Mamicky, rozvedene ci slobodne nasli ste si niekoho po nevydarenom vztahu, ked ste mali dietatko?
Manzel roky pil, bral mi peniaze, spaval s inymi, nadaval mi, ponizoval ma. Snazila som sa “vydrzat” kvoli synovi. Ale pochopila som, ze je skor na pritaz, nevhodny priklad pre dieta, nevhodny partner, ktory si ma nevazil. Rozviedli sme sa ked mal syn 2roky, on sa sice trochu zmenil, bol na odvykacke a prestal pit, zije viac usporiadane, ale vzdy mi povie nieco v zmysle, ze sa nemam opovazit si niekoho najst, lebo ho najdu v rieke🤦🏻♀️
Maly ma 4roky, ja som sa vratila do prace, kde je cisto zensky kolektiv, muzi len traja aj to 50+. Chyba mi niekto o koho sa opriem, kto ma bude mat rad aj mojho synceka. Je mozne, ze taky muz este existuje?
Samozrejme, stretla som nejakych muzov, ktori mali o mna zaujem, ale u mna zaujem nebol. Chcem aby mali zaujem o nas, nie len o mna. Bud to boli podobne individua ako moj ex, alebo nevyspeli mladsi muzi, ktori skor hladali zabavku. Prijali novi muzi vase dietatko? Syncek je bezproblemove dieta, citlive, uzasne.
Ja som mala dve deti keď somnou našla úžasného muža takže Ano aj slobodná mamička si vie nájsť lásku šťastie a nie len pre seba ale samozrejme aj pre deti .Urcite sa nikdy nedaj exsom zastrašiť.
Samozrejme, že takí muži sú. A svojho ex ber s rezervou, nech sa vyhráža, nič iné nezmôže.
Myslím si že máš strach v podvedomi preto si nikoho nechceš dobrovoľne najsť že budeš hľadať chyby na jednom druhom lebo máš v podvedomi vetu že každý kto by bol s tebou by skončil v rieke.Ten tvoj ex je staršne sebecký prímitiv keby mne toto povedal skončil by ON ale v base.
@ivanabat dakujem, nam je dobre aj dvom, len niekedy sa citim sama. Ale zas na druhej strane mam aj kamosky, co su bezdetne a nevedia si nikoho normalneho najst+im tikaju biologicke hodiny. Ja som vdacna aspon za synceka, dobru pracu, ze nam viem zabezpecit takmer vsetko/okrem dobreho otca pre maleho.
Ex mal vzdy drsne reci, o maleho velmi nejavi zaujem, sudom ma urcene, ze moze byt so synom len v mojej pritomnosti tak mu aspon nemoze tlacit kaleraby do hlavy. Ale viem, ze by robil problemy kebyze si niekoho najdem. Dlho to predychaval, ze som “rozbila” rodinu🤦🏻♀️
Co si tvoj ex mysli.. Ze na jeho žiadosť doziješ život sama?
Je x takých mužov, ktorí budú mať radi teba aj syna.. Ja ti želám nech takého stretneš.
Exove vyhrážky púšťaj hneď von.
Všetko sa dá keď sa chce. Pises, ze roky pil, podvádzal ťa, nadaval ti, bral ti peniaze .... Rozviedli ste sa keď maly mal dva roky- to znamená, že tieto všetky veci robil dávno predtým ako ste splodili dieťa. Prečo si si ho vybrala za manžela a ti otca svojho dieťaťa????? Druhý krát bud trošku dôslednejšia pri vybere.
Verím, že si nájdeš skvelého muža a bude vás mat veľmi rad, je super, že si nabrala odvahu a ukončila tak toxický vzťah, synček aspoň nebude mat problémy a stresy
Mne sa ex tiež vyhrážal, že ak si niekoho nájdem, tak uvidím. Nie je to príjemné veru s takým vedomím žiť. Ja si myslím, že veľkú vec si spravila, keď si od neho odišla a sebe aj synčekovi si dala šancu na pokojný život. Možno časom sa niekto pritrafí, to nikdy nevieš. A správny muž sa nejakým idiotom nedá odradiť.
Áno, mala som dve deti a chcel si ich dokonca osvojiť. Lenže debil platil a nesúhlasil.
@stanulienkat vypil si to nepopieram, ale spraval sa slusne, aj mi doma pomahal, varil, upratoval, prekvapoval ma, bol pozorny.
Zmenil robotu, zistila som, ze som tehotna a mala som rizikove tehotenstvo, on to cele nejak “nevstrebal”, dieta pravdupovediac este nechcel, resp. asi nikdy netuzil byt otcom, ale ja som na potrat nemala srdce ist, aj ked ma nan posielal. Po porode pil viac a viac, zacal mat problemy v praci, slo to cele dole vodou. Ja som na neho nemala cas, maly vela plakal, nespal. Riesil to svojim sposobom.
Samozrejme, nikdy som nepociťovala žeby môj priateľ neprijal syna, bývame spolu ako rodina, chodíme na výlety ako rodina, stará sa oňho a vychováva ho ako plnohodnotný rodič. Syn ho oslovuje krstným menom ale pred cudzími ho označuje ako "môj ocko." My to máme jednoduchšie - biologicky otec pre nás 'neexistuje' - nie je v RL, syna nenavštevuje, býva 100km od nás a nie sme v žiadnom kontakte už roky.
Minule bol priateľ po syna v škôlke - prvýkrát. Pani učiteľka mu povedala že konečne vidí toho "najlepšieho ocka na svete" - syn sa chválil v škôlke že takého má ♥️. Neviem si predstaviť krajší život ako ten ktorý spolu žijeme. Ale chcelo to čas a trpezlivosť, začiatky boli náročné a váhal či to zvládne.
@oliviakatka to je krasne
Veľmi ti prajem, aby si niekoho takého našla a z môjho okolia vidím, že sú také ženy, našli si partnerov a vytvorili si s nimi milujúcu rodinu. Ja osobne to neviem, nedokážem nikomu dôverovať, nielen ohľadom seba (byť zraniteľná a veriť, že niekto to myslí úprimne), ale hlavne ohľadom detí. Takisto ako aj tebe, aj mne chýba partner, ale zmierila som sa s tým, že jednoducho budem ešte dlho sama.