Snaha partnera udobriť sa

1. júl 2023

Ahojte, ako sa správajú Vaši partneri keď sa pohádate … Ku mne sa partner zachoval nepekne, vyhodil ma pri hádke, že mám odísť a že mám odísť z jeho života. Hádali sme sa dvaja, chyba je vždy na oboch stranách, ale nikdy by som mu také veci ako on mne nehovorila … viem, bol nervózny a aj ja. Ale … Nechal si potom deň voľna a až tak sa mi ozval, že “prepáč” môžeme sa porozprávať? Popravde nereagovala som lebo som ani nemala chuť a aj som čakala “viac”. A to je asi môj problém … Pointa je teda to, že mám pocit že to čo robí je málo. On bude každý deň písať správu (msg, lebo sms je spoplatnené) Dobre ráno, Dobrú noc + raz za dva dni odošle správu či sa môžeme stretnúť. Byva 1km odomňa, pracujeme v jednej budove. Viem, že niektoré tu budete písať, že chlapovi treba povedať presne, ale mne toto príde už tiež tak dosť ponižujúce. Ide si svoj program a dotoho sem tam mne napíše. Ja si predstavujem partnera, ktorý sa chce udobriť a ublížil mi inak, že vynaloží aj nejakú extra snahu. Napríklad ma príde počkať k domu, k práci, donesie kvety na udobrenie, ústne sa ospravedlní. Napíše aspoň kedy kde sa stretneme a nie sa to ešte pýta mňa. Keď sa chce udobriť malo by isť všetko bokom a on mi ešte po 5 dňoch o 4 napíše ci nejdeme von, ale len do 7 má čas … A nie nemyslím si že vie čítať myšlienky a preto toto všetko som mu aj povedala a vysmial sa mi, že Teda niesme v romantickom filme a odkiaľ on ma niečo take vedieť, že chcem keď mu to jasne nepoviem … Ja keď mu to aj takto tu ako píšem hovorím on nechápe … Veď on sa ma pýtal, či sa stretneme, napísal mi. Ja sa neviem udobriť, keď cítim že nieje tam viac snahy a ešte ja vlastne musím hovoriť dookola, čo má robiť a som zato zlá lebo som “veľa”. Mne to proste nestačí. Vám by toto stačilo?

veronikaszabova
1. júl 2023

Ty pozeras vela romantickych filmov. A on? Uplny tĺk.

volterra
1. júl 2023

Tak keby ma partner pri hádke vyhodil ( z bytu aj zo života) tak by sa sakra zapotil, aby dosiahol nejaké udobrenie.

brendaa
1. júl 2023

Ako on ťa vyhodil zo svojho domu, ty si išla k sebe domov.Tak to je dobre ,ze už teraz poznáš jeho povahu... vyhadzovanie.... hmm nechce ta vidieť v danej chvili... pre mna by to bolo na ukončenie vzťahu. Opytam sa ťa v com mu oponujes, ked sa hádate? Ides si aj ty svojim temperamentom, povieš mu nieco co potom ľutujes?

mircalla
1. júl 2023

Ano, malo snahy, prakticky ziadna. Keby mu na tebe zalezalo, caka ta pred bytom ci v praci. Cize zaver poznas

domkakvet
1. júl 2023

Toto je podla mna vztah bez buducnosti a nejde o romanticke kvety, ale mne staci to ostatne co pises.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majka99999
1. júl 2023

A mate aj nejake pekne spolcne chvile okrem sexu? Kolko mate rokov a kolko ste spolu? Mne pride, ze je s tebou pomaly "z povinnosti", aby nebol sam.

