Som 3 mesiace po rozchode a je mi ľúto, že bývalý má novú a robí s ňou to, čo robil so mnou

6. aug 2021

Och baby je mi hrozne,som už 3 mesiace po rozchode a bývalý má novú a ten pocit že je teraz v piatok s ňou a robí čo robil somnou je strašny. .zviera mi hrdlo a je mi zle...kedy to už prejde😢

miankass
6. aug 2021

Ahojky ako dlho ste boli spolu

stanulienkat
6. aug 2021

Treba si zamestnať mysel a na to je úplne najvhodnejšie obdobie. Je leto, krásne teplé večery, treba si s kamoškami vyjst na drink,zabavit sa. Cez deň na pláž, na bicykel...Treba stále niečo robiť a chce to čas.

leuchtturm
6. aug 2021

Casom to preboli. Ked si najdes noveho a lepsieho partnera, budes si len tukat na celo, preco si sa tolko trapila pre hentoho.

autor
6. aug 2021

@miankass skoro 3 roky

autor
6. aug 2021

@stanulienkat hmmm nemám veľa kamošiek...snažím sa ale vkuse myslím naňho

autor
6. aug 2021

@leuchtturm ja viem al 3 mesiace a stále sa to nelepsi

selu11
6. aug 2021

Ja som niekde čítala, že človek sa dostáva zo vzťahu toľko, koľko v ňom bol. To by som sa ja dostávala deväť rokov 🤦🏻‍♀️ Mne pomohla blízka rodina, tiež som v tom čase nemala veľa kamarátok, a nový vzťah 😉

miankass
6. aug 2021

Napíš mi osobne ďakujem

simonka32
6. aug 2021

Ak si teraz doma a nemáš kam ísť, tak si pusti dobrý seriál, alebo nejaký film.Môžeš sa prihlásiť aj na,, trápny,, pokec, buď tam nájdeš priateľov, alebo sa na niekom vyvŕšiš 😬Hlavne si zamestnaj myseľ.Je zbytočné trápiť sa, aj tak to nezmeníš.

dzulli1980
6. aug 2021

Každá rana musí vyhnisať ... aj na tele, aj na duši ... treba sa vyrevať, vykričať, opiť, rozbiť tanier, jednoducho to musí ísť von ... až potom príde úľava a nový začiatok ... všetko sa pre niečo deje, všetko je tak, ako má byť.

kikulienkadd
6. aug 2021

Ahoj,piatok večer, hm... nesedela by som sama doma,čo tak sa nahodiť a vyraziť si na pohár vina! Nie niekoho loviť, veď len tak, nadýchnuť sa a užiť si (slobodu)...
Alebo teba druhá možnosť, oplakávať čo bolo...
To ako sa rozhodneš je len na TEBE😉🍷

autor
6. aug 2021

@kikulienkadd musím byť doma mám malé dieta

kikulienkadd
6. aug 2021

Ok,to som nevedela... takže preč s tými pochmúrnymi myšlienkami, máš doma zlatíčko, o ktorom veľa žien môže len snívať. Držím ti palce a verím,že aj vďaka dieťatku to zvládneš a časom sa budeš mať lepšie. Prajem ti všetko dobré 🍀

srferreira
6. aug 2021

Ved mas doma najlepsi liek na bolave srdiecko. Venuj sa dietatku a nemysli na neho. To prejde neboj 🍀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. aug 2021

@zazvorka87 to sa ľahko hovorí...možno muži to vedia rýchlo ja však nie😢

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klip0
7. aug 2021

A dieťa je vaše spoločné ?

merynka33
7. aug 2021

pomysli na vsetky jeho negativa aby ti nebolo tak luto ze s nim nie si, sprav z neho vo svojich ociach ako keby hajzla kludne sa aj nastvi na nejake situacie s nim.. hlavne ak nebudes pocitovat lutost.. casom to prejde do lahostajnosti.. a najlepsie je vyrazit von pripadne vycestovat, stretnut novych ludi zabavat sa..v ramci moznosti.. ist na rande ak uz sa trocha citis na to, najdi si hobby a ked ti to pomoze a pouzivas soc.siete vsetky stastne chvile si pekne zdokumentuj - pofot a zaves na net aby videl ako ti je dobre nech nemysli ze len doma fnukas do vankusa kvoli nemu

autor
7. aug 2021

@klip0 nie

autor
7. aug 2021

@merynka33 Áno to presne robím aj na papier áno/nie...to pomáha....ale potom príde chvíľa že mi je až fyzicky zle😭ja také nezvyknem robiť vešať na net aby videl načo to je dobre....aj písal na FB ale nereagujem uz

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz