Máte niektora skúsenosť s chlapom typu, že máme sex každý deň, ale keď to výnimočne nechcem, z dôvodu únavy, alebo že už proste je veľa hodín v noci, tak nechcete a on sa urazí ako malé decko? Začne robiť výčitky a vydierat ako sa na vás celý deň tešil. Ja už nevládzem z neho. A nielen toto. Ale týka sa to aj trávenia času spolu, náhodou nemám náladu, cas, to isté robí, scény a výčitky. Snažím sa s ním tráviť všetok čas, ale cítim že je to na úkor mňa. No len som chcela vedieť, že či tieto typy s tým niekedy prestanú, napríklad ten sex tak fanaticky vyžadovať, alebo budú ešte horší. Radšej nechcem písať, že ma k sexu donútil aj keď som nechcela a umierala od únavy a o pár percent klesol u mňa, alebo moja túžba po ňom, lebo to vnímam ako znásilnenie. Ak sa to bude opakovať, nebudem to znášať.
Manipulatorsky narcis ako vysity
Na co si s takym chlapom? Co ta pri nom drzi?
@0silvia0 ja mám skúsenosti s narcistami, či už z práce, rodičom, aj jedným krátkym pár mesačným ex, nemyslím si, že toto je ten istý typ, ale to manipulatorstvo začínam vnímať tiež.
Tak rozhodne toto nebude mily a tolerantny chlapik, ruky od neho prec, je fajn, ze to rozoznavas a nenechas sa manipulovat.
Narcisti dlho vedia drzat formu a prejavia sa az po case, ale manipulovanie ovlada.
Skončí s tým jedine keď s ním už nebudeš.
Nemám skúsenosť s takýmto chlapom a rozhodne ani nechcem mať.
vsetko je len o nom..mam taku skusenost a preto viem,ze nakoniec skoncis ako submisivna putka,co bude potajomky plakat...ale s tym donutenim k sexu skusenost nemam,a ziadna zena by ani mat nemala...najdi si niekoho,pre koho nebudes len ziva hracka...nezmeni sa, zmeni len sposoby ako ta oblbnut,aby bolo len po jeho voli...
Ahoj, kamaratka mala takeho frajera, bol inak velmi prijemny, spolocensky, baby boli prekvapenekde ho nasla atd.
Ale v sukromi presne toto, kazdy den sex a aj niekolkokrat, ked nechcela, ked mala svoje dni, tak sa na smrt urazal.isli teda stale, piatok,sviatok,chripka...proste musela byt pripravena kedykolvek ho uspokojit. Podla mna je to porucha,zatemnenie rozumu, nezvladatelna tuzba po telesnom uspokojeni. Moze sa stat,ze zena ma rizikove tehotenstvo ci zdravotne problemy, nemoze mu byt k dispozicii a on sa potom bude musiet zariadit inak.
Tu uz teraz vidis, ze neberie ohlad n teba a tvoje potreby. Ked budete mat deti, alebo budes na rizikovom a nebudes moct mat sex? Co potom urobi?
Je to egoista ,miluje len sám seba a Teba má len na ukojenie .Si jeho hračka .Neciti s tebou ,tvoju únavu,pocity má v paži .Bude sa to prejavovať vo viacerých oblastiach v živote s ním .Ber nohy na plecia ,kým nieje neskoro .
Vies co, my mame 4 deti a sme spolu dokopy 20 rokov a na prstoch 1 ruky spocitam, kedy bol ofucany alebo ma "donutil", akoze bolo to take, ze mne sa fest nechcelo, nevladala som, ale prekonala som sa, lebo som chapala, ze uz dlho nic nebolo. Vsak...4 deti, ze ano. A tiez som to vnimala dost zle, skoro ako znasilnenie a este sa tvaril potom, ked som to na druhy den rozoberala, ze to teda fakt prehanam, ze ake znasilnenie...no nechapavy. Ale nie je to take, ze by vrcal, zdul sa, urazil sa na smrt, len je taky, povedal, ze frustrovany, nie je to ofucanie ako take. A tie vylety, to uz vobec. Ze on mi rozumie, ale ze si nemoze pomoct, ked ma na mna tak strasnu chut. No niekedy to je tak raz za tyzden a teda chapem ho. Kebyze mame sex denne a toto robi kvoli 1 dnu...no neviem. Ja si chcem vecer aj vlasy umyt, aj daco precitat, aj usit alebo popratat, nielen furt to jedno. Mne by sa to presytilo uz. Tak si zvaz, ako a ci to chces s nim tahat dalej, hlavne, ak nemate deti. Co ak nebudes moct vobec v tehotenstve, a to ani oral, lebo Ta bude nadrapovat zo vsetkeho, tak co...alebo po porode 6 tyzdnov...ved sa zblazni, pre pana krala...😬🙈.
Kolko ste spolu? To ti este nelezie na nervy? Ja by som uz mala na neho alergiu
Vidi na tebe iba sex a za nic ine mu nestojis.
ROZVOD
S tým sexom neprestane (osobná skúsenosť). A áno bude na teba tlačiť a ak by ste spolu ostali, neskôr by mohol robiť aj žiarlivostné scény. Intuícia ti hovorí správne, neignoruj ju.
@lenusa20 no tie žiarlivostne scény tiež vidieť
Tak to ruky preč. Tolerovala som to naprv 5 rokov ako priateľka. Ja som ho skutočne milovala a tolerovala. Prišla svadba, pred ktorou som už vážne bola na vážkach, aaaale ukecal ma, uprosil... Do roka sme sa išli rozviesť, nerozviedli sme sa, psychológ majetky atď.. ustálo sa to a prišlo dieťa. Ako dcéra mala rok, tak zasa detto. Odišla som, rozviedli sme sa. Bola som zo všetkého znechutená a najviac už aj so seba. A áno došlo aj k nevere z mojej strany, lebo som to roky počúvala až ma nasral a jebla som s dverami. Všetko sa mi zhnusilo. Ja som jeho podporovala, on mňa dusil a podkopával sebavedomie. Každopádne 9 rokov sme spolu boli. Teraz si každý žije svoj nový život, máme nové rodiny. Nikdy by som sa k nemu nevrátila. Potom som mala jedného a ešte horšie. Ten si ma ale vypypoval. Našťastie to trvalo len rok, stálo ma to veľa peňazí a psychické zdravie. Prešlo, poučila som sa definitívne a teraz žijem ako som spomínala, odznova a tak ako chcem.
Mate deti?
Neprestane, od tohto len utekaj