Situationship - strata záujmu

29. mar 2024

Baby, som v situationshipe a zdá sa mi, že on straca zaujem uplne… čo robiť? Mám z toho uzkosti

ivangeline
29. mar 2024

Nebyt v nom..

marseillefan
29. mar 2024

Máš problém... ženy sa zaľúbia do muža vtedy, keď ho majú stratiť. Mám 44r a tak ako to platilo pred vyše 20 rokmi, platí to aj teraz... niekedy pomôže "dať kopačky" prvá, len po prvé vy nemáte ani vzťah a po druhé, na to už je možno neskoro, ak už stratil záujem. Takže neporadím, jedine už teraz pretrpieť, pozbierať sa a ísť ďalej.

tttbb
29. mar 2024

Som musel normalne googlit ze co to je. Ved napis rovno ze ste kamarati s vyhodami. Situationship omg.

anketkarka
29. mar 2024

A môžem sa opýtať aspoň Teba, prečo si išla do takého vzťahu? Zaujímalo by ma aj to, prečo on chcel taký vzťah, ale to nemusíš vedieť. V takom vzťahu proste musíš počítať s tým, že raz to skončí. Tak neviem prečo máš z toho úskosť.

barka1
29. mar 2024

Tak zdá sa, že pre teba je to viac než "situationship". Normalne si sa zalubila, ale bojíš sa pristupit na jeho hru na kamarátov, inak by ta nechal asi hned.
Čo už, on dostal, co chcel, chce ist dalej. Ty budeš časom v pohode. Niečo sa snad naučíš, trebars to, že už do nicoho podobného nepojedeš.

autor
29. mar 2024

@anketkarka lebo som od začiatku chcela nieco viac, ale dohodli sme sa že sa budeme lepšie spoznávať ze potrebuje viac času :(

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
29. mar 2024

Nechápem tieto novodobé výmysly, ze situationship🙈🙈
Moje nervy, tak proste ste sa stretávali, ty si chcela dačo viac, u neho to neprišlo,stráca záujem úplne, tak choďte od seba, co iné chceš robiť? Lásku si nevynutis ani nevycakas... Stáva sa to, život ide ďalej, este takých vzťahov môžeš mať XY.

koniarova
29. mar 2024

Čo máš robiť? Nájsť konečne svoju hrdosť.

nelca0510
29. mar 2024

@tttbb diky za objasnenie. Ani ja som netušila,čo to je. Asi som už stará alebo čo.

anketkarka
29. mar 2024

@autorka takže máš úzkosť z toho, že strácaš muža, ktorý Ťa neľúbi, nezáleží mu na Tebe a robila by si mu aj naďalej ženu na sex, ak by on mal ešte záujem? Ako Ťa má niekto ľúbiť, keď neľúbiš samú seba a ubližuješ si namotávaním na nesprávneho človeka?

muchotrafka298
29. mar 2024

Ked ides do tejto formy vztahu, tak tam city nepatria. Proste sa dohodnete na veciach a hotovo. Toto nie je vztah ako taky, pretoze on k tebe nic neciti, proste nema s kym mat sex, tak toto je pre chlapa tiez riesenie. ziadne city, ziadne problemy, nic tam neriesia. Ty si sa namotala a toto je zle. Nechod v buducnosti do tejto formy "vztahu" ked to nevies ustat a citovo si inde ako ten chlap. Ked o teba uz nema zaujem, tak stretol nejaku lepsiu ,o ktoru zaujem ma.

olimuc
29. mar 2024

Velmi diplomàtic je oznacenie, ale na rovinu on potreboval niekoho, kto mu bude po ruke, ked potrebuje vypustit tlak a teraz, by chcel uz inu, pretoze sa s tebou uz nudi alebo vidi, ze chces viac. Ty si bola naivna, lebo si dufala a on ma dusu na pokoji lebo na rovinu povedal (to, ze chlap potrebuje viac casu je len alibi aby mal hned sex… ), ze chce len sex. Riesenie … najst si niekoho, kto ma zaujem o rovnaky typ vztahu ako ty.

