Chcem sa Vas opytat na Vas nazor, sme s priatelom osem rokov, viem, ze to nie je nic cim sa ma clovek chvalit, ale proste to takto bolo..spavala som zo svojim priatelom, este ked mal priatelku, bolo to medzi nimi vselijake, viem, ze ma to neospravedlnuje, ale proste bolo to tak, uz to nezmenim, v case ked sme spolu spavali, on bol este vo vztahu a ja slobodna, pocas tohto obdobia som sa vyspala z jeho kamaratom, odvtedy sme si vela preskakali, sme spolu stastny a funguje nam to, ale obcas ma potrebu mi to vyhodit na oci..ten jeho kamarat sa ide teraz zenit a boli sme pozvany ale on povedal, ze tam nejdeme lebo som sa s nim pred osmimi rokmi vyspala..ja som bola slobodna, on mal priatelku a pocas nasho nasledneho vztahu, ked sme boli uz oficialne spolu ma podviedol, ale on ma stale na vrch..ze ja som ta zla, ale ja to beriem tak, ze ja som bola slobodna a mohla slm si robit co chcem a on ma podviedol uz v case ked sme si boli zaviazany..aky mate na to nazor?
Divne ste zacali a nejako na mna divne posobi aj to pokracovanie, takze mne osobne by taky vztah nevyhovoval.
Otras. Rovnakí ste, nemáte si co vyčítať. Vedela si že má priateľku a aj tak si si nedala stopku
@dskjhfdlkdjhl ano zacali sme divne, da sa povedat, ze sme to zacali z opacneho konca..
Ten zaciatok by mozno tak nevadil, keby pokracovanie bolo v poriadku, ale ani to nie je a (aspon podla mna) to trva zbytocne dlho.
Aký išiel,takú našielPo 8 rokoch vzťahu ti toto môže vyhadzovať na oči len chudák.
A tak je to jeho kamarát. Ako chce. Neriešila by som viac
Zápletka ako z Beverly Hills, ale súhlasím s tvrdením že po 8 rokoch toto vyhadzovať na oči je úbohé
A ty na tu svadbu chceš ísť? Je to jeho kamoš, ty si s ním len mala románik, nechaj rozhodnutie na ňom… aj keď tu asi nejde o svadbu, ale o to, že ti to stále vyčíta… vykrikovať ti asi nemá čo, resp. ty by si mu jeho chyby mohla vykrikovať tiež, ale keďže ste sa napriek tým bujarým začiatkom rozhodli zostať spolu, obaja by ste ta tým všetkým mali spraviť hrubú čiaru a nevracať sa ku tomu… na tú svadbu by sa mi nechcelo ísť hlavne z tvojho pohľadu na vec…
Tak svadba by ma netrapila, vsak je to jeho kamos, ak nechce ist, tak nech…ale ten zvysok no, aby mi toto po 8mich rokoch vyhadzoval na oci a este, ked ta on neskor podviedol, to by som teda netolerovala.
Jezisi, stratila som sa v tom kto s kym kedy kde 😂 ale aby mi chlap vyhadzoval na oci co bolo pred 8 rokmi?? Naco so mnou je, ked mu to tak strasne vadi a nie som mu dost dobra?
@sissy27 no my sme boli proste taka partia priatelov, a stretavali sme sa aj potom vsetci a nikto nic neriesil, nehovorim, ze mi to vycita kazdy den, ale proste obcas, ja neviem asi ked ma vseobnecne stresy alebo nejake tlaky, mozno 3 krat za rok to vytiahne, akoze nerobi cirkusy ani prednasky len to proste spomenie, a teraz povedal, ze na tu svadbu nejdeme, s cim som ja v pohode a tak isto by som bola v pohode keby sme sli, pre mna je to totalna minulost, do ktorej sa nevraciam a ani ma to nenapadne, iba ked to on vytiahne, s tym, ze on ma podviedol uz ked sme si boli zaviazany a on aj tak tento moj preslap berie ako velku vec, aj napriek tomu, ze logicky by som mala vysilovat ja kvoli tomu, ze ma podviedol uz ked sme boli oficialne spolu
Divne, že si vedela, že ma priateľku a aj tak si sa s ním vyspala. Kde je tvoj charakter a za ďalšie. Aj priatel je divný, po rokoch take vyťahovať. Neviem no. Život ma každý len jeden a takto ho žiť 🤷♀️ zvláštny vyber
@jaass v zivote som sa nezaplietla s nikym zadanym, a v zivote by som si si s nim nezacala, ale proste inak to neslo, totalne ma ocaril a dostal ma..ano bola som zasadova ale v tomto pripade sa to nedalo, naozaj to bolo silnejsie ako ja, co som si osobne myslela, ze nieco take neexistuje v realnom zivote, stalo sa
Ty sa vyspis so zadanym chlapom, tvoj zadany chlap sa vyspi s inou. No zaujimava konstelacia, ale hlavne, ze vam to uz 8 rokov klape a jediny problem co mate su vase avantury, takze v podstate ste uplne v pohode
Čítaš, čo pises? Napísala si- v živote som sa nezaplietla….. akože keď klameš aj samu seba tak je to masaker 🤦♀️ zaplietla si sa a bodka. Ako mne je to osobne jedno. Nepoznám ťa. Len som napísala svoj názor 😊
Blbe je, ze ti to vyhadzuje na oci a on pritom podvadzal svoju priatelku. To je podla neho ok? A o dalsej nevere ani nehovorim. Myslim si, ze to ani nebude posledna nevera z jeho strany.
