života nič neprinášal.