Čo to znamená, ak expriateľka ( ktorá viem že nikoho nového nemá) po stretnutí, ukončiť partnerstvo povie. ,,Nechaj všetko tak, nevypisuj mi, netlač na mňa, daj si pokoj, čo sa má stať sa stane čo bude to bude,, vnímať to ako bodku alebo možno ako otáznik ? Je to len nepriamo povedané že je koniec, alebo je ochotná dať raz šancu, aj keď už ku mne nič necíti ...respektíve dokáže sa znovu záľubit aj keď sa odmlčim na dlhú dobu prejde čas a vlastne jej chýbať nebudem.
ja to vnímam ako bodku. Nechcela ťa uraziť ani ťa priamo poslať do... preč, tak ti to povedala tak, aby ťa to ranilo čo najmenej.
tiež si myslím že koniec...
Ber to ako koniec. Teraz nemáte byť spolu.
Áno, v budúcnosti sa možno ešte stretnete, ale nad tým momentálne nemá veľmi zmysel filozofovať. Že sa to stane naozaj, ti nikto nezaručí. A ako to už býva, časom sám o to už možno nebudeš mať ani záujem, aj keď teraz ti to príde ako scifi.
Veľmi slušne ti povedala aby si jej dal svätý pokoj. V skratke: JE KONIEC
Chcela povedat “ Daj mi pokoj !” Ale nevie byt strucna tak ta zmiatla. Privela slov a ty v nich hladas nadej ktora tam nie je. . Nevypisuj !
@niktooooo Áno je to koniec, len ti to povedala trosku inak a citlivejšie, lebo si ta asi ako človeka váži. No otáznik by som za tým nehľadala, veď ak by si chcela dať pauzu tak by to narovinu povedala a nemusela by vravieť toto. A určite nečakaj na nejaký zázračný návrat, teraz je čas venovať sa sebe
@gabika0825 ja som tam pocítil nádej, v zmysle že uvidí že sa zmenim popracujem na sebe, prestanem tlačiť nechám plynúť a tak..došlo k stretnutiu ktoré ani pôvodne byť nemalo tak neviem
@niktooooo Nie, nespravne si to pochopil. Nechce ta, uz si ukazal svoje zufale ja a to je pre kazdu zenu nepritazlive. Je jej ta len luto, preto bola na teba mila, ale vysledok je ten isty. Nechce ta, nedokaze ta uz lubit..zamier svoju pozornost inam a uz nikdy tak na ziadnu zeny netlac
Jednoznačná bodka bez otáznika.
Povedala by som, ze chce klud. Pre mna toto znamena koniec. Neriesit, nechat to tak, neviem preco pitvat takto nieco.
Zameraj sa na ine veci, inych ludi.
@niktooooo je expriateľka? Tak nerieš, čakaním ti ujde tá pravá.