Skvelý muž, ale má milenky

14. sep 2023

Naozaj mi to hlava neberie, ako niekto môže akceptovať muža, ktorý sa síce javí ako dobrý manžel, ale roky má milenky mimo manželstva. Mne by sa taký muž veľmi hnusil, ale očividne, niektorým ženám nie. Hmmm.

kvetinka75
14. sep 2023

prečo zase niekto rieši čo sa ho netýka?

luccija
14. sep 2023

Možno aj ona má milencov🙂nevieš čo je za tým majetky, firma, deti, strach...

januska12323
14. sep 2023

Keď im to vyhovuje nemá ťa to čo zaujímať.

kornelies
14. sep 2023

XY dovodov, preco to manzelka akceptuje. Najvacsi dovod su financie.
Nezatazuj si hlavu cudzimi problemami, lebo sa ani nenazdas a budes riesit svoje...a este horsie.

10zabka
14. sep 2023

prečo to trápi práve teba? Ak sa ťa to netýka, ži a nechaj žiť.

anjelicek26
14. sep 2023

Ale ved ty s nim spavat nemusis, nechaj to na nej... mozu mat spolocne deti, zazemie, domacnost, firmu, ako partneri si vyhovuju, sex obaja pomimo...ten model nam prijde "divny", pre nich pasuje, vsetko v poriadku...

mikadooo
14. sep 2023

Lebo každý máme iné priority. Niekto je s tým ok, že dotyčný je hlavne dobrý otec a partner. Nevernosť je proste určitá nedokonalosť, ktorá je pre dotyčnú akceptovateľná. Nikto nie sme dokonalý, každý má nejakú vlastnosť, s ktorou jeho partner/-ka nie je spokojná, ale akceptuje ju, pretože jej to vyváži inými dobrými vlastnosťami. Toto je čisto subjektívna vec, takže ak to máš v hlave nastavené ináč, ani to nemusíš nejak extra chápať...

deti95060810
14. sep 2023

a si istá že o tom jeho manželka vie?

nikpa
14. sep 2023

Každá žena má iné priority a iné hranice. Čo je pre jednu dobrý manžel, môže byť pre inú ,,odpad,, jednej stačí aby jej dával veľa peňazí a môže mať aj milenky. Iná sa uskromni s finančným podpriemerom a s mužom, ktorý ju má rád, po práci príde domov za rodinou a venuje sa im, nie milenke. Kde je limit, definícia dobrého vzťahu?? Nič také neexistuje. Každá za dobré považujeme niečo iné. A preto sú tieto témy uuuuplne zbytočné.

sara07
14. sep 2023

nie každý je tak bigotne nastavený ako ty
neviem čo by si robila pri letnom slnovrate a bolo to uplne v pohode
neviem ktorý kmen to bol či kelti neviem presne ale ked zomrel muž automaticky sa vdova stala manželkou brata, prípadne dalšlou manželkou , nik to neriešil
nerieš čo sa ta netýka k čomu je to dobré , zmeniť to nezmeníš ,skôr sa venuj svojmu životu či ho máš tak neskutočne nudný že riešiš iný život, inú rodinu

vanilkovazmrzka
14. sep 2023

Lebo ma vela kvalit, ktore prevysia to, ze ma rad zeny.

liusa82
14. sep 2023

@autor ja umrem..že skvelý muž akurát má iba milenky😀 len taká mini chybička 😀 už len tá jediná veta sa vylučuje..Morálne hovado akurát tak a nie skvelý muž🙂 dobre som sa zasmiala takto na obed😀

veroniak12
14. sep 2023

Ty skutocne nemozes vediet, co za tym je a ani celu ich situaciu evidentne nepoznas 🙂 Kazdopadne, som za to, aby sa ludia starali len do veci, ktore sa ich tykaju. 🙂 Pekny den.

autor
14. sep 2023

@liusa82 ja si myslím to isté, on to o sebe tvrdí, že by bol dokonalý muž, keby nebol kur.... ale ako vidím komentáre vyššie, viaceré by takého akceptovali, veď to predsa vyváži inými kvalitami.

autor
14. sep 2023

@veroniak12 pekný deň.

autor
14. sep 2023

Ja ich niekde riešim? Len mi to príde zvláštne, že keď niekto tajne podvádza, na mnohé nevery už žena aj prišla, tak vlastne na čo to robí za jej chrbtom.

reanda
14. sep 2023

ved takeho skveleho muza je skoda iba pre jednu zenu predsa 😀 manzelka je asi filantrop, dopraje aj inym 🙂

autor
14. sep 2023

@reanda vidíš, to je pravda 😀 Vraj je veľa smutných žien a treba ich potešiť.

thoughtfulweirdo
14. sep 2023

Úplne logicky, zostať s ním jej prináša väčšie výhody než rozchod, inak by s ním nebola.

sara07
14. sep 2023

no riešiš tu to riešiš
sleduješ , čo ti vadí že teba nechce ?
vie o tom vie, zrejme vie prečo chce byt s ním , a nie je jediná na tomto svete

liusa82
14. sep 2023

@autor jáj.. on to tvrdí sám na seba..no ten musí mať sebavedomia fúúú.Nechápem to ani ja ako to niektorá môže akceptovať aj mňa občas zarazia tie odpovede

ckocka
14. sep 2023

Dokonalý muž je vzácny úkaz, a je pekné že sa manželka velkoryso podelí s viacerými ženami.

selest
14. sep 2023

To je take na zamyslenie, skvely muz kt ma milenky ale stiha sa starat o rodinu v kazdom ohlade. Alebo hnup co nezarobi, doma sa vala na gauci, k zene sa sprava ako k handre o detoch ani nevie poriadne ktore je ktore, ale milenky nema lebo ziadna ina by uz o neho neoprela ani bycikel. Kazdy vo vztahu toleruje nieco ine, nikto iny tomu nemusi rozumiet lebo to nezije..

matkahelka
14. sep 2023

na jednej strane chlap s haremom, ktory rodinu nadsrandardne financne zabezpecuje, po praci a cez vikendy sa venuje detom, participuje na domacnosti. a na druhej strane chlap priklad vernosti, ktory zarobi sotva na slanu vodu, pride domov z prace, rozvali vajcia do gauca s mobilom v ruke a do vecera sa zaujima len o mobil a dialkovy ovladac od TV, idu mimo neho aj deti, aj zena, aj domacnost. ja ti nevim karle, co by si si z toho vybrala?

luccija
14. sep 2023

Tak možno ho miluje aj s nerestami čaká, že sa zmení..nemôžeš vedieť čo je za tým.Ludia žijú rôzne.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. sep 2023

@matkahelka tak tento muž čo podvádza, nezarába nadštandardne ani náhodou. A miestami aj roky nepracoval.

autor
14. sep 2023

@chodec15 ona chodí do práce.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niceboy
14. sep 2023

Keby sa každý staral o seba bolo by o všetkých postarané