Ahojte dievčatá, som bezradná od rána len plačem a cítim sa veľmi zle😢. Mala som priateľa, s ktorým sme sa rozišli. 3mesiace sme neboli v kontakte, bol všade zablokovaný aby som zabudla, po troch mesiacoch sme sa náhodne stretli a dali sme sa znova do kopy. Kým sme neboli spolu, on bol zahraničí. Dnes som prišla na to, ze on ma priateľku už dva mesiace a vlastne ju so mnou podvádzal. Ta priateľka je cudzinka zo zahraničia a ja sa cítim príšerne, ani neviem co mam robiť 😢. Prosím prepáčte za chyby, píšem v katastrofálnom rozpoložení. Najhorsie na tom je, ze keď som na to prišla, tak on mi len napísal, ze on mi nebude na nič odpovedať. Cítim sa tak povedená a bezradná. 😢😢😢
A ešte ma stále upodozrieval a vypytovať sa ma ze koľkých som mala v posteli počas tých mesiacov co sme neboli spolu..aby bolo jasné že som nemala nikoho, ale on mi stále tvrdil ze mi neverí ze klamem. Ja viem ze som sprostá, ale mňa boli srdce a nevládzem😢
Načo ti je taky somár? Chceš sa zbytočne len trápiť? Rozchod a už sa nevracat, sama vidíš ze je to úplne o ničom
hlavne mu neukazuj ze sa trapis, zablokuj vsade, zabudni. zamestnaj hlavu. ja idem zacat riesit fitko, dam sa trosku psychicky dokopy a nehladat nikoho..hadam to potom samo dako pride
Ty už nemáš prečo plakať. Vôbec si nezaslúži ani jednu tvoju slzičku. Uvidíš časom ti bude ľahšie. Kašli na neho.
@bloger ja mam pocit ze mi pukne srdce
myslis, ze to je jediny chlap na tomto svete ? Takyto debil ti nestoji za to, aby si sa nicila psychicky. Aby si kvoli nemu vyronila co i len jednu jedinu slzu.
Puka srdce? Kvoli debilovi?
Mne to pred rokmi urobil bývalý priateľ tiež, chodím so mnou a ja som sa dozvedela že bývalý vzťah vôbec neskončil... Po rokoch mi písal aby som mu odpustila
Neboj sa, jemu sa to vrati. Ako sa hovori, na kazdu svinu sa vari voda. Ucis sa, mas skúsenosť. Chlapom nikdy never, ide im len o jedno... Výnimky su, ale je ich veľmi malo... Musíš byt vzácna. A nebudes, ak budeš davat šance. A davat sa dokopy na iksty krát. Tu mas vysledok. Šanca sa nedava.Lebo to ten druhy vzdy zneuzije. Chlapov je vela, radsej mat skaredsieho ale vernejsieho..
Netrap sa ozaj caka ta nieco lepsie. Lahko sa to hovori, zazila som to podobne. Este pamatam ako mu nieco komentovala na soc sieti a mne povedal pred jeho mamou a sestrou ze je to sesternica a ony len pritakavali.. a to uz sme v tom case ku nim chodili dve, prehovaral ma nech idem byvat k nemu vysadit antikoncepciu atd. Nakoniec sa to prevalilo a ona si ho aj tak vzala, zrejme mala pocit ze je nieco extra ked za nim tak banujem😅 Teraz uz sa na tom smejem, vtedy som skoro umrela, nejedla nespala, nezila mesiace.. Ver caka ta nieco ovela lepsie, zatial sa zacni mat rada, venuj sa sebe, rob co ta robi stastnou a zabudnes na debila.
ale places dufam nad sebou, nie za nim. Vedz, ze jeho vztah nemoze dobre dopadnut, zatial co ty mas cisty stit a ides dalej. Kazdopadne on uz je minulost.
Kvôli takému ti puká srdce? Oslavovať by si mala a nie plakať. Jediná, ktorá to môže oplakavat je ta druha baba, ktorá ešte nevie co za exemplar jej hlavu moce.
Ďakujem za povzbudivé slová, mňa to položilo aj keď si to nezaslúži, len toto som proste nečakala a je to pre mňa velky šok, lebo takú podpasovku som nečakala 😢
Boze zeny. Ano je to debil a to som este slusna. No akoby ste nevedeli ake to je,lubila ho a boli ju to. Co je na tom nepochopitelne? Akurat,ze sa jej lepsie bude zabudat. No par dni to boliet bude
@hazelgracegus aktuálne randí s oboma .
@monicka987 tiež zazivam
jaj moja, sama som na tom dako takto podobne, aj si porevem, co ti poviem, na druhej strane si poviem, ze neoplati sa trapit pre takehoto chrapuna hnusneho a zasluzis si lepsieho. ak chces kludne napis, mozes sa vyrozpravat 🙂