"Skorovzťahy"

28. sep 2023

Zamýšľam sa či som nespadla do jedného z nich. Sme spolu už nejaký rok no nebývame spolu. A to jednoduchý dôvod ja dochádzam do práce denne aj 120km partner to má do pár kilometrov. O prakticky žiadnom inom bývaní nechce počuť lebo len to jeho je ideálne aj ked pre mňa neprípustné nakoľko nejde ani o jeho majetok. Snažila som sa nájsť niečo medzi ale vždy mu našiel nejakú chybu.
Niekedy prichádzam z práce neskoro večer a unavená z cestovania že další presun k nemu už jednoducho nezvládam a ráno znova absolvovať tú celú cestu v strese a podobne...nezazlievam mu preto program ,ktorý si spraví v čase ked niesom prítomná preto sa teším na víkendy,ktoré aj tak dopadnú svojsky. To preto,lebo má záľubu takú,že to berie min jeden den víkendu a prakticky sa nedá nič plánovať. Prebieha to tak,že on mi vopred na drzovku povie ktoré soboty,nedele bude preč ...a teda ako hotová vec. Minule zrazu prišiel s tým ,že čo teda cez víkend (ja som už aj mala v hlave program ktorý budem mať lebo ona ma svoje aktivity) a to len preto lebo sa mu to zrušilo . Vypočula som si aka som nevdačna že so mnou chcel tráviť čas a podobne (škoda len že len vtedy ked sa to zrušilo nie z vlastnej iniciatívy lebo on chce) . Nato že niekde ide nemôžte nič povedať, lebo hned to zhodí na moju prácu, že on ma teda kopec času cez týždeň po večeroch. Pritom ,už sa čloevk aj bojí spýtať na spoločný program,kedže sa to riadi iba ním. Ak si aj spravím porgram na víkend je zle,lebo druhý deň víkendu som sa na nho vykašľala ale už ma prestáva baviť byť k dispozícii iba vtedy ,ked on môže.
Najlepšie ale z celého je ak aj skončím v normálnom čase a chcem byť s ním tak mi zahlási že on sa dnes stará a rodičovského psa (stáva sa to čoraz častejšie) a v čase ked sú rodičia preč ide spať do ich domu. A teda si neviem predstaviť ,či to isté by robil keby bol ženatý.
Vlastne ani neviem nájsť východisko z tejto situácie ,no mám pociť že týždne idú a nič sa aj tak nezmení...

svetlonos
28. sep 2023

Uz si tu pisala vsak? Vy neme vztah. To aj kamosi s vyhodami maju lepsi vztah ako vy dvaja. Ja by som sa rozisla na tvojom mieste. Stastna nie si, prava nemas ziadne okrem - drz hubu a krok.
No kamarat by odtiahol svinskym krokom, to to poviem.
Ked chcem, dokazem sa samonasrat uplne uzasne aj sama 😉. A urcite to nie je tak casto ako to roby ten tvoj milenec.
Skonci to a zacni k9necne zit.

vanilkovazmrzka
28. sep 2023

Ja jedno vychodisko vidim…

ckocka
28. sep 2023

Vo vzťahu sú dvaja, a obaja sa možu rozhodovať čo a ako urobia. Nikto ti nebráni povedať toto neakceptujem, o tomto budeme rozhodovať spoločne, toto chcem. Možno iba strach.

basulaak
28. sep 2023

Uz vcera bolo neskoro to skoncit. Sup sup naco este cakas.

danica2711
28. sep 2023

to nie je "skorovzťah", to je "nevzťah"

domkakvet
28. sep 2023

Taku dialku by som urcite do prace nedochadzala a co sa tyka vasho vztahu, tak to vidim na zahodenie.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
30. sep 2023

Vykašli sa na neho, prestahuj sa bližšie k práci a nájdi si normálneho chlapa. Vôbec nestracaj s týmto čas. Dochádza nie dennodenne120km je extrém. A to fakt nie som.padavka. moj chodil aj denne bb-budapest. Jeho správanie je presne také, nijaké. Zapamätaj si, chlap.ma behať za ženou a nie žena sa doprosovat. Chod, ži si svoj život.