Slobodné matky a nový vzťah

24. jan 2024

Zdravim zienky. Nasli ste si ako slobodne matky priatela/partnera, vaznu znamost?
Ja som byvalemu manzelovi davala x-sanci na zmenu, ziadna bohuzial neprisla.
aj ked som ho mala rada, on mna a nas asi nie, teda nie dostatocne. Alkohol, kamarati boli prednejsi, ziadna zodpovednost. nevedela som s nim dalej fungovat, bol mi viac na pritaz.
Zatial neuvazujem nad novym vztahom, venujem sa syncekovi. Len by som chcela vediet, ci je realne, ze si najdem aj po 30tke so synom novu znamost.
Nasli ste si po case niekoho naozaj co za to stal, ked byvaly partner nebol najidealnejsi? Nahradil mu nevydareneho otca, ktory bohuzial javi zaujem len ked ma triezvy den? Zabudne na synove narodeniny, zabudne poslat vyzivne, zabudne, ze je otcom? Byvaly manzel, ma zivot gombicku a tie ozran partnerky strieda ako ponozky. Ja uz nepodarok vedla seba nestrpim, to radsej budem sama a kupim si psa.
Ak ano, kde ste svojho patnera nasli?
Ja sa vratim do prace k takmer cisto zenskemu kolektivu, na ihriskach su tiez skor mamicky, vsetci v okoli mi pridu zenati…na nejake zoznamky nemam cas. Pride mi to nerealne, ze niekoho len tak stretnem. 🤷🏻‍♀️ vdaka za vase pribehy😊

soldi
24. jan 2024

ahoj, jasne, ze si niekoho najdes, len odporucam ostat nejaky cas sama, aby si nasla samu seba, nevrhat sa hned do dalsej znamosti 🙂

zena s detmi ostane po rozvode sama vacsinou len z dovodu, ze uz ma ovela narocnejsie kriteria na chlapov, nie preto, ze by sa ziadny zaujemca nenasiel 🙂

ja som si napr aj so 4 detmi nasla noveho partnera a to robim z domu, takze socializacia nula bodov 😀

zuzzzka8
24. jan 2024

@soldi ako sa ti to podarilo, prosim? 🙂

soldi
24. jan 2024

@zuzzzka8 nahodne. spoluziak zo strednej, s ktorym sa na strednej nikdy nebavila. 😀 a ked som sa raz po rozvode zdoverila kamoske, ze sa vecer strasne bojim sama doma, tak mi vychvalila do nebies akeho ma uzasneho slobodneho kamosa, a potom vysvitlo, ze ho vlastne poznam. 😀 tak som ho zavolala k sebe na scrabble 😀

iivanah
4. feb 2024

Ahojte, co som zatial zaregistrovala je toto najcastejsi a asi najoverenejsi sposob zoznamenia, cez znamych. Poznate niekto aj ine overene sposoby zoznamenia sa vseobecne, resp. ako v tomto pripade, zoznamenia sa slobodnej mamicky z novym partnerom? Mam podobnu osobnu skusenost s tym, ze uz mam ine, vyssie kriteria na potencionalneho.partnera ale zaroven sa snazim byt realista. Napriek tomu, mam "stastie" na muzov, ktori pri vsetkej skromnosti najcastejsie nedosahuju podobnu mentalnu, vzdelanostnu resp. podobnu uroven myslenia a osobnostiaku mam ja🤦😅 A ti, ktori ju dosahuju, mam dojem, ze hladaju iba nieco neseriozne alebo su to individualisticki agoisti, co je velmi casty ukaz dnesnej doby a su uz tak zvyknuti na svoj pohodlny a nikomu sa neochotny sa prisposobovat zivot, ze seriozny vztah s nimi je takmer nerealny🤪🙈