Skúsila som vzťah

23. máj 2024

Zdravím, asi len potrebujem vedieť ako to vidia druhý. Mala som dlhý toxický vzťah roky, po ukončení (dlhšiu dobu nieže hneď) som našla chalana úplne opačného ako môj ex. Len nebol pre mňa príťažlivý ale charakter ne mi veľmi sedel a tak som si povedala ze radšej skúsiť ako potom ľutovať, naozaj dlho som nad tým uvažovala, par mesiacov sme sa len stretávali a dlho trvalo kým sme si povedali ze fajn skúsime. Bola som dosť v šoku lebo po se.ualnej stránke to bol s čistá katastrofa, nebola tam ani iskra. Hľadala som niečo dobré okrem povahy čoho sa chytiť ale mávala som také návaly ze raz som si povedala ale ze super a potom zas ze bože načo som do toho šla toto fungovať nikdy nebude. Až mi začalo po čase liezť na nervy naozaj všetko z jeho strany. A tak som si povedala ze to ukončím. Ale on bol dosť na viazaný a dosť sa trápi. Stále spolu píšeme a stále mi dáva najavo ze ma ste ľúbi a ze mu chybám a ja sa cítim ako najväčšia potvora. Nemala som zámer ho len nejak využiť alebo niečo jednoducho som fakt myslela ze silou zvyku alrbo ze teda časom to bude dobre ale nestalo sa tak. Nechcela som aby to bolo aj voči nemu nefer ze som mu nedokázala dat takú lásku ako on mne.

simona1998
23. máj 2024

Chápem ťa , ale podľa mňa ťa ten muž proste musí priťahovať , musí byt pre teba atraktívny , rovnako aj po sexuálnej stránke .. ja úprimne si neviem predstaviť byt s niekým kto ma nepriťahuje a nevieme sa naladiť v posteli na “rovnakú notu” . Najlepšie je odísť z tejto zatiaľ krátkej cesty . Bude to pre Vás oboch najlepšie , ale zas by som si s ním nepísala ani nič . Normálne by som prerusila komunikáciu s ním aby sa zbytočne netrapil a nemal nádej /

autor
23. máj 2024

@simona1998 no nemá nádej skôr si len nevie predstaviť úplne odstaviť kontakt tak v dobrom duchu aspoň udržujeme komunikaciu. Nemala som veľa vzťahov a hlavne h toho dôvodu neviem ci to niekto berie úplne v pohode ze a nesedí to rozidem sa ideme ďalej. Ja som to aj s nim skúšala s nádejou ze to vyjde čiže nemyslela som ze to reálne zle dopadne a preto ma mrzí ze som mu ublížila

simona1998
23. máj 2024

Bohužiaľ tak to chodi . Tiež som si podobne vzťahy zažila a žijem . Neboj sa takého ešte bude

madeincssr
23. máj 2024

Si dobry, citlivy clovek. Keby tak mohol citat to, co si sem napisala (ale to by ta lubil este viac). Jedine uprimne mu povedat, ze si sa velmi snazila, dufala, ale ta iskra (zamilovanost) sa nepodarila, ze on nic neurobil zle a nemoze za to. A ze pre oboch by asi bolo najlepsie nebyt uz v kontakte, ze to jatri rany obom.

crazy_cat_lady
23. máj 2024

iskra a vzajomna pritazlivost je urcite dolezita, nechapem ale, naco si este stale pisete, neviem, ako si na tom ty, ci uz si sa cez to preniesla, ale on ocividne nie, podla toho co ti pise a pride mi zbytocne/krute s ohladom na neho udrziavat momentalne nejaky kontakt..

vanilkovazmrzka
23. máj 2024

Nic no. Nevyslo to. Bez toho aby ta pritahoval nikdy viac nez kamarat nebude. Mala by si mu to vysvetlit, a idealne s nim na dlhsi cas uplne prerusit kontakt. Ked sa z toho dostane, najde si novy vztah, potom mozno budete moct byt kamarati.

deti95060810
23. máj 2024

keď to nejde tak to nejde... zažila asi nejedna z nás ...
ak tam nie je sex. príťažlivosť tak ten vzťah je o ničom.

mikadooo
23. máj 2024

Utni tú komunikáciu, iba ho zbytočne trápiš. Asi mu to aj napíš. Že si zbytočne robí nádeje na niečo, čo proste nie je a oberá sa o šancu nájsť si niekoho iného. Bude ho to bolieť ale spravíš mu lepšiu službu ako toto, čo robíš teraz. On stále dúfa, že to neskončilo, že je nejaká nádej... A nie, nie si jediná, tiež som to "skúsila", lebo však človek na začiatku nevie 🤷. Ani pri mojom terajšom manželovi som nevedela na začiatku, tiež som "skúsila" a tento pokus zas vyšiel 🤷.

cibulka444
24. máj 2024

Ahoj, môžeš mi napisať sukromnu správu? Ďakujem