Som 5 dní po rozchode a už sa vôbec netrápim

7. aug 2022

Dievčatá neviem či pamätáte ale pred pár dňami som tu písala že som sa rozišla že ako mi je ťažko že sa asi zabijem, že to nezvládnem že sa mi zrutil svet.. prešlo 5 dní a ja sa už vôbec netrapim :D len nechápem tomu, to znamená že som ho nemilovala ? Náš vzťah bol jedno veľké trapenie no vždy som ho mala rada.. a keď odišiel som plakala ako malé dieťa a tak ma bolelo srdce, nemohla som spat ani jesť nič . Schudla som 3kg za tých 5 dní. A mne zrazu nič nieje. Chodím s úsmevom.
Z predošlého vzťahu som sa dostávala 2 roky
Ako je to možné , mne sa to nezdá že som ho nemilovala...len potom nechápem prečo sa už netrápim. Ako som rada za to samozrejme len mi je blbo že som na tom tak dobre že uz pokukujem po iných dokonca :D ...

mikadooo
7. aug 2022

Jeeeej veď to je ale super! Netuším, či si ho milovala málo, alebo veľmi, alebo vôbec, ale teším sa s tebou, že už si z toho von 🙂. Možno že už si s ním bola len tak zo zvyku? 🤷 Bodaj by to každému len týždeň trvalo...

perdita11
7. aug 2022

Je super ze sa uz citis lepsie ale nechcem ti kazit iluzie ale toto je len chvilkova “vlna”. Drzim palce nech ti co najdlhsie vydrzi

judit47
7. aug 2022

Toto je jedno zo stadii ,,rozchodu,,.

Najskor plac hnev sebaobvinovanie nasledne tvoja faza-o ako mi je dobre super vacsinou trvajuca 1-2dni v zavislosti vytazenia dna a nasledne zase plac,ze to nebolo take zle atd.
Bodaj by to bolo natrvale a bola si len happy.

lindous
7. aug 2022

Lásku nevyjadruje počet dní, ktoré človek potrebuje, aby začal po rozchode znova žiť...neviem čo je "správna" odpoveď, ktorá by ťa potešila, ale ak si s tým naozaj tak vyrovnaná, tak sa v tom už nerýp a pusti ho z hlavy úplne, lebo takto sa dostaneš akurát tak späť tam kde si bola.. Držím prsty nech ti dobrá nálada vydrží

anjelok
7. aug 2022

To je len faza...zrejme ten smutok este pride. Ale vzdy si spomen na dovod rozchodu a ono sa to casom podda..kazdym dnom bude lepsie. Drzim palce ❤️

zuzanalila20
7. aug 2022

Nemusí prísť žiadna ďalšia fáza smútku, ja som sa tiež týždeň po rozchode cítila úplne v poriadku, lebo mi došlo, že to bolo pre mňa to najlepšie, čo sa mohlo stať. Ale prvých pár dní som to tiež vnímala ako koniec sveta.
Bude už len lepšie 🙃💛

akinom0077
7. aug 2022

Tak ale to je super. Nerieste co to znamena teste sa ze ste tym tak rychlo presli. Mozno bol ozaj predosly vztah trapenie a citie ulavu slobodu radost. Nehajte veci plynut. venujte sa sebe a nevhupnite bezhlavo do niecoho noveho ihned, nehajte si casovy priestor na sebarealizaciu, cas slobody je na nezaplatenie a je to krasne obdobie zivota

vilma7
7. aug 2022

Trápiš sa, je zle...netrápia sa, zas je zle.
Sama píšeš aký bol váš vzťah, takže tam nie je za čím smútiť.

lowe123
7. aug 2022

Ten plač , prečítaj si niečo o jeho účinku , to isté to ostatné , tak sa fyzicky z toho dostávaš .

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lowe123
7. aug 2022

@uprimnazienka už si sama?

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lowe123
7. aug 2022

@uprimnazienka Ta za to že také histórie tu riešiš 😂

slovakboy
7. aug 2022

Ak to prejde veľmi rýchlo a ešte včera si plakala tak to nie je veľmi dobre. Nie je to zle ale môže to byt len obrana mozgu ktorý to zranenie spracováva a momentálne si to trápenie odložil na neskôr. Stáva sa to pri traumách. Vojak príde z vojny domov a po mesiaci až dvoch príde posttraumatická stresová porucha napríklad z tlakovej vlny z granátu. Bolo by super ak už nebudeš smútiť ale ak sa ti to zajtra vráti, ber to ako normálnu vec. Normálne a zdravo to tvoj mozog spracováva. Rozumová racionálna časť už vie že to bol blbec, ale podvedomie a citový stránka je ešte naviazaná. Po nejakom čase rozum presvedčí podvedomie a bude fajn. Dva roky to už určite trvať nebude.

bambinomio99
8. aug 2022

Skoro sa radujes veľmi skoro

svetlovlaska37
8. aug 2022

Ahoj..ja sa teraz rozhodujem ze odijdem od priatela..lubim ho ale jednoducho su take okolnosti ze nemozeme byt spolu..tak dufam ze to nejako zvladnem...ked som mala rozchod pred dvomi rokmi cca.. pol roka som sa z toho dostavala...psychika sa s človekom niekedy dost hra..pride den..alebo dni ked si myslime ze ta bolest je za nami..citime sa ok..a zrwzu bum..vrati sa ta bolest znova 😐... samozrejme nechcem ta strasit a dufam ze uz budes len stastna a spokojna..drzim ti prsty

banderaska29
8. aug 2022

som takmer dva mesiace po rozchode s toxickým manipulatorom. tyzden to bolo take kadejake, ale stale som si hovorila prečo sa to stalo, raz som si tak revala a potom som pozrela von oknom že nie dokelu, že fakt nebudem plakať pre človeka, čo si to ale že naozaj nezasluži 🙂
no a od toho pohladu von oknom to bolo super. 😀 doteraz. nehovorim občas pride faza ze mi chyba, ale to rychlo utichne 😀

alexka89
8. aug 2022

Ja som po 8,5rocnom vzťahu sa spamätala pomerne rýchlo za nejaké 4mesiace som bola fit....najprv som si myslela že to bude zle bez neho ale som si povedala že lepšie sa stať nemohlo...bol to totiž nedoveryhodny človek vo všetkých smeroch

svetlovlaska37
30. jún 2023

Ahoj..chxem sa opýtať..vratil sa ti ten smutok? Prežívam teraz nieco podobne..a bojim sa ci ten smutok este nepríde..som tyzden po tom co ma vyhodil z domu