nickpick
1. júl 2023

je to sebec a ma otrasne spravanie plus nevie komunikovat, podaruje ti wellnes, vyhodi ta ztadial s argumentom, ze si to on nenecha pokazit, takze koho darcek to bol? obdaroval asi sam seba….stracas s takym hnupom cas, bez debaty by som s nim uzavrela akykolvek vztah, toto vazne nema cenu…

o__o
1. júl 2023

Nehrala by som sa na nejake vypisovacky, chces sa udobrit? Tak sa stretnite.. ale ja by som sa nechcela

apolka77
1. júl 2023

Mne by toto nestačilo !!!
Chlapi sa vo veľkom ospravedlňujú že však treba na rovinu povedať tamto hento lebo nevedia čítať myšlienky. Toto nie je o tom.
Vyhodí ťa z domu a nie je schopný nič spraviť? Cez sms prepáč?!!!! To nie je o tom, že je chlap ale že je to obyčajný nevychovany primitiv.
Sedliak, pako....
Takže u mňa by úplne skončil
Keď teraz nie je ochotný kvôli tebe nič spraviť, prísť s kyticou , urobiť gestá gentlmena tak nech si ťahá a hľadá sebarovnu. Ty sa budeš v takom vzťahu len trápiť.
Načo ti je nevychovany egocentrický chudák?
Veľmi dobre vie čo by mal robiť.
Lenže by mu asi korunka krásy odpadla. Ponizilo by ho teraz priznať si vinu, prísť a sypať si popol na hlavu, áno kytica je málo . Ale asi ráta že koľko by ho to stálo.
Vôbec si ťa neváži a poviem ti aj keď sa ti to páčiť nebude určite ta nemiluje ...nemá ťa za nič.
Teraz keď sa podvolis že aj toto malo to stačí tak sa nečuduj a neplač že si nešťastná.

Buď náročnejšia na výber chlapa.
Pri tomto stracas len sebahodnotu.
Ja radšej sama budem ako s neohrabanym trkvasom.

o__o
1. júl 2023

Teraz citam, ze ta vyhodil z wellnessu, ktory ti dal ako darcek 😀 tak toto nieee, to si sa zbalila a odisla a on tam zostal? Trapko jeden

joesvk
1. júl 2023

Keď s ním ostaneš asi sa zázračne nezmení na zrelého chlapa,ktorý pri problémoch bude normálne komunikovať,ale bude utekať či teba posielať preč.

apolka77
1. júl 2023

A potom na tom wellness si ty ako odišla z izby? Či ste zvyšok pobytu boli ticho aj cestov domov?
A teraz napíše sms?
😅🙈

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarinka89
1. júl 2023

V žiadnom veku by sa nemala žena báť si nájsť chlapa, ktorý si ju vážime.....s týmto zostávať je cesta do pekla. Vždy môžeš mať takého, po akom túžiš, ale treba najskôr poznať svoju hodnotu..... pre inú zenu to môže byť strop toho, čo od muža ocakava- no pre teba je to ,,malo,, , to je ôk. Treba to nechať ukončené....hľadaj ďalej.

kakawah
1. júl 2023

Sebecky je, moc o teba nestojí, čaká od teba, že ty sa budes snažiť. No je to dlhodobý vzťah? Ja by som sa s takým nezahadzovdla. Čo v budúcnosti? Bude ta vyhadzovat z domu, kedy sa mu zachce

autor
1. júl 2023

Je to skoro 3 ročný vzťah

dzulli1980
1. júl 2023

Nič pre neho neznamenáš ... prepánajána, nemáš hrdosť? Veď sa k Tebe správa ako k handre ... ja teda nie som nejaká cukrová panenka, nepotrpím si na kvetnaté reči a teatrálne výstupy, ale takýto vzťah ozaj nie ...

