Byvam v podnajme so spolubyvajucou, my spolu vychadzame velmi dobre. Ma sestru ktora byva na rovnakom sidlisku a je uplne ina ako ona. Videla som ju len par krat, nemala som s nou problem, bola mila. Raz volala spolubyvajucej, ked mala nejakeho chlapa, ze jej prisiel na neveru tak ju zmlatil, spolubyvajuca jej hned navrhla nech u nas prespi, nemala som s tym problem, povedala som ze dobre jasne, bolo mi jej luto. Neskor sa jej stal neuspech v praci a spolubyvajuca mi hovorila, ze sa od vtedy zmenila, ze je k nej vkuse hnusna, aj plakala kvoli nej, tak ju urazila a ze je celkovo na kazdeho neprijemna a neskor zacala mat skarede pripomienky aj na moju adresu, ktore hovorila spolubyvajucej aj napriek tomu ze som s nou v zivote neprehodila suvislu vetu, hovorila jej, ze si nezasluzim svoju pracu, ze vyzeram hrozne, nema ma rada a na jej mieste by ma vyhodila z podnajmu, mne to potom spolubyvajuca vsetko povedala. Preslo par mesiacov a prisla mi od nej ziadost o priatelstvo na facebook, cize si ma pravdepodobne musela niekedy odstranit, ale uz som po tych jej poznamkach neprijala a dala som ju do bloku. Teraz za mnou spolubyvajuca prisla, ze sa jej sestra pytala, preco som si ju blokla a ze ju to velmi urazilo, ze preco si ju akoze blokujem, lebo ved ona mi nikdy nic neurobila. No jednoducho preto, lebo ma to urazilo, co o mne rozpravala. Teraz spolubyvajucej vyplakava, ako zle jej to padlo, ze je bloknuta, lebo ju ten hnev z neuspechu uz presiel a ze to ani nemyslela vazne. Je mi jej luto, lebo som o nej pocula ze si presla dost skaredymi vecami ale zvacsa sa do problemov dostala sama. Myslite, ze bolo moje bloknutie unahlena a prehnana reakcia?
spravila si dobre... ani by mi nenapadlo ju odbloknúť...
V živote si s ňou neprehodila súvislú vetu, ale predtým si ju mala na fb medzi priateľmi? A na čo? A povedz to aj spolubývajúcej, že v prvom rade nemáš potrebu mať na FB ľudí, ktorých nepoznáš (osobne, aj keď z rozprávania o nej vieš asi dosť).
spolubyvajucej poklep po cele nech ta neotravuje s kktinami preboha a neodblokuj ju, toto je absolutne nepodstatna epizodka a dokonca ja by somsa s takou zenou ani nechcela stykat. obklopuj sa uspesnymi, vyrovnanymi a inspirativnymi ludmi a nie hentym
Z akeho dovodu by som si pridavala na FB niekoho s kym som ledva vetu prehovorila? A este ma aj ohovaral (inak na co ti to spolubyvajuca vesala na noc, to tiez nechapem)
a čo, nech je sestra urazená. som netušila že je povinnosť mať na fb niekoho v priateľoch…
Nemusela si ju už mať kedysi v priateľoch, len tá vypátrala na fcb,alebo si jej vyskočila ako možnosť priateľ priateľa a ona tu poslala žiadosť. Nič viac, nič menej. To že ty si neprijala, je ok, fcb nie sú preteky v počte priateľov.
Mne tiež chodia návrhy, všelijakí vojenskí lekári generálovia z Ameriky v Sýrii, ale aj bežní ľudia. Ani 1 človek mi nestál za to prijať a potvrdiť. Načo, beriem iba blízkych ľudí, nie všetky smeti sveta.
Preboha veď je to len sociálna sieť.Vela ľudí tam má primátov,ktorých ani osobné nepozná,ale z nejakého dôvodu ich tam chce mať. A platí to aj opačne,nie všetky žiadosti si povinná prijať.Jednoducjo asertivne odpoved,že si sa tak rozhodla a bodka
Podľa mňa bloknutie zbytočne. Skôr si nastav aby tvoje príspevky videli iba priatelia a ju si samozreme k priateľom nemusíš pridať. Máš slobodnú vôľu, pridas si koho chces.
Ja by som si ju nepridala.
Odkáž jej, že za priateľov máš iba reálnych priateľov, nie náhodných známych.
Myslím si, že jej sestra je manipulátorka, ale Vaša kamarátka to nevidí.
Ahoj, neries facebook. Bud si to vysvetlite do oci, alebo cez spolubyvajucu alebo sa na to vykasli.co ta po nejakom priatelstve cez fb? Do zabudnutia.