Som bezradná. Rozpadol sa mi vzťah

hana_anu
17. jan 2021

Ahojte. Potrebujem sa vyzalovat. Rozpadol sa mi vztah, detaily sa mi nechce rozpisovat, necitila som dost opory, lasky. Bol chladny a vztah som budovala len ja, tak som sa rozhodla pre razny krok. Odisla som. Chyba mi. Ale co je momentalne mojim najvacsim problemom, ze nemam priatelov, nemam sa ani komu vyzalovat, trcim sama doma. Kamaratky vydate a s detmi alebo rozlezene po svete. Velmi ma to trapi. Ako ste taketo nieco zvladli vy? Boli ste v podobnej situacii? Ako ste si nasli novych priatelov? Ak odmyslime moje aktualne rozpolozenie som spolocenska, vesela, milujem vylety a spolocnost a rozhovory a zabavu. Mam 29.. zblaznim sa medzi styrmi atenami. Dakujem za kazdu odozvu. 😬😂

denkatn
17. jan 2021

Ahoj, aj ja som to zazila, po rozchode som ostala sama v cudzom meste, lebo kamaratov sme mali len jeho, svoje kamaratstva som si "nestihla" pestovat. takze som ostala bez rodiny a priatelov. lebo koli nemu som sa aj prestahovala. neboj sa, zvladnes to, je to len prechodne. zatial mas ulohu rozmyslat co ta bavi, lebo ked budes mat rodinu, uz na nove zaluby nebudes mat tolko casu. uz musis vediet co ta dobija. zatial hladaj, kam sa po korone prihlasis, ake kurzy, alebo by ta bavili turisti? alebo tanec? sport? myslim take ko nicky, kde sa stretavas s ludmi. mimochodom my hravame volejbal, tiez som to rozbehla ked som bola bez chlapa. kamaratov najdes aj na internete, ale neskor pretrvaju najma tie priatelstva ktorych spajaju aj konicky, a pravidelne stretnutia koli konickom. nie len kavy, lebo popri detoch menej kav bude🙂 tak sa venuj sebe, rozvijaj svoju zensku energiu, pestuj sa a len co skonci lockdown, vyrazis do spolocnosti!🙂

syslik81
17. jan 2021

no kedze je zakaz vychadzania tak retaz to lahke nebude .. ale skus sa zacat vzdelavat -v kurzesi najdes kamosov .. skupinove cvicenie, joga , alebo neaky konicek co si vzdy chcela skusit ... alebo si zaobstaraj psa ... pri prechadzkach a starosti on prides na ine myslienky

graft
17. jan 2021

@hana_anu netrap sa, venuj sa sama sebe, venuj sa niecomu, na co si pri priatelovi nemala cas, trebars rucne prace, knihy, zacni malovat...hocico, pri com ti bude cas plynut rychlejsie a aj tvoja mysel sa zamestna, ....neboj vsetko prejde a preboli, hlavu hore 🙂

lucia_b23
17. jan 2021

@hana_anu Som v rovnakej situacii. Tiez mam 29. Snazim sa mysliet pozitivne, avsak taha ma to spat k nemu. Priatelov mam, ale tazko to sklbit s dietatom a pracou, zaroven sa nechcem zalovat priatelom v pritomnosti dcery, pretoze vsetko vnima velmi jasne.

deti95060810
17. jan 2021

len si nemysli že tie kámošky čo majú deti a manželov že sú neskutočne šťastné, nemajú žiadne problémy a idú sa zblázniť od samého šťastia.... Len aby si nebola prekvapená...možno oni tíško závidia tebe....😉
Si ešte stále mladá, stále máš možnosť nájsť svojho princa...Držím palce.

hana_anu
autor
17. jan 2021

Dakujem zienky 🙂 mna bavi vsetko - loptove hry nie. Inak turistikfa výlety, tanec milujem - ale pre takuto obstaroznu tanecny kurz v malom meste nie je 🙉 vzdelavat sa vzdelavam, aktualne makam na jazykoch. Je korona... Ten pocit prazdna neviem vymazat. Ale ano je pravda ze tie vydate mamicky maju ine problemy, nezavidim im. Ale oni zas nevedia, co za smutok to je. Ako uprimne, ze ked sa nemam o koho starat tak ani nevarim... Stratila som stavu, ciel, smer.....

denkatn
17. jan 2021

@hana_anu tak este mozes sa prihlasit na dobrovolnictvo pocas korony, ze roznasat obedy seniorom alebo tak. to by ti nepomohlo? ono ked nieco spravis pre druhych nabija samo o sebe, a mozno tam stretnes niekoho noveho... zoznamis sa s ludmi, ktori tiez maju nezdadanych. mne kolegyne stale dohadzovali synov... ale vtedy som mala znamost. ked som nemala, vtedy nikot nedohadzoval...🙂

sonnenshein
17. jan 2021

Prihlas sa na online skolenia, je ich vela aj zdarma - napriklad Digitalna garaz od Google, pripadne za mensi poplatok ma Aj Ty v IT. Odputas sa, nieco sa naucis, a este sa spoznas s ludmi, takze sa nebudes ani citit taka sama... 😊

erickatt
17. jan 2021

@hana_anu skus pomahat utulku , vencit psikov. Budu ti velmi vdacny.

littlefiona
17. jan 2021

@hana_anu ako to, že nemáš priateľov, celkom tomu nerozumiem, to si žila v inom meste, presťahovala sa za ním, alebo len žila pre chlapa a zabúdala na seba? Lebo aj priateľstvá, tie pevné, sa budujú roky a tam treba kontakt, záujem atď.

denkatn
18. jan 2021

@littlefiona uz si popri skole pracovala a zaroven mala aj priatela? ja som mala take obdobia, ze skusky v skole sa mi zdali tazke, len som sa ucila, vecer som bola s priatelom alebo jeho priatelmi a cele leto som pracovala. takze ja to viem pochopit, ze vie byt clovek v takej situacii ked sa sustredis na nieco a nestihas vsetko co mas rada.

vilma7
18. jan 2021

Vydáte mamičky možno poteší, keď prídeš na kávu a zabavíš sa s ich ratolesťami. 🤣🤣🤣

barborachors
21. jan 2021

Ahoj, tak si mala s rozchodom pockat, kym skonci korona 😁 Ale nie, srandujem. To, ako sa citis, bez energie a motivacie, je uplne prirodzene, skor ide o to, co si okrem vztahu budovala 🙂 Mas konicky alebo nejaku oblubenu cinnost, ktoru mozes robit aj sama a doma medzi tymi styrmi stenami? A co tvoja rodina, surodenci? Mne inak pomohli podcasty na youtube o rozchodoch; boli to skor take motivacne (niekedy az meditacne hehe) rozhovory, fajn na utriedenie si myslienok... Je vela youtuberov ale aj terapeutov ktori podobne videa produkuju a je vcelku z coho vyberat 🙂 Na psychohygienu je fajn pisat si dennik; "vypisat" sa z emocii. A s tym dobrovolnictvom to tiez nie je zly napad, ak sa potrebujes socializovat in real, tak to skus 🙂