Zaspomínala som si na svoje vysokoškolské časy a som si uvedomila, že mužov, čo neboli atraktívni, som vždy považovala maximálne za kamoša, mali ste to takto podobne niekto ešte ?
Len ci ty si pre tych princov Krasonov dostatocne atraktivna a nemaju ta v kategorii "kamaratka". Kde su tie vnutorne hodnoty, ktore nepovrchne damy preferuju?
Nie, kamarát môže byť aj pekný.
Nie, nemala som to takto. Kamarátom bol niekto, kto mi sadol v iných veciach.
Pre mňa sú ľudia ktorých mam rada pekní, nech vyzeraju akokoľvek, ak sú skaredi nemám ich rada a tým pádom by som ich nenazvala kamaráti. 😅
Napísala krásavica Marfuša.
Aj neatraktívny muž si vie ženu získať inými kvalitami - povahou, charakterom, vlastnosťami, dobrým srdcom... a zrazu sa z neatraktívneho muža stane atraktívny muž. Niekedy stačí len toho človeka bližšie spoznať. Darmo budeš mať krásavca, keď to bude totálny s prepáčením hajzel.
Tak ja neviem...ale pre mna su "skaredi" ludia iba ti, co sa zanedbavaju, nedbaju o osobnu hygienu a vlastne si za tu "skaredost" mozu sami. To ze ma niekto "od prirody" krajsi vzhlad je jedna vec, ale u mna to teda vobec neznamena, ze je hned aj pritazlivejsi 🥴.
Asi ano. Kamaratstva s muzmi mi vznikali tam, kde nefungovala pritazlivost z jednej alebo druhej strany. Nie vzdy som si ja vyberala.
Tak mne to príde prirodzené, príležitosť je vo vzťahu dôležitá, takže áno, muži, ktorí sa mi nepáčia (a to je naozaj veľmi individuálne, to že sa niekto nepáči mne, neznamená, že je škaredý a že nepadne do oka niekomu inému a naopak, to že mňa priťahuje, neznamená, že je to krásavec z katalógu), nemajú moc šance na vzťah… a samozrejme aj naopak…
Nemám kamarátov 😃bolo v mojom okolí veľmi veľa atraktívnych mužov ale každý chcel niečo viac. Kamarátstvo im nestačilo. Ale fakt to boli fešáci za ktorými sa ženy trhali. Mala som "škaredého" kamaráta no ten sa na mňa vyrycal ze ho zneužívam na písanie 🤣🤣🤣zbohom
ja som bola roky rokuce pre mojich spoluziakov vzdy len kamaratka. Tak uz viem preco sakra 😄
Kamarat je človek, ktorému dôverujem. Je mi jedno, či je pekný alebo škaredý 😁 partner je človek, ktorého milujem bez ohľadu na jeho chyby (povaha, postava atď)
Žaneta 26 rokov , ukončená VŠ v 2 ročníku , momentálne modelka na onlyfans , špecializácia footfetish.
To sa este stale dava na 1.miesto vzhlad a nie charekter?
@petraa2022 Vzhlad>Peniaze>Character
@ada12345 jasne a verime, ze aj Santa Claus existuje.
Realita je kruta, nikto sa nezalubi na prvy pohlad do characteru.
Definuj slovo škaredý... 🤦To, že teba nepritahoval, neznamená, že bol nepritazlivy pre iné ženy