Smútok po rozchode

17. jún 2024

Pekný večer, idem sa asi trochu vyplakať.... Mám 22 a 3 ročného syna. Otec prvého syna sa na nás vybodol ale to už sa vo mne zahojilo. Ide o to ze som si pred 2 rokmi nasla úžasného chlapca, ktorý ľúbil mňa aj maleho ako svojho vlastného. Začali sme spolu chodiť a neskôr sme si našli vlastný podnájom. Problém je to, že sme sa veľa v poslednom čase hádavali a vo mne to už vyústilo až tak, že som ho poslala do prdeli. Myslela som ze pochopí že to bolo len v nervoch ale pre neho to je ukončené. Počas vzťahu, hlavne keď si vypil poslal mňa on pre nič 4x doslova dop*če, vždy som mu odpustila. Ale teraz nedokázal odpustiť on mne a som strašne sklamaná... konieckoncov neviem ci je aj dobre že sme sa rozišli😐 strašne sa bojím, že už nenájdem niekoho, kto má bude naozaj milovať lebo sa cítim ako taká zrúda, ktorá niekomu ublížila😕 snažím sa s tým zmieriť ale nedokážem to, on si veselo pije užíva život a ja žijem s rodičmi ako taký príživník:(

jaskolka
17. jún 2024

Tetsz si to po sebe ešte raz precitaj -v poslednom čase ste sa len hádali , on ta opitý posielal do ***, ty si ho poslala do.. Niekam
Stále máš pocit, ze to bol úžasný vzťah?

domkakvet
17. jún 2024

Poslal ta niekam a ty si myslis ako ta miloval, nie nemiloval ta, len vyuzil, ze si ho niekde poslala a vztah ukoncil, iba ste sa hadali, cele to nemalo vyznam, mas este malo rokov, hladaj dalej.

niki35
17. jún 2024

Ty sa bojíš, že už nenájdeš nikoho, kto ťa bude milovať? A myslíš, že človek, ktorý miluje pošle svoju partnerku do p... ? Ver tomu že môžeš mať aj niečo lepšie. Slušný milujúci muž by svoju partnerku do p... neposielal

zuzana9393
17. jún 2024

Musíš si nájsť nie len milujúceho chlapa , ale aj slušného s charakterom. Lebo toto sa nerobí. Pije a posiela tá do p.. máš len oči zaslepene pár peknými vecami ktoré urobil, ale to podstatné u vás nefungovalo.

autor
17. jún 2024

Áno, som asi zaslepená lebo syn furt výprava ako chce ísť za ním a ja už nemám silu mu vysvetľovať všetko okolo😔 strašne ma to trápi skrz malého že sa za ním ťahá....

sense
17. jún 2024

Si ešte mladunka, keby ta ľúbil tak ta nepošle do pi.ce. Naozaj si myslíš ze chlap ktorý pije, je ten pravý na spoločný zivot

vanilkovazmrzka
17. jún 2024

Urcite najdes niekoho, kto ta bude lubit. A poviem ti tajomstvo, tento to urcite nebol. Clovek co lubi neposiela milovaneho do pice ani ked je opity.

jaskolka
18. jún 2024

Syn si zvykne, ze s nim nie ste.Zabudne. Je to malé dieťa, uz o pár týždňov ani nebude vedieť, ze vôbec bol niekto. A ty si mladá, máš veľkú šancu, ze spoznáš normálneho slušného chlapa. Len sa nesnaž tetsz silou mocou niekoho získať, lebo to môže byť zase "sliapnutie vedľa".

autor
18. jún 2024

@jaskolka to veru ani nechcem silou mocou dakoho si nájsť. Potrebujem čas pre seba😌

katkati
18. jún 2024

Otvor si šampanské a daj si pohár, na oslavu života bez neho. Do pi.... by ťa nemal poslať ani cudzí človek a nieto priateľ, ktorý žije s tebou a s tvojim dieťaťom v spoločenej domácnosti.

iv007
18. jún 2024

A co tak prestat sa upinat na chlapov a zacat zit svoj zivot? Dieta ma 3 roky, najdi si pracu a postav sa na vlastne nohy bez rodicov ked sa citis ako prizivnik.