Snažím sa zotrvať v nefunkčnom manželstve

23. nov 2021

Asi to bola len otazka casu, snazim sa zotrvavat v nefunkcnom manzelstve, kde sa vela hadame.
Mame male dieta.
Zalubila som sa do kolegu, svojho podriadeneho, o tri roky mladsieho odo mna, ktoreho som nikdy nevidela nazivo - nie je slovak.
Piseme a volame si vo volnom case ako kamarati.
Mame toho vela spolocneho, odkedy sa bavime, citim sa byt stastna.
Bez vsetkych detailov to znie sialene a hlupo. Mozno by to tak znelo aj s nimi.
Mozno iba skusenosti, ak ste niekto nieco podobne zazili, ako to dopadlo?
Odlubili ste sa casom a nijako sa to nerozvilo a vratili ste sa k snahe zotrvat v nefunkcnom manzelstve?

zuzubb007
23. nov 2021

Z tohto velmi rychlo vytriezves len tolko pochopis neskor, si myslis, ze on je sam? a nevidela si ho a volate si? , to ani v telenovele nieje

stanulienkat
23. nov 2021

Neupinaj sa ma imaginarneho priatela. Ries najprv svoje manzelstvo. Dieta je velka skuska pre partnerstvo, mozno sa da este manzelstvo zachranit. Len musite na tom pracovat obaja. Ked to nepojde a rozhodnes sa pre rozvod, tak to urob. Az potom ries dalsieho partnera. A velmi opatrne, aby si sa opat nesklamala.

luccija
23. nov 2021

To je len taký únik na 99% z toho nič nebude Poflirtuj a rozmýšľaj ako napraviť manželstvo, lebo dieťa je malé a, keď to nie je nejaký alkoholik či niečo vážne čakajú Ta ako rozvedenu tiež problemy

luccija
23. nov 2021

Každý je super,keď je na telefóne a rieši nepodstatné veci v rámci nudy.Máš ho zidealizovaneho si predstav, že s ním riešiš peniaze, trucovite cudzie dieťa a pod ...

kittykat22
23. nov 2021

Mala som takto platonicku lasku online. Ale bez muza a dietata ako mlada baba. Krasny, vysportovany hokejista a super sme si rozumeli. Okrem sprav online sme si aj telefonovali a posielali sms. Prisiel za mnou do mojho mesta a vytriezvenie prislo v prvej sekunde. Vypadal ovela horsie ako na fotkach, mal iny hlas a celkovo mi prisiel nepritazlivy. Pocitala som kazdu minutu do ukoncenia naseho stretnutia. Prislo mi az neuveritelne, ze nazivo som nic necitila.

dadis
23. nov 2021

V manzelstve sa teda nehadajte, ale rieste problemy. Kolega tie problemy za teba nevyriesi, no moze tych problemov podstatne viac pribudnut.

h2
23. nov 2021

Je to falošný pocit. Myslíš si, aký on je super a koľko toho máte spoločného, lebo si píšete a voláte. Venujete vtedy jeden druhému čas a pozornosť. Z takéhoto písania to vždy vyzerá, že ten druhý je super. Ale ak by ste mali spolu žiť a zažívať stereotyp všedných dní, už by taký super nebol. A keď sa k tomu pridá faktor zakázaného ovocia, ktorý to celé ešte umocňuje, chápem, že Tvoje pocity môžu byť veľmi silné. Ale nie je to realita. Čím skôr si to uvedomíš, tým lepšie.

autor
23. nov 2021

@zuzubb007 ano, vidime sa cez video hovor. Nazivo este nikdy. A ano, je 2 mesiace po rozchode

beataxxx
23. nov 2021

Ty si s nim uz preberala aj alternative, ze by si pripadne odisla od manzela?lebo on to mozno nevnima rovnako ako Ty a je v komplikovanej pozicii ako podriadeny…..

miadi
23. nov 2021

To je len taky tvoj unik od reality. Vzdusny zamok zalubenost do niekoho koho ani nepoznas. Lebo si nespokojna stym co mas doma sa ti zda aj trava u suseda zelenejšia. Je dost ine s niekym komunikovat virtualne a s niekym žit. Ty do predstavy o kolegovi len premietas svoje tuzby .. namiesto toho aby si riesila vztah ktory realne mas s muzom otcom tvojho dietata.

autor
23. nov 2021

@miadi suhlasim. zopar klucovych veci a vlastnosti z neho mi zapadlo do toho, co sa mi paci a dalej asi len idealizujem 🙂

marca12
23. nov 2021

Zidealizovala si si kolegu a vdaka tomu,ze mas nanic manzelstvo,si sa nanho namotala. Cez telefon je vsetko krasne. Ak nechces byy s muzom,odid od neho,ale nenamotavaj sa na neznameho.chlapa.