lindous
29. mar 2024

Povedala by som mu, že ty si pripravená sa posunúť ďalej, takýto vzťah-nevzťah ty nevyhovuje a pokiaľ to on nevidí rovnako, prišiel čas to ukončiť, lebo nechceš už strácať čas (a ubližovať tým sama sebe)… Viem, že to nie je jednoduché, viem že to bolí, keď si ty zaľúbená… ale on od začiatku nemal nejaký veľký záujem, keďže nechcel oficiálny vzťah, ale iba sa zabaviť a vyplniť čas a buď ho to prestalo baviť alebo našiel niekoho kto ho baví viac… je tu možnosť, že keď o teba príde, tak zistí, že mu chýbaš, ale spoliehať by som sa na to nespoliehala, buď pripravená s tým úplne seknúť… chvíľu to bude bolestivé, ale môžeš sa začať liečiť a posúvať, čo sa nestane ak v tom zotrváš a budeš sa iba trápiť a bude sa to nabaľovať, tých pár pekných momentov, ktorými to bude “vyvážené” za to nestojí

januska12323
29. mar 2024

Nemala si s ním len spať keď si chcela normálny vzťah.

zuzanazu85
29. mar 2024

Tiež som to prvý krát počula 😆 Bože ...som stará 😩. Čiže je to ten typ vzťahu,ako sme to mi volali... vzťah ,,nadivoko" 😆. Prečo si zbytočne nekomplikovať život,že? ... podivnými vzťahmi...

vilma7
29. mar 2024

Co robiť? No nič, alebo ho chceš nútiť s tebou spávať aj naďalej?
Asi sa zaľúbil a našiel si iný objekt...neviem čo od takého vôbec ocakavaš. Véd si predsa vedela na com si, že nemá o nič viac záujem a teraz ešte z toho máš aj úzkosti...bože, nechápem kde tie ženy rozum zatvárajú a prečo ho nepoužívajú...

adka176
29. mar 2024

Ach jo.... naivné ženské dušičky.... už pochopte ženy ti chlapi majú úplne ale úplne iné myslenie...oni dokážu sexovať celé roky len tak bez citu... nám stačí pár sekúnd a zamilujeme sa a potom sa už len dlho dlho trápime nad debilnými chlapmi....dnes oni nechcú nič, nič len sex...to im úplne stačí...je jedno s kým, kedy a koľko...oni neskúmajú, či si potom OK, oni neskúmajú ako sa cítiš, čo prežívaš, nikdy sa ťa ani len neopýtajú či si v pohode, ... majú len ženské telá, duša a srdce ich absolútne netrápi.... sú to sebecké hnusné svine....

nelca0510
29. mar 2024

@adka176 a tebe ktorý chlap tak strašné ublížil ?

autor
29. mar 2024

baby ja som s ním nespala :(

muchotrafka298
29. mar 2024

A potom o com toto cele potom je? Za mna je situationship iba iny nazov na klasicky "vztah" friends with benefits, ked nemate spolu vztah, ale intimne sa stykate ked je nalada a chut. Takze asi som nepochopila, ze o com teda pises.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lilli110
29. mar 2024

Kolko mate rokov? On je teda tiez nezadany? Mozno je zalubeny do niekoho ineho...

januska12323
29. mar 2024

Tak potom ste len kamaráti a ty dúfaš vo vzťah?

karolinakr
29. mar 2024

čiže on nemal zaujem, tak ti to povedal dopredu, ty si povedala, že budeš čakať, načo sa on uplne oddelil od teba,,asi ho fyzicky nepriťahuješ a zrejme ani kamaratku v tebe nehľadá, tak ide o dum dál

domkakvet
29. mar 2024

Tak sa dlhodoby vztah nezacina, je pochopitelne, ze prestava mat zaujem.

rorino
31. mar 2024

@tttbb ja neznášam toto prznenie slovenčiny,ďakujem,že nemusím googlit