Sklamala som sa v láske

16. apr 2024

Dobrý deň ...nepíšem toto aby som dostala rady " choj k psychológovi " viem že je to iba dočasný stav ale neviem ako to zvládať .. ide o to že som sa strašne sklamala v láske. Milovala som muža ktorý mňa nikdy nemiloval . Mala som ružové okuliare a nechala so sebou zametať. Bol na mňa toxický a bol dosť manipulatívny. To čo sa konkrétne dialo nechcem písať. Skôr ma trápi ten psychický stav do ktorého som sa dostala. Sú to už 3 mesiace čo sa nebavíme. A ja som sa zoznámila a jedným mužom . Je o niečo starší než ja a vyzerá to že si rozumieme . Ale zároveň sa strašne bojím , jedna moja strana stále sa bojí že je to iba ďalší čo ma chce využiť alebo mi podkopnúť nohy . Celé 3 mesiace som bola uzatvorená do seba že som neprejavila žiadne city . Žiaden plač aj keď ho strašne potrebujem , žiaden hnev aj keď ten zo seba musím dostať . Všetko dusím v sebe . A teraz zrazu ?? Ďalšie city ? Neviem vôbec čo robiť ...nechcem sa rýchlo namotať na niekoho nového ale zároveň nechcem človeka poslať preč keď vidím že sa snaží a zaujíma sa o mňa prejavuje mi city ...lenže ja som iba ako také poleno bez duše . Vôbec neviem čo robiť . Ako by ste mi poradili?

viestta
16. apr 2024

Nemas c sebe uzavrety predchadzajuci vztah a to skodi tomu co sa crta. Mala by si najprv ten stary v sebe uzavriet az potom zacinat dalsi

madeincssr
16. apr 2024

Vysvetlit mu to, mozno pochopi a da ti dost casu na zahojenie ran. Dovtedy mozete byt dobri priatelia (spolocne volnocasove aktivity na 'bezpecnych miestach') a moze sa ukazat, ci si navzajom sadnete.

januska12323
16. apr 2024

Najprv sa vylieč zo starého vzťahu až potom začínaj nový.

marca12
16. apr 2024

Povedz mu,co sa ti stalo,co prezivas a snad ta svojou naklonnostou presvedci,ze stoji za to. Nezanevri na muzov. Hajzlov je dost,ale nie kazdy je taky.

sevrin
16. apr 2024

To je normálne, ja mám rovnaký pocit pri ženách.

stanulienkat
16. apr 2024

Klin klinom....