kitycat
23. nov 2021

A z nefuncneho vztahu by si chcela utiect tam za tym zahranicnym kolegom ci ako si to predstavujes?

autor
23. nov 2021

@kitycat nie. On sa chce relokovat sem - nie kvoli mne. A mna laka skusit sa s nim stretavat, ale som vydata, mam dieta a ine starosti ako on, mlady a bez vacsich starosti ci zodpovednosti.. ale to su fantazie, komunikujeme len online, najblizsich niekolko mesiacov ani nebude sanca, aby to bolo inak

autor
23. nov 2021

Plus ano... To ze je moj podriadeny :D akoze ani rozvod by mi tu nepomohol...

marcellka32
23. nov 2021

Keď budete mať online poradu, vypni si kameru, prestaň s ním komunikovať..len sa viac zamotas ako si

marvin1234
23. nov 2021

Mne sa stalo niečo podobné, akurát čisto platonické, nedošlo ani na vypisovanie a telefonáty. Ale mali sme malé dieťa, navyše zdravotne postihnuté, zomrela mi mamina, stres a vyčerpanie, starosti, skrátka vzťah na nule. Ale dokázala som sa nad tým zamyslieť a uvedomiť si, že to nie je o tom, že ten druhý je to, čo chcem, ale že mi skrátka chýba tá citová blízkosť a nejak som si to takto hľadala. Takže pár úprimných rozhovorov doma, trocha snahy na oboch stranách a všetko sa napravilo.

deti95060810
23. nov 2021

on je mladší, je tvoj podriadený a ešte je aj v zahraničí... no nič moc na začiatok 😉

zuzliq
23. nov 2021

Ahoj, vaše manželstvo je nefunkčné, lebo na ňom nepracujete. Je to tvrdo povedané, ale je to pravda. Ak nie je v hre závislosť, či psychická porucha (nemusí byť na prvý pohľad zjavná), stojí za to zabojovať. Veď by aj s terajším manželom ste bi najskôr zaľúbení a šťastní.

miadi
23. nov 2021

Radsej nam napis co Ta trapi s muzom preco sa hadate. Ten kolega je holub na streche Mozno stym vrabcom co mas v ruke by sa este dalo poriesit.

h2
23. nov 2021

@miadi S vrabcom v ruke sa dá vždy všeličo poriešiť. 😂🤭

miadi
23. nov 2021

@h2 aha praveze tento vrabec lenivy nechce nic poriesit maximálně raz za mesiac vrabec v ruke akurat tak v jeho.

autor
23. nov 2021

@miadi uz aj menej ako raz za mesiac..

miadi
23. nov 2021

Ked sa za rok nic nezmenilo...tak by som to ukoncila. snaha bola z tvojej strany dala si sancu. Ked sa rozvedies potom najdes nejaky iny vztah. Možno aj stym kolegom ked bude na svk..aj ked podriadeny ..radsej niekto mimo tvojej prace naco si komplikovat zivot.(necitala som celu tu temu len uvod)

zuzliq
23. nov 2021

Tak to je iná pesnička. Ale ak plánuješ nový vzťah, najskôr ukonči ten pôvodný. Ak to nedokážeš, ešte nie je koniec....

miadi
24. nov 2021

Najprv sa rozved potom popracuj na svojom sebavedomi sebahodnote sebelaske a až potom hladaj stastie v laske. Nikto nechapal v Auguste preco snim si. Depta Ta nic doma nerobi dietatu sa nevenuje sex mate par krat za rok., zijete z tvojich $ . Takymto stylom budes zakladat rovnaku temu aj o rok. Oslobod sa od neho. Mozno bude lepsi otec ked uvidi dieta raz za tyzden bude snim menej casu ale stravi ho kvalitnejsie. Vy nie ste kompletma rodina ste spolubyvajuci co sa stale hadaju. Zmenit to vies len ty.

humajnicek
24. nov 2021

A to vaše manželstvo sa už nedá zachrániť? Či prečo v ňom zotrvávaš? Kvôli dieťaťu si myslím že to nie je dobré aj preto, že tie deti jednoducho cítia, v akom prostredí vyrastajú.

autor
24. nov 2021

@humajnicek myslim, ze to robim kvoli dietatu, mozno je to len moja vyhovorka

miadi
24. nov 2021

Hej vyhovorka skor sa len bojis byt sama.