Single cez leto

27. júl 2024

Pred vyše pol rokom som sa rozišla po 2 rokoch s priateľom. Žijem sama, pracujem, ale teraz cez leto na mňa dolieha ten single život o niečo viac. Vidím známych ako chodia na výlety, dovolenky, koncerty, rôzne akcie, v podstate to čo som robila s ex aj ja. Teraz som odkázaná na pár najbližších kamarátok, ktoré sú zadané, nemajú toľko času. Navyše som dosť introvert. Sama nerada chodím, nebaví ma to, no zas nechcem ponáhľať hľadanie nového vzťahu kvôli tomu. Ako to napríklad zvládate vy?

ssimusska
27. júl 2024

Keď som bola sama cez leto dávnejšie, tak som všetky tieto párové aktivity ako dovolenky, akcie atd. robila sama alebo s kamarátkami. 😄

januska12323
27. júl 2024

Môžeš ísť aj sama.

klementinka58
27. júl 2024

na kupalisko, na poznavaci zajazd cez cestovku, na turistiku , len tak po nakupoch, to su aktivity co mozes robit aj sama a mozno sa aj s niekym zoznamis, mne sa naposledy v Podhajskej v bazene prihovoril muz nejaky a vykecavali sme sa 🙂

mandzula
27. júl 2024

Na FB máš skupinu Parťáčka na výlet, kávu, dovolenku..., kukni.

muchotrafka298
27. júl 2024

Mozes ist kamkolvek, na dovolenku, na wellness, na turistiku, do kina, na kupalisko, cvicit. Najdi si nejaku aktivitu a zoznamis sa tam, ked budes mat zaujem.

sszuzu8
27. júl 2024

Ja nemám ani vzťah ani kamarátky 🤷‍♀️ žijem a idem kam chcem

bolarazjedna
27. júl 2024

Ja som chodila aj s rodičmi na dovolenku (môj manžel tiež, ak bol single, ale on je taky extrovert, vždy sa tam dal do reči s niekym), alebo som navštívila kamarátky, ktoré bývajú ďalej odomna (zadané aj nezadané, takto som bola v Maďarsku aj v Rakúsku na predĺžené vikendy). Ale kľudne chod aj sama.

dominika1234567891
28. júl 2024

Ako sa hovorí: "jedna lastovička leto nerobí" 🙂. Zvládneš aj bez priateľa. A mysli na to, že na svete je veeeľa rovnakých introvertov ako si ty a nikdy nevieš, kde na toho správneho natrafíš (akurát že doma v obývačke to nebude 😉)..parťáka/parťáčku na strávenie pekného leta nájdeš určite, dá sa to aj bez vzťahu.. tak prajem pekné leto a veľa úsmevných zážitkov ☺️

sfinks
28. júl 2024

rano ti dam deti a vecer mozes vratiti , oni ti spravia dobru spolconost ;)

hara_vara
29. júl 2024

som introvert -sama nerada chodím?🤔

milos81
29. júl 2024

Som single už štvrtý rok, mám pocit, že ženy nehľadajú dlhodobý vzťah, skôr zábavu ako píšeš "na leto"
Držím palce 🙏
Na samotu si zvykám, ako píšu iní, idem kam chcem, väčšinou sám, teda, občas idem niekam so synom, na mňa to ale vie doľahnúť hlavne cez sviatky ako trebárs Veľká noc či Vianoce...

sisska96
30. júl 2024

Keď som mala takéto letá, tak som si užila kľud, čítala som, maľovala a podobné veci. Ale ja nemám rada leto, takže mne nevadilo. Ja sa už teraz teším na jeseň a zimu, vianočnú atmosféru 😅