Škaredý muž = kamarát

18. nov 2024

Zaspomínala som si na svoje vysokoškolské časy a som si uvedomila, že mužov, čo neboli atraktívni, som vždy považovala maximálne za kamoša, mali ste to takto podobne niekto ešte ?

rude_baby
18. nov 2024

Definuj slovo škaredý... 🤦To, že teba nepritahoval, neznamená, že bol nepritazlivy pre iné ženy

madeincssr
18. nov 2024

Len ci ty si pre tych princov Krasonov dostatocne atraktivna a nemaju ta v kategorii "kamaratka". Kde su tie vnutorne hodnoty, ktore nepovrchne damy preferuju?

januska12323
18. nov 2024

Nie, kamarát môže byť aj pekný.

grof_monte_christo
18. nov 2024

Nie, nemala som to takto. Kamarátom bol niekto, kto mi sadol v iných veciach.

domak2
18. nov 2024

Pre mňa sú ľudia ktorých mam rada pekní, nech vyzeraju akokoľvek, ak sú skaredi nemám ich rada a tým pádom by som ich nenazvala kamaráti. 😅

1ryba
18. nov 2024

Napísala krásavica Marfuša.

ada12345
18. nov 2024

Aj neatraktívny muž si vie ženu získať inými kvalitami - povahou, charakterom, vlastnosťami, dobrým srdcom... a zrazu sa z neatraktívneho muža stane atraktívny muž. Niekedy stačí len toho človeka bližšie spoznať. Darmo budeš mať krásavca, keď to bude totálny s prepáčením hajzel.

oceanahory
18. nov 2024

Tak ja neviem...ale pre mna su "skaredi" ludia iba ti, co sa zanedbavaju, nedbaju o osobnu hygienu a vlastne si za tu "skaredost" mozu sami. To ze ma niekto "od prirody" krajsi vzhlad je jedna vec, ale u mna to teda vobec neznamena, ze je hned aj pritazlivejsi 🥴.

ruzasipova
18. nov 2024

Asi ano. Kamaratstva s muzmi mi vznikali tam, kde nefungovala pritazlivost z jednej alebo druhej strany. Nie vzdy som si ja vyberala.

lindous
18. nov 2024

Tak mne to príde prirodzené, príležitosť je vo vzťahu dôležitá, takže áno, muži, ktorí sa mi nepáčia (a to je naozaj veľmi individuálne, to že sa niekto nepáči mne, neznamená, že je škaredý a že nepadne do oka niekomu inému a naopak, to že mňa priťahuje, neznamená, že je to krásavec z katalógu), nemajú moc šance na vzťah… a samozrejme aj naopak…

sszuzu8
18. nov 2024

Nemám kamarátov 😃bolo v mojom okolí veľmi veľa atraktívnych mužov ale každý chcel niečo viac. Kamarátstvo im nestačilo. Ale fakt to boli fešáci za ktorými sa ženy trhali. Mala som "škaredého" kamaráta no ten sa na mňa vyrycal ze ho zneužívam na písanie 🤣🤣🤣zbohom

lija22
18. nov 2024

ja som bola roky rokuce pre mojich spoluziakov vzdy len kamaratka. Tak uz viem preco sakra 😄

vevebono
18. nov 2024

Kamarat je človek, ktorému dôverujem. Je mi jedno, či je pekný alebo škaredý 😁 partner je človek, ktorého milujem bez ohľadu na jeho chyby (povaha, postava atď)

damian85
18. nov 2024

Žaneta 26 rokov , ukončená VŠ v 2 ročníku , momentálne modelka na onlyfans , špecializácia footfetish.

petraa2022
18. nov 2024

To sa este stale dava na 1.miesto vzhlad a nie charekter?

topgabo
21. nov 2024

@petraa2022 Vzhlad>Peniaze>Character
@ada12345 jasne a verime, ze aj Santa Claus existuje.
Realita je kruta, nikto sa nezalubi na prvy pohlad do characteru.

ada12345
21. nov 2024

@topgabo Nikto tu nehovori o zalubeni sa na prvy pohlad. Laska vznika aj inak ako na prvy pohlad.