Ahojte, mám 18 a nikdy o mňa nikto neprejavil záujem. Nemáte nejaké rady ako možno viac zaujať? Síce mám viac menej celý život pred sebou, ale myslím si že každý v mojom veku má už aspoň nejakú skúsenosť, zatiaľ čo ja som nemala ani prvú pusu 🥲. Je to podľa vás v poriadku?
never tomu ze kazdy v tvojom veku ma uz skusenost, nie je to pravda. nepodcenuj sa a vaz si seba aka si, cakaj na toho praveho urcite pride. ja som napr. nemala vztah do 23r. a dnes som s tymto prvym chlapom takmer 25r stastne vydata. moje deti majú cez 20 a tiez sa nehrnu do povrchnych vztahov
drzim palceky
Ano je to uplne v poriadku.
Podľa mňa ešte nič nemáš zameškané, prvú pusu som mala v 24 s nebohým snúbencom. Takže hlavu hore
Áno,je to ok
Zatiaľ sa napr.vzdelavaj
Nikdy nevieš kde sa schováva ten pravy
Ak ti mam pravdu povedať, trosku ti aj závidím. V takom veku ešte nemat skúsenosti vo vztahu je super 😀 keby som mohla vrátiť čas, tak riešim chlapov až vo veku 21+.
Nie neskončíš.
Ahoj, ak ťa to upokojí, tak ja mám 20 rokov a tiež nemám nič za sebou a tiež sa cítim podobne ako ty veľakrát😊
@hnedovlaska1234 na všetko je čas 🙂
Nie nemá každý v 18 skúsenosti a je to úplne v poriadku.
mozno by si sa cudovala, ze v skutocnosti je takych ako ty ovela viac a aj vo vyssom veku ako mas ty! Nenamyslaj si, ze si jedina a zostanes na ocot.
Je to uplne v poriadku. Do vztahu pojdes vyzretejsia, ked pride a neboj pride. A nemusis v takom skorom veku prejst nejakym sklamanim, lebo aj to sa moze stat. Vsetko pekne ta este len caka.
@ivana11155 presne tak, ja som sa sklamala raz a už len tak do vzťahu s niekym nejdem 🙂
V 18 som mala prve rande.. bez pusy.. nepacil sa mi nakoniec 🤣🤣. Postupne to prislo a tych chlapcov bolo viac a tak. Teraz mam 2 deti. U mna sa to nejak rozbehlo az po skonceni vysky, tak viac, ze frajeri, zaujem a tak.
Moja krásna neter bude mať v auguste 19r a energiu dáva do štúdia, koníčkom a brigádam.
Sama vidí ako sa mladý "riešia" všetko plytké a povrchné. Kamarátstvom je fajn začať, a neboj sa. Na všetko dobré vzíde včas.
Je to zvláštne, už v škôlke sme mali "vzťahy". Nemusí to byť hneď v 14 sex, ale myslím, že je bežné pocítiť k niekomu náklonnosť už skôr. Chodiť sa prechádzať, rozprávať...
Ale možno len neskôr dozrievaš.
Veľa ti tu už popísali, že nie si jediná v takom veku bez skúseností so vzťahom, ja ti skúsim odpovedať na otázku "ako zaujať" 😉 človek je najviac príťažlivý, keď je šťastný a spokojný, vyrovnaný. Nehrň sa do vzťahu za každú cenu, ak nevieš byť sama, nebudeš spokojná, ani keď budeš niekoho mať. Podobne je to aj po rozchode, ja som sa vždy držala pravidla, že po rozchode sa musím najprv vyrovnať sama so sebou, kým začnem riešiť ďalší vzťah, lebo to nemá byť "náplasť" na zlomené srdce. Podobne aj ty, hľadaj samú seba, záľuby, priateľstvá a potom to príde aj samo. Skús sa od toho očakávania vzťahu odpútať, máš naozaj ešte kopec času a nemusíš si prejsť 4-5 bolestnými rozchodmi, kým stretneš toho pravého 😉 môj manžel mal 28r, keď sme spolu začali chodiť a bola som jeho prvá priateľka 😁 v tom veku, v akom si ty, ešte chalani veľmi nevyhľadávajú vážnu známosť a možno ty svojou osobnosťou takých tých "nezáväzných" nepritahujes, ale to vôbec nevadí 😉 drž sa a užívaj si to, čo prichádza 😊
Je to v poriadku, kvoli muzom sa natrapis este dost (aj ked ti to samozrejme nezelam), uzivaj si zivota bez zavazkov, ono to pride. A keby aj nie, mozes dopadnut ovela ovela horsie ako byt starou dievkou, preco by vlastne byt starou dievkou malo byt zle? Zijes si zivot podla seba, nikomu sa neprisposobujes, miliony zien tak ziju a su stastne.
Áno si v poriadku,za to,že sa celý svet niekde pláži,nemusíš sa aj ty.Zbytocne sa tým zaoberať a riešiš.Niekto je vo vzťahu s jedným partnerom od puberty,iný ich vystrieda niekoľko,ďalší nájde lásku v zrelom veku.Na toto neexistuje rovnica Takže kľud,užívaj si ,že si mladá,čo má prísť,príde.
hlavne si prosimta nehovor neco take ci skoncis jako "stara dievka" ked mas 18 ach jaj... ale poznam tie pocity, tiez ked som mal 18 to bolo taketo... cim si myslis ze to je? Urcite su nejaki chalani, ktorym sa pacis len mozno ti to nedali dostatocne najavo alebo si si to nevsimla.. zalezi kde sa pohybujes, kde hladas, co pre to robis
Takú otázku by som si dávala tesne pred 40kou, ale že v 18tich, hm.
Ahoj, ničoho sa neobávaj. Ja som mala ešte aj na VŠ spolužiačky a spolužiakov, ktorí nikdy nemali vzťah. Ak ale veľmi niekoho chceš, zoznám sa s niekým cez svoje kamošky. Tie, čo už majú frajera, určite poznajú ich kamarátov a niektorí z nich sú isto nezadaní. 🙂
venuj sa sama sebe a svojim zalubám, všetko pride 🙂 ja som mala prvý vzťah v 21 a tiež som sa citila pozadu.. spätne si myslím, že som aj vtedy bola nevyzretá na nejaký ten
važnejší vztah :D teraz mám 27 a som sama