Skúsili by ste to s ním?

11. aug 2023

Ahojte baby pracujem v jednej firme kde je niekoľko tisíc zamestnancov. Nebudem špecifikovať čo robíme proste sme rozlezení po celom meste a v teréne sa občas náhodne stretneme. Ide o to že s jedným kolegom sme si padli do oka. Usmieva sa na mňa zakýva mi pozdraví sa. Nemáme veľa príležitostí sa bližšie spoznať a porozprávať ale vyzvedal sa o mne skrz kolegov s ktorými pracujem v užšom kontakte.
Je to naozaj sympatický chlap. Po dlhej dobe sa mi konečne niekto páči. Je tu ale "problém" a neviem čo robiť.
Vo firme kde pracujeme pracuje aj môj ex priateľ aj jeho ex manželka. Naši exovia sa vzájomne poznajú a ona mu o ňom čo to pohovorila. Nenápadne som od neho ťahala informácie prečo sa rozviedli tak údajne ju bil a podvádzal a robil problémy aj po rozvode. Nepoznám ho poriadne.. Len z klebiet. Kolegovia hovoria že je k*revník a mám si dať od neho pokoj. Neviem či tomu veriť. Neviem či sa mám vzdať túžby spoznať ho naozaj ma zaujme málokto. Či to nehovoria len tak kvôli niečomu inému. Neviem ako to celé vziať. Všetci vidia že iskry medzi nami sú neskutočne intenzívne. Viem že v podstate nie je čo riešiť ale konečne ma dakto zaujal a neschádza mi z mysle

emm_i
11. aug 2023

Ahoj. Napíšem môj názor zo skúseností z minulosti, keď som bola ešte nezadaná. Klebety sú jedna vec, ale druhá vec je, že v 90% prípadoch, ktoré sa mne stali, ak sa klebety o mužovi šírili, že rád strieda ženy, boli pravdivé. Časom to vždy vyplávalo na povrch, pretože si nemyslím, že by viacerí naschvál hovorili o niekom nepravdivé informácie. Aspoň v mojom okolí to tak vždy bolo, ak o nejakom mužovi niečo hovorili. Nemuselo sa to týkať len mňa v minulosti, ale aj kamošiek.

liz_lemon
11. aug 2023

no, asi by si niekto nevymyslal, ze ho manzel bije, pochybujem, ze by ta niekto odradzal, ak by to nebola pravda

kkayla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
11. aug 2023

Zabudnut na neho.

evka258
11. aug 2023

Myslim si, ze ho silou mocou chces, a nechces pocuvat rady naokolo. Vsetci su blazni, len ja som lietadlo.

simona283
11. aug 2023

@emm_i Bez vetra sa ani listok na strome nepohne…. Asi tak.

kiwi3
11. aug 2023

Tiež neviem, preco by si na neho niekto niečo takéto vymyslal, hlavne, ak to hovorí viacero ludi. Nekanduduje na prezidenta, aby voči nemu niekto viedol špinavú kampaň. Pri spoznavani sa budeš na neho len zbytočne namotavat, keď už teraz nevieš zložiť ružové okuliare. Budeš to len cele zhorsovat a možno stratíš roky života, kým si sama "overis", že mali pravdu. Urcite ti bude zo zaciatku davat pocit vynimocnosti a nie po "hube", takito to maju zmaknute. Použi rozum miesto emócií a bude dobre.

mimikarol
11. aug 2023

Ja by som chlapa s takou povesťou nechcela

minenkak
11. aug 2023

Ruky preč

h2
11. aug 2023

Je to násilník a kurevník, ale ty zvažuješ dať mu šancu, lebo iskry sú medzi vami silné?! 🤦🏻‍♀️

saraxyz
11. aug 2023

Neviem, či sa aj.pytas, ale pravdepodobne odpovede čítať nebudeš, lebo si už rozhodnutá. Neskúsiš- nevieš.... P.s. keď hovoria, že je kurevnik, tak je vysoké percento , ze kurevnik je...a to ze bil manželku...no ak chceš zažiť aj bitku, tak smelo do toho

barborachors
11. aug 2023

@emm_i presne tak 👍 hlavne ked to tvrdia ľudia nezávisle od seba...
autorke poradim, ak sa nudí alebo ešte nic zlé v živote nezažila, tak nech do toho ide. Bude mat úžasnú skúsenosť s magorom. Na nezaplatenie.

