Som ako v klietke

danaboleslavska
4. aug 2024

Zdravím s mojim priateľom sme spolu 3 roky ale to čo sa odohráva je hrozne.Ked sme si spolu začali tak nebol v žiadnom vzťahu ale mal s predošlého syna a ten ma teraz 7 rokov Chlapec je zlatý ale niekedy robí peklo a zlo ale to sa dá prežiť.Priatel sa stará o všetko ale o domácnosť ja a aj o jeho syna keď je u nás nondost často sa stáva že priateľovi píše jeho ex môžeš hento tamto a on to robí ja keď chcem niekam ísť nemám šancu lebo mi povie však môžme a zrazu už mi oznámi že mám malého lebo jeho ex mu písala a chce mať voľný víkend a aspoň dva a keď sa ozvem tam ma priateľ pourazá aká som blbá ako sa nevenujem jeho synovi aká som pi ..a potom sa ospravdlnuje.Vydiera ma že ak sa nebudem venovať jeho synovi tak končíme na čo som povedala že v poriadku neviem čo mám robiť stále som pre neho nič aj keď na začiatku vzťahu bol úžasný netvrdím že nemám svoje muchy ale toto je moc aby ma ponizoval

pribinak
4. aug 2024

@danaboleslavska on ti nadáva do pi…a ty si stále s ním?
Prosím tá, pozbieraj hrdosť a kopni ho do riti, ale tak že poletí až do vedľajšieho okresu

pstrosica
4. aug 2024

@danaboleslavska každý máme svoje muchy ale takéto vulgarizmy sú pre mňa strop....a vydieranie....bozemoj odid a sprav si pekny život...

mondolina
4. aug 2024

@danaboleslavska
veď od tej klietky máš kľúč.

jarmila2010
4. aug 2024

najvacsii osial pominul a on ukazuje svoju pravu tvar...skonci to,lebo myslim,ze ta agresia voci tebe sa bude este stupnovat

jaass
4. aug 2024

Utekaj prec od neho, máš na viac

dskjhfdlkdjhl
4. aug 2024

@danaboleslavska Naco Ti je taky debil?

vorkola
4. aug 2024

@danaboleslavska Vsak on bude este horsi a horsi.tak ty sa mas starat o jeho dieta?A on co robi? Utekaj od neho co najskor,pokym si neotehotnela.No draha moja, cakaj od neho peklo.To taketo vulgarizmy si na seba davas od neho kydat ? ba mal by ti byt vdacny ,ze vlastne sa bavis s jeho synom.No ja,by som nikdy nechcela ani keby bol bezdetny, ale je rozvedenyy .no ale to som ja.

maranta_leuconeura
4. aug 2024

Sprav si s nim decko, urcite sa najde dalsia hlupana, ktora sa ti onho postara, ked bude na vikend s tatinkom...

miadi
5. aug 2024

Asi si ozaj blba , prepac .. ze sa mu staras o dieta ked on ti nadava do pi.. blba ze snim si . V zivote mà tak ziadny chlap nenazval. A Keby ano bol by hnet ex .

maminkadeticiek
5. aug 2024

No tak skoncite,a?Si hlupa ze si to neurobila uz davno.

1fifinka1
5. aug 2024

Už dávno si mala byť preč.

lintu
5. aug 2024

Nevieš, čo máš robiť? No najideálnejšie by bolo od priateľa reálne odísť. Neváži si ťa a vážiť si ťa už ani nebude. Môžeš sa aj na hlavu pred ním postaviť.

mimikarol
5. aug 2024

Ty nie si v klietke. Veď ti dal na výber. Keď sa mu nebudeš starať o chlapca končíte.... Maj hrdosť a ukonči to prvá.

sense
5. aug 2024

@danaboleslavska a načo ti je taký chlap

martinka13
5. aug 2024

Ako to vážne? Staráš sa o jeho decko a on Ti vynada do pi.... Máš kúsok sebaúcty?

petamich
5. aug 2024

to ze ma dieta a je to zavazok je skratka fakt a kazda dalsia partnerka proste musi akceptovat, ze to tak je a ze to dieta je (tiez) priorita

to ze ti nadava, vyhraza sa a pod. a sprava sa ako chuj, je druha vec, toto naozaj nemusis a nemala by si tolerovat

deti95060810
5. aug 2024

už ťa má len ako opatrovateľku pre syna...
kašli na neho.

mnamko
8. aug 2024

@danaboleslavska posli ho doprdele