Sklamanie

veronikaabcde
10. jún 2022

Dobrý večer podelím sa s vami o skúsenosť. Písala som si s jedným chlapom na zoznamke neskôr sme sa stretli padli sme si do oka a začali sme spolu chodiť no po pár mesiacoch vzťahu som otehotnela všetko bolo fajn kým sa malý narodil. Potom začali hádky toho typu že ho nebaví rodinný život, chce si užívať, prišiel o prácu nebol schopný nájsť si prácu o malého som sa starala väčšinou ja v ničom nepomáhal ako otec sa nezaujímal kým som ho o to nepožiadala. Sam od seba nevedel ako pristupovať k dieťaťu. Do všetkého sa starala jeho mama ktorá neustále krivdila len mne, prišiel z prace mal upratané, obed nachystaný a malý bol spokojný, jeho nič nezaujímalo iba ľahnúť si a nikoho neriešiť. Keď som sa ho spýtala prečo sa nevenuje malému začal byť agresívny kričať na mňa že ho to nebaví starať sa o dieťa a ženu a sotil ma z postele. Takéto stavy mal skoro stále keď som sa ho čo i len spýtala hocičo, začal byť nervózny, vyhrážal sa mi. Tolerovala som mu to určitý čas len kvôli malému ale zašlo to priďaleko malý videl veľa krát ako ma bývalý udrel alebo sotil. Keď som sa ho spýtala niečo ohľadom práce povedal že bude predávať drogy alebo si otvorí bordel. Po určitej dobe som odišla od neho kvôli zlému správaniu, vyhrážaniu, a fyzickym útokom. Bohužiaľ najhoršie je na tom to je že ho ani synček nezaujíma ktorý má dnes 20 mesiacov ako je týždeň dlhý sa nevie ozvať ohľadom malého ako sa má

jana005
10. jún 2022

@veronikaabcde buď rada,že sa ti ten tyran neozve.
Radšej žiadny otec ako takýto.
A určite ešte niekoho stretneš,len už dávaj poriadny pozor na výber partnera

mamkalentedkova
10. jún 2022

Presne tak..buď rada,že sa neozve.Ocividne po dieťati ani netúžilztak prečo by sa teraz on zaujímal ? Nezaujímal sa ani kým ste žili spolu Ty buď rada ,že dieťa v ním nemá vzor .Úplne stačí,keď pošle výživné a vôbec by.mi jeho telefonáty nechýbali .

patus_2
11. jún 2022

@veronikaabcde prvý krok máš za sebou. Odišla si a to je dôležité. Že sa o syna nezaujíma je síce smutné, ale možno je to tak aj lepšie.

annamalaga
11. jún 2022

A vybavuj výživné samozrejme.

karhu
11. jún 2022

je ti luto, ze uplny magor sa ti nepletie do vychovy, nenatahuje sa s tebou o vychovu syna??? naozaj chces taketo individum v zivote svojho dietata???
uvazuj a vyberaj na buduce opatrnejsie

a_adamcova
11. jún 2022

To ako fakt? Bola by si spokojnejšia, ak by ti robil prieky, bral malého? Nič by si o ňom nevedela? Buď rada, že sa nezaujíma....