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
goodidea
1. júl 2023

Rozchod

januska12323
1. júl 2023

Za hodinu a pol ste sa stihli tak strašne pohádať? Mi nehovor, že inak je to dokonalý vzťah.

apolka77
1. júl 2023

3 roky si s niekým kto o teba nemá záujem?
Veď to nie je len o wellness ale ako sa k tebe správa, že nie je ochotný s tebou tráviť čas ...a píšeš že napriek tomu že ste od seba km čo je koľko 10- 15 min chôdza ?😅 Nie je schopný sa s tebou stretávať?
Naco ťa má? Povytriasit si iba gule?
Si hlúpa že 3 roky čakáš na niečo čo sa nikdy nestane.
Kopačky by dostal po pol roku.
Zjavne mu vyhovujes taká nenáročná ..

maranta_leuconeura
1. júl 2023

Vcera ta vyhodil z welnessu co bol tvoj darcek, zajtra ta vyhodi s jeho deckom z bytu co budete mat na poovicu 😉

🚩🚩🚩 Utekaaaaj od neho cim skor cim dalej!

zuzana9393
1. júl 2023

On ťa vyhodil s tým, že si to nenechá pokaziť? 😃 Tvoj darček? Nie je on tak trochu poriadny zgrlos? Keď píšeš aj o tých spoplatnených sms, tak asi si to aj sama uvedomujes. Keď si ty dostala darček na wellnes pre dve osoby, mala si podakovat a zobrať tam niekoho iného. By zostal prekvapený 😆 ten vzťah podľa toho čo píšeš nemá moc veľkú perspektivu

brendaa
1. júl 2023

Noo ešte lepšie 😶🤨ak mozem tak z tohto mi vychádza ze je majetnicky, kúpil ti niečo a ked je nedorozumenie, tak hned ti ukáže miesto... Neviem píšeš ze vianočny darček takže by som mu vrátila peniaze za vstupenku... žiadne ospravedlnenie neakceptujem pretoze, hádat sa vo welnese???.... Bud je cholerik, ktorý hľadá chybu v iných alebo....... doplň si sama.... s nim by som sa bála byť, neviem co mam od neho čakať a to este spolu nebývate a nemáte deti.... Vies ako sa správa vo svojej rodine, partii, ako funguje zo svojimi rodičmi?

unicornlady
1. júl 2023

Ešte predtým, než ho tu všetky označia za tyrana.
Píšeš, že sa ti uľaví, keď mu vynadáš a dostaneš to zo seba. O čo vlastne ide? Prečo ste sa museli hádať na wellnesse? To si na neho začala kričať či o čo ide? A robíš to často?
Sama píšeš, že vina je na oboch stranách, takže upresni, čo sa vlastne stalo. Lebo takto je to vytrhnuté z kontextu.

lucka_ke
1. júl 2023

raz by ma odniekiaľ vyhodil a už by sa mi nedovolal, máš predsa svoju hrdosť, keď chlap niečo ozaj chce tak sa aj snaží, tento očividne nechce, a asi ťa má len dočasne kým nenájde "niečo lepšie", prepáč za úprimnosť

apolka77
1. júl 2023

@unicornlady hádajú sa zrejme preto (prvotný príspevok) že on nemá záujem sa stretávať iba raz za čas a iba na pár hodín ...napriek tomu že bývajú od seba kameňom dohodit a ešte aj pracujú v jednej firme.
Jasne jej dáva najavo že je mu ukradnutá stačí si ten úvodný príspevok precitat...vôbec nechápem načo spolu akože chodia keď nechodia zjavne. Ona je z toho frustrovaná tak sa s ním hada.
A pritom stačí sa rozísť a počkať na niekoho kto si ju bude vážiť a milovať.

ckocka
1. júl 2023

Každý máme nejakú predstavu o partnerovi. Len musí človek pochopiť že do tej svojej predstavy nikoho nepretvorí, a ak nechce znížiť požiadavky tak zostáva len možnosť hladať takého partnera, ktorý do tej predstavy presne zapadá. Tvoj partner je nejaký, ty chceš aby bol iný. Úprimne, prečo by sa mal meniť on?

rorino
1. júl 2023

Takže ti vlastne zobral vianočný darček počas "rozbaľovanie"?a ešte ti aj povedal,že si to nedá pokaziť?A ak aj spolu ostanete,tak nečakaj,že ti bude nosiť kvety,to buď chlap robí alebo nerobí.A ak ti ich začne nosiť,vtedy by ti mala zablikat kontrolka,keďže bežné to sám nerobí a vysmieva sa z toho.