777januska777
11. aug 2023

Tak ja poznám prípad, kde byvala žena o mužovi tiež kadečo narozpravala (agresivny nasilnik, atd) a nebola to pravda (žena je manipulátor a narcista), ale mal potom taku povesť, hlavne v meste kde bývali. Tak neviem no, ja by som bola opatrná, ale skúsila by som ho spoznať.

martinka13
11. aug 2023

Veď keď sa s ním stretneš, to si ho ešte nejdeš brať. Skúsila by som, bola by som možno viac "v strehu".

muchotrafka298
11. aug 2023

Ja by som to vyskusala, ale bola by som velmi obozretna. Lebo nie nadarmo sa hovori "na každom šprochu pravdy trochu".

nikpa
11. aug 2023

Pokiaľ viacero zdrojov o ňom hovorí to isté tak neviem čo riešis. Keď chces vyskúšat bitku a podvádzanie tak do toho.

hladamematku
11. aug 2023

??????????

mikadooo
11. aug 2023

Ex by pre mňa nebola až taká dôveryhodná. Viacerým kolegom by som verila. Prečo by ho len tak ohovárali... Čiže za mňa - nie, nechcela by som byť ďaľšia v kurevníkovom poradovníku.

minka201
11. aug 2023

Chápem, že si sa už namotala a preto ťa to láka. Ale ako už píšu baby vyššie, kolegovia ti nemajú prečo klamať. Tak si namiesto otázky, či to skúsiť s tým sympatickým usmievavým kolegom, polož otázku, či to skúsiť s ku*evníkom, ktorý bil svoju ex.
A ak sa ti náhodou vnucujú myšlienky, že pri tebe sa zmení alebo že tú pravú nebude podvádzať ani biť, tak vedz, že ak má chlap sklony podvádzať a sklony k násiliu, tak sa na 99% nezmení.
A samozrejme, keď ťa chce zbaliť, tak bude všetko popierať a byť k tebe milučký, sladučký, dobručký.
Si ešte len na začiatku zaľúbenia a po svete behá dosť slobodných slušných chlapov, tak by bola veľká škoda strácať čas s takýmto.

danica2711
11. aug 2023

fakt túžiš spoznať kurevníka, čo mlátil svoju manželku? Veď na svete je normálnych chlapov dosť

hugger
11. aug 2023

Nazor ex je nepodstatny, ja lahko mozne ze o nom siri bludy aby ochranila svoje vlastne ego a povest pred dosledkami rozpadnuteho vztahu.

Nazor kolegov, obvzlast ak su viaceri a vies im doverovat sa pocita, je malo pravdepodobne ze by mali dovod si vymyslat.

Otazka je ci nejaky cudzi nazor (kolegovia alebo MK) este zavazi?

pallacinka29
11. aug 2023

pri slovach “bil ju” by som ho nechcela, ani keby bol posledny chlap na zemeguli… jaj, ci su niektore zeny sproste

juliacenc
11. aug 2023

Ved sa s nim zoznam a spytaj sa ho na to…

ruxandra
11. aug 2023

Zazila som nieco podobne, tiez sa o muzovi, ktory sa mi pacil nikto nevyjadroval pekne a ja som si povedala, ze mu dam samcu, ze kazdy ma mat sancu ukazat, ze sa ostatni mylia/domyslaju si. A predsa, po nejakom case som zistila, ze absolutne vsetci maju pravdu, bol uplny narcista a manipulator, a na mna to hral na chudacika, ktory nechape, ze ho ludia nemaju radi. Ale ako sa hovori “bez vetra sa ani listok nepohne”, takze ano, ak sa o nom taketo veci siria, dnes by som tomu uz verila. Zober si predsa, ze o inych kolegoch taketo veci nepocujes, nie? Asi to nebude nahoda…
Nesla by som do toho urcite, a hlavne si to od neho nenechavaj vysvetlit, lebo ten bude mat isto na to taky srdcervuci pribeh o tom, ze si to cele vymyslela ta zena, rovnako ako ten manipulator teraz siri o mne. Ale to mne je jedno, ja som sa ho zbavila, rovnako aj jeho ex je to jedno..
Alebo sa skus porozpravat s nou, uvidis ako sa bude spravat ked ti bude vysvetlovat co je zac.

ema22270
12. aug 2023

Asi na tom nieco bude, co sa o nom hovori.