Sny o bývalom

1. nov 2020

Prajem pekný večer milé dámy .
Ako vidíte z nápisu ani ja sama neviem ,čo si mám o tom myslieť idem radšej od začiatku .
Pred troma rokmi som spoznala svojho prvého priateľa áno myslela som si ,že aj prvého a posledného veľmi sme ľúbili a mali sme aj krásny vzťah ,asi to bolo aj tým že sme si boli navzájom prvými ... no prišiel deň kedy sme zistili že musíme ísť každý svojou cestou ,je pravda neprežívali sme to práve najlepšie obaja on to vyriešil zlou skupinou kamarátmi (drogy,alkohol atd ) a ja pokračovaním v štúdiu a novým troj ročným vzťahom ,síce niekedy sa aj ja sama seba pýtam či to bol dobrý nápad ísť z jedného vzťahu do ďalšieho ,ale musím povedať vidím veľké zmeny v predošlom a reálnom vzťahu ,každý vzťah mi dal niečo nove a ponaučenie aké chyby nerobiť a ba naopak .... ide o to ,že posledný pól rok mi bývalý začal snívať mávam zmiešané sny niekedy je to na báze plného vzruseneho adrenalínu a potom naopak strach a plač ? Tiež ho mávam niekedy pred očami cez biely deň už si sama hovorím prečo ? Čo to má znamenať vôbec som na neho nemyslela tak prečo sa mi to deje ? Deje sa s ním niečo a nevie ako má osloviť ? Mám výborný vzťah určite by som ho nemenila no zase mám strach čo sa deje s mojim bývalým .... viem ak by som mu napisala bral by to ako možnosť druhej šance no to práve nechcem ... prejde to celé to čo sa deje ??.Nechcem sa zobúdzať s pocitom strachu a slzami na krajíčku ,ako teraz ... za každú pozitívnu radu budem vďačná .

tosomja
1. nov 2020

Keď sa s ním niečo deje s potrebuje tvoju pomoc, osloví ta. Nechaj ho v minulosti. Určite má ľudí ktorí pri ňom stoja.

tana2308
1. nov 2020

Ste vo vzťahu dvaja, nie traja, tebe by sa tiež nepáčilo, keby si zistila, že tvojmu frajerovi sa prisníva exka alebo si ju predstavuje cez deň a podobne. Očividne sa ním stále trápiš (bývalým) a ešte ho máš očividne aj rada, keďže ho máš stále niekde v hlave, každopádne by si sa mala venovať vzťahu, v ktorom si teraz 😊 budovať ho, spevňovať ho, venuj mu plnú pozornosť a lásku, to isté čakaj od neho a prijímaj lásku s radosťou, veď predsa máš nejaký dovod, prečo sa tvoj bývalý volá bývalý 😊 veľa šťastia a lásky

miadi
1. nov 2020

S byvalim sa nedeje nič. To len tvoje podvedomie ti ho pripomina z nejakeho tvojho dovodu. Staci ked Ta nehneva sucastny priatel alebo si ten rozchod nemala citovo doriešeny ze si skočila zo vztahu do vztahu a urcite veci bolest z rozchodu si potlačila a teraz to na teba vyskočilo zo šuflika tvojej mysle. O tvojom ex to vobec nie je. Je to len o tebe. Uprac si v hlave a nebudu sa ti snivat blbosti a exovi sa neozyvaj .

marca12
1. nov 2020

Taketo vyjavy sa zjavuju v snoch,ulavuje sa ti,emocie sa cez sny dostavaju von. Zrejme si s nim kadeco prezila a postupom casu t tvoj moog vytesnuje. Ja by som mohla napisat knihu o snoch,co sa mne vsetko posnivalo a mam precitaneho mnoho o snoch,nervovej sustave a podobne. Neozyvaj sa mu,je to len tvoje podvedomie,ktore sa ocistuje takymto sposobom.

lucpro1
2. nov 2020

to, ze tebe sa o nom sniva neznamena, ze ta potrebuje alebo nieco podobne, proste ide o to, ze este to prezivas, musis sa cez to dostat