Šialený ex

martinezzzz
27. okt 2024

Dobrý deň som chalan mám taký problém ani neviem kde začať popravde spoznal som jedno dievča ktoré ma psychicky narušeného bývalého nevie sa s tým zmieriť keď chce mňa začne sa jej vyhrážať manipulovať ju že zmeni taký bol 5 rokov a stále je čistý psychopat ja kvôli tomu tiež trpim lebo som ju vážne úprimne ľúbim hoc by nemala byt so mnou chcel by som jej pomôcť ako človek druhému človeku lebo nikomu toto neprajem co prežíva ona ona si nechce ani nechať poradiť s ničím človek jej povie pravdu ako to ma spraviť a ona stále svoje že si to snim vyrieši sama aj keď nato nemá odvahu

deti95060810
27. okt 2024

načo sa pcháš do cudzieho vzťahu...títo dvaja evidentne ešte nemajú svoj vzťah vyjasnený...
nájdi si dámu čo už nerieši žiadne problémy s ex.

kavasmliekom
27. okt 2024

@martinezzzz tak hľadaj ďalej a odľúb sa. Komu niet rady, tomu niet pomoci.

zuzanita1609
27. okt 2024

A možno to ani nechce riešiť,to ti nenapadlo? Možno tebe vraví jedno a cíti niečo iné.

zuzana9393
27. okt 2024

Človek jej povie pravdu, ako to má spraviť.... Ty sa zamýšľas sám nad sebou? To ozaj čakáš, že jej povieš, toto urob a ona to urobí? Šak je svojpravna nie? To nie je od teba manipulácia?

danica2711
28. okt 2024

@martinezzzz chlapče, ak tvoje zasahovanie do života tej dievčiny je také chaotické ako tvoj príspevok, drž sa od nej radšej ďalej

som_realistka
28. okt 2024

Pozri, kým si ona neprizná kde je problém, tak ry nič nevyriesis. Môžeš sa s ňou rozprávať, ponúknuť jej pomoc, oporu ale to je všetko. Podľa toho čo píšeš, že to chce vyriešiť sama, je asi v takej fáze ako tyrana žena co tvrdí, že on sa zmení, stačí keď ona mu bude oporou a on (násilník) pochopí, že ona ho miluje a preto sa zmení.

cacianka
28. okt 2024

Skôr sa nauč gramatiku a trochu lepšie napísať text, potom ries frajerky. Ak takto chaoticky správaš a vyjadrujes aj smerom k tej dievčine, ako píšeš, tak chápem že ona nehce aby si toy radil a riešil.