Dobrý deň ...nepíšem toto aby som dostala rady " choj k psychológovi " viem že je to iba dočasný stav ale neviem ako to zvládať .. ide o to že som sa strašne sklamala v láske. Milovala som muža ktorý mňa nikdy nemiloval . Mala som ružové okuliare a nechala so sebou zametať. Bol na mňa toxický a bol dosť manipulatívny. To čo sa konkrétne dialo nechcem písať. Skôr ma trápi ten psychický stav do ktorého som sa dostala. Sú to už 3 mesiace čo sa nebavíme. A ja som sa zoznámila a jedným mužom . Je o niečo starší než ja a vyzerá to že si rozumieme . Ale zároveň sa strašne bojím , jedna moja strana stále sa bojí že je to iba ďalší čo ma chce využiť alebo mi podkopnúť nohy . Celé 3 mesiace som bola uzatvorená do seba že som neprejavila žiadne city . Žiaden plač aj keď ho strašne potrebujem , žiaden hnev aj keď ten zo seba musím dostať . Všetko dusím v sebe . A teraz zrazu ?? Ďalšie city ? Neviem vôbec čo robiť ...nechcem sa rýchlo namotať na niekoho nového ale zároveň nechcem človeka poslať preč keď vidím že sa snaží a zaujíma sa o mňa prejavuje mi city ...lenže ja som iba ako také poleno bez duše . Vôbec neviem čo robiť . Ako by ste mi poradili?
Vysvetlit mu to, mozno pochopi a da ti dost casu na zahojenie ran. Dovtedy mozete byt dobri priatelia (spolocne volnocasove aktivity na 'bezpecnych miestach') a moze sa ukazat, ci si navzajom sadnete.
Najprv sa vylieč zo starého vzťahu až potom začínaj nový.
Povedz mu,co sa ti stalo,co prezivas a snad ta svojou naklonnostou presvedci,ze stoji za to. Nezanevri na muzov. Hajzlov je dost,ale nie kazdy je taky.
To je normálne, ja mám rovnaký pocit pri ženách.
Klin klinom....
Nemas c sebe uzavrety predchadzajuci vztah a to skodi tomu co sa crta. Mala by si najprv ten stary v sebe uzavriet az potom zacinat dalsi