Snažil sa po rozchode s vami váš bývalí partner dať do kontaktu, prípadne to znova chcel skúsiť s vami ? Potešili ste sa trochu alebo to s vami nijak nepohlo?
ozvali sa dvaja, z jedneho po chvili vypadlo, ze chce len sex, ale druhý chcel obnovit vztah. Tu nastupuje ten spomienkový optimizmus ale ja si v takýchto prípadoch vždy poviem, že predsa sme sa nerozišli len zo srandy a bez úvahy, ale bol na to dôvod a ten vzťah nemal budúcnosť.
Nie,chvalabohu.Od rozvodu som ho ešte ani nestretla.
2/3 ma opat skontaktovali. Moje ego to potesilo, ale inak to so mnou ani nehlo :D
Otravoval a sledoval ma ešte 10r po rozvode.Stalkuje na soc.sietach.Nabural sa mi do mailu.No veru netešilo ma to.Bola som zúfalá
Snazil sa, a celkom intenzivne, ale stale som si opakovala dovody preco je uz byvaly a ignorovala som kazdu jeho snahu
Dufam, ze tieto temy o navrate byvaleho nezaklada stale ta ista osoba. Lebo ak ano, nutne potrebuje odbornu pomoc.
Áno skúšal telefonicky ale nedvýhala som raz došiel aj osobne, už som mala iného oveľa lepšieho bola som rada že som sa ho zbavila
ano, dvaja, prvy sa so mnou rozisiel len aby som ho prosila nech sa dame dokopy. nestalo sa tak a ked to zistil tak sa snazil znovu ale teda skor to bolo otravne nez cokolvek ine. ten druhy sa mi ozval asi rok od rozchodu. Pretoze si uz nepamatal, ze sme spolu chodili pred tym 😂
Nie nesnazil.
Ano moj byvaly pomerne dost rychlo olutoval a niekolko mesiacov sa potom snazil. Len vo mne sa to akosi uzavrelo dnom rozchodu a uz som sa vratit nechcela, hoci ma rozchod s nim velmi bolel, mala som ho rada.Nedokazal zmenit veci, pre ktore sme sa rozisli, chcel sa len vratit do starych kolaji a to som ja nechcela.
Ano zacal sa snazit po 4 rokoch od rozchodu, kedy mu to karma vrátila a jeho bývala ho podjebala (ako on mna kedysi). Vypisoval mi ako sa zmenil, ze mi znesie vsetko na svete atd...Teraz si za to klepem hlavu o stenu, ale ano, uverila som mu to :D Ta jeho dobrota trvala asi 3 mesiace, potom sa vsetko zacalo vracat do starych kolaji. Nadaval mi, vela pil alkohol a uz som vedela, ze to speje do p....Tak som sa nanho vykaslala a dobre som spravila. Na jednej strane si hovorim, aka som bola blba, ze som mu naletela, ale na druhej strane som rada, ze som prezila aj takuto skusenost a viem, ze spolu nemame byt a do buducna budem mudrejsia.. 🙂
Áno a nepohlo. Čo malo skončiť, skončilo, ďalej neriešim.