Zdravím, všade tu čítam zle scenáre, keď žena odpustila partnerovi, vypisovanie na internete alebo virtuálnu neveru. Ze skôr či neskôr sa k tomu opäť vrátil. Chcem vedieť, naozaj tu nie je nikto s inou skúsenosťou?
Pokiaľ chlap potrebuje rozptýlenie inde, nikdy sa s tebou neuspokojí , nebudeš mu stačiť a nebudeš mu dosť dobrá
Nezmení sa, raz oklamal, oklame znovu
@ncan Za mňa som do tretice viac neodpustila...aj to som bola blbá a mladá, že som zatvárala oči pred tým a dúfala v jeho polepsenie. Časom priznal, že je na tom závislý. Vzalo mu to krásnu ženu a zdravé dieťa 😋 Robí to doteraz, našťastie už nie po našom boku a ja si užívam horúcu náruč svojho manžela, ktorý po mne túži. Pri ex som mohla o sexe akurát tak snívať, keďže na mňa už nevystavalo 😈
@ncan ja poznám prípad, kedy to bolo len raz a viac nie, ale išlo len o písanie viac-menej z nudy, no bolo to u ženy, nie u muža, on jej odpustil a fungujú ďalej normálne už dlhé roky, ale je to skôr výnimka asi
Skutočná nevera zacina prave tou virtuálnu,ked si cez písmená nieco dohaduju ... Vôbec neodpustat
V podstate ide len a len o to, ako sa vy dvaja vo vzťahu máte a čo je za jeho úletom. Treba si uvedomiť tri základné veci: ad 1: dnes vzťahy nie sú, ako pred 10-20 rokmi, sú oveľa viac skúšané, náročné práve čo sa týka neustálej stimulácie sexuality kam sa človek pozrie. Tým nikoho a nič neospravedlňujem. Iba konštatujem fakt. Dnešní chlapi sú vystavovaní väčším lákadlám. Ale aj ženy. Ad2: stalo sa to raz bude sa to stávať furt, neplatí vždy. Pokiaľ budeš stavať na tomto akože fakte, tak sa ti môže stať, že pošleš k vode jedného a budeš zažívať to isté s ďalším. Tu prítomné dámy poniektoré zrejme ani netušia, že ich partner to niekedy urobil tiež. Možno nie raz. Ad3 ak sa máte radi a rozumiete si, skúste komunikovať o tom, čo je, alebo bol za problém, že sa to stalo.
@janulik_95 napísala som poniektoré. Asi som vám stúpila na otlak. Inak by ste ani nereagovali.
@ncan ja si myslím, že keď to chlap spraví raz nemá problém to spraviť aj druhý, tretí krát. Ja som ti zažila a vždy keď som na to prišla, tak sa snažil sekať dobrotu, žiaľ dlho mu to nevydržalo. Sú také typy chlapov, ktorí to proste potrebujú a stým človek asi nič nespraví. Pokiaľ si ta nedokáže vážiť, tak si nájdi niekoho, kto si ta vážiť bude a nebude mať potrebu vypisovať si s inými, ale namiesto toho bude ten čas venovať tebe 😊