Slabá chvíľka alebo dôvod na rozchod

23. jan 2024

Zdravím, dievčatá čo by sme robili na mojom mieste keby vám chlap v návale emoci povie že mu máte dať navždy pokoj, vy si zoberiete nejaké veci a ideme prespať k máme a on vám už večer napíše ako to s vami mysli naozaj vážne a že vie že chce byt s vami len ma ťažké obdobie a do toho som ja nahnevanala. Ja som mu na to napísala že som štátna zatiaľ aj takto lebo mi to veľmi ublížilo no len ste si to ďalší prejsť hlavou a zas ste sa vrátili k nemu a on sa cíti dotknutý na to že sa zdôveril čo ho trápi a vy ste mu povedali že ste šťastná aj bez neho. Vôbec sa nejako som nou nebaví a neviem čo si mám myslieť o tom, myslela som si že bude rad keď uvidí že som prišla domov po správe čo mi napísal ale nejako to išlo iným smerom. Neviem či si ho mám udobriť alebo máme len blbe obdobie. Sme spolu 5 rokov.

lavender94
23. jan 2024

Ak sa to stalo prvý krát, asi by som to vedela predýchať. Ale bol by pod sakramenskym drobnohľadom.

reall3go
23. jan 2024

a nesukava on s niekym iným ? lastovicka sem tam preleti pozriet ine hniezdo

hipuska
23. jan 2024

No, niekto sa bali a "rozvadza" pri každej hádke. Proste je to jeho spôsob hadania sa. Môj oco sa vyhráža rozvodom vždy. Sú spolu už 60 rokov. Podľa mňa, to nebola jediná jeho reakcia takáto a budú sa opakovať. Tvoje riešenie-zbalit sa a odist bolo tiež prehnane

katica06
23. jan 2024

Nepíšes váš vek., niekedy je aj to rozhodujúce.
Za tých päť rokov ste nejak pokročili vo vzťahu? Za mňa nie... chlap čo sa nedokáže rozhýbať ani za päť rokov nemá čo robiť v mojom živote.

koniarova
23. jan 2024

Jooj, koľko krát som ja mužovi povedala, nech mi už dá svätý pokoj..😁 sme spolu 30 rokov s šťastnom manželstve.

ankare
23. jan 2024

To dáte. Takéto situácie sa dejú vo vzťahoch. Keď vychladnete, sadnite si a porozprávajte sa.

autor
23. jan 2024

Sme spolu 5 rokov on ma 28 a ja 25 akurát riešime niečo svoje, viac menej on rieši lebo ja stále študujem posledný rok a neviem asi toho bolo na neho veľa aj skrz to. Milenku si myslím že určite nemá, je nám spolu dobre len nejako sme nezačali tento rok asi dobre, len stále za ním chodím či ma objeme či mi dá pusu a on ani nechce že som ho sklamala tým ako som sa zachovala, myslím že som zas nespravila nič také zle keď on už mesiac je len zduty

reanda
23. jan 2024

a keby ti nenapisal tu spravu, tak sa s nim rozides? nevratis sa uz? lebo jedna vec je odist k mame s tym, ze nechcem sa hadat a ked chce mat teda svaty pokoj, nech ho ma, kym vychladne, druha, ak si to myslela vazne a ozaj ti tam bolo bez neho dobre a len potom si si to 'nechala prejst hlavou' .. lebo to by sa aj mna dotklo na jeho mieste

grof_monte_christo
23. jan 2024

A pocas toho kratkeho odlucenia si naozaj bola stastna aj bez neho? Lebo toto su silne slova a nevyslovila by som ich len tak, je to prejav lahostajnosti voci danej osobe.

stanulienkat
23. jan 2024

To čo opisuješ, sa udialo pred mesiacom a on je doteraz zdutý a stále ti to vyčíta? No akurát by som sa tak na neho vyprdla. Na to, aby ma prosikal nech sa vrátim a potom ma bude mesiac trestať?

dadka1997
23. jan 2024

Obaja ste povedali niečo, čo vas ranilo.. ty mu máš dať pokoj, a tebe je lepšie bez neho... su ona 2 verzie... prvá, že to bolo myslene vážne... a druha, že ste to povedali v navale zlosti a smutku.. ok povieme si to vyrozpravame si to, ideme dalej .. samozrejme, se nejde hned zabudnuť ...
Ale... !!!! Co sa stalo, keď ti také niečo povedal, to si nenapisala

veselo_neveselo
23. jan 2024

Vies, ja som tvrdohlava dost na to, aby som taketo priania ludom aj splnila.
Povedal ze navzdy? Tak navzdy. Pre mna su toto take reci, ktore vo vztahu netolerujem.
Ak by som sa k nemu vratila, tak len po dlhej a vaznej debate, ze taketo reci do vztahu nepatria. A pri dalsom takomto vybuchu odchadzam.

Toto je pre mna velky, velky red flag.

Ja som v tomto doat nekompromisna, so mnou sa partner nebude bavit ako s menejcennou.

miadi
23. jan 2024

Ste ako pubertaci. On povedal ze chce mat navzdy pokoj od teba. Tak si letela k mame. Ospravedlnil sa chcel aby si sa vratila a ty si ho chcela trestat ze ty si stastna bez neho . Ale dosla si spet a cakala ze on sa bude plazit a na rukach ta nosit .. za to ze povedal ze chce mat od teba pokoj . A on je zas zduty za to co si povedala ty. A ty sa mu teraz vnucujes strkas sa pytas objatie pusu.. plaziš sa ako psik a nic ? Tak mu Daj pokoj a bud stastna aj bez jeho pričinenia. Pohadat a zranit sa viete aj viete sa toho zranenia dlho drzat. No neviete si odpustit a ist dalej . Za 5r je vasa komunikacia na biednej urovni. Tocite sa v kruhu .Nepytaj si fyzicke prejavy lasky nežobri o pozornost ale ani nemusis tolerovat jeho pasivne agresivne odmietanie. Bud sa k sebe budete obaja chovat milo pekne alebo nemusite spolu byt.

rorino
26. jan 2024

Keď sa s mužom pohadas a posiela ťa preč,tak mu povedz nech si nemyslí,že mu to tak ľahko prejde,že nikde nejdeš🤷🤷🤷