Tak no nesla by som na tu svadbu a pekne si s priatelom sadla a porozpravala co to o uzavreti minulosti, ze nevytahujeme stare krivdy lebo nikto nie je dokonaly
@jaass zaplietla som sa raz, a priznala som, ze na to nie som pysna ale sme s priatelom stale spolu a aj ked sme mali pocas vztahu burky, sme stale spolu a milujeme sa, nebolo to len poblaznenie na chvilku
Tvojmu drahému drzosť nechýba. Tak on ti vyhadzuje po 8 rokoch na oči, že si sa vyspala s tým kamošom? On čo sedel na dvoch stoličkách - bol s frajerkou a spával aj s tebou? A potom ešte počas vášho oficiálneho vzťahu ťa podviedol a on tebe pripomína to, že si sa vyspala s iným ešte keď ste neboli ani oficiálne spolu (pretože mimochodom ON mal inú partnerku)? No mala by si sa s nim porozprávať a rázne mu vysvetliť kto sa vo vašom vzťahu správa nenormálne a že jediný kto sa má právo cítiť podvedený si ty.
@ysseba myslim, ze ma niekto konecne pochopil, presne takto to vidim ja, ked to zoberiem cisto logicky, takto som mu to aj ja vysvetlila a on mi na to povedal, ze ja to nechapem..akoze nechcem sa v tom hrabat ale myslim, ze tam ide o skor o jeho zranen ego ako o “skutocny problem” preto som chcela vediet ako to vidia nezainteresovane osoby
Takže on chrápal s priateľkou a milenkou, potom s milenkou prerobenou na frajerku a druhou milenkou a tebe vyčíta, že si spala s ním a nejakým kamošom? Tebe nevadí, že zachviľu postúpiš na miesto ex a teba nahradí ďalšou?
Autorka-skutocny problem je asi v tom, ze pravdepodobne 8 rokov stracas s blbcom, ale to si asi nechcela citat😉
No vy ste sa nasli 🤔🙈 ako vam to moze po tom vsetkom fungovat???
tak on si moze mysliet, ze ma navrch.. horsie je, ze ty mu to zeries.. aj ked 'logicky' chapes, ze nema pravdu, ale ten pocit viny tam je.. toho sa zbav a mas po probleme.. a on to prestane vytahovat, lebo to uz na teba nebude platit.. respektive, keby to aj este vytiahol, teba sa to uz nedotkne.. nebudes to riesit.. a tym to skonci
Hlavne, ze ste spolu stastni 🙈
Nechoj na tu svadbu náhodou sa popije a ešte tam bude cirkus. A prehodnot vzťah
Sodoma, gomora, Cecilko a už i tady u nás na modrom koniku? No keď ste spolu šťastní, tak teda nie je či riešiť. Ja na tvojom mieste by som mu neverila, že ti je verný celé tie roky.
No nazor mám na to nepoužiteľný a to ze ste mali drzat hubu☹ aj jeden aj druhy toto vyťahovanie minulosti a informovanie kto s kym kedy ako to nie je nikdy nanič a nikdy nie dobre. Co uz teraz ak máte taký super otvorený vzťah tak na svadbu choďte ved ste skoro ako jedna veľká rodina každý s každým sa vyspi lepšie sa všetci spoznáte 🙂 ak to partnerovi ale vadi a ty chces s nim byt tak sa mu v tomto prispôsob a urob kompromis a nechod tam. Ako odmietnuť pozvánku neviem